19 juli 2019

Miljonärsocialistens Hykleri


Bernie Sanders kampanjpersonal hävdar att de blir utnyttjade.  De får inte den 15-dollar minimilön som Dem.-Socialisten kräver för alla arbetare.

De fackligt organiserade anställda - kända som de som står längs ner på stegen bland “fältorganisatörerna” - säger att de arbetar minst 60 timmar i veckan, vilket minskar deras genomsnittliga timlön till mindre än $ 13, (tom. rapporterat av Washington Post!)

"Många bland personalen på fältet klarar knappt av att överleva ekonomiskt, vilket starkt påverkar vårt teams produktivitet och moral " sade fackföreningens medlemmar i ett utkast till brev som snart kommer att skickas till kampanjchef Faiz Shakir. "Vissa fältorganisatörer har redan lämnat kampanjen som ett resultat av detta.”

Personalen säger att deras arbetsförhållanden strider emot vad Sanders baserar sin kampanj på och är inte rättvisa. Han har marscherat med McDonalds anställda för bättre löner och han anklagar Walmart för att betala svältlöner.

Under tiden i London

McDonalds är inte vad det brukade vara

Gadsden-flaggan är nu ett “thought crime”


När Multikultisarna, fördömde  Confederate Flaggan som rasistisk - en symbol inte bara för Södern men också för Uppror - var det ingen som protesterade tillräckligt högljutt och stod på sig.  Följaktligen gör de sociala ingenjörerna samma sak nu med den revolutionära Gadsden-flaggan, som också är en symbol för både landets historia och uppror.

Skådespelaren Chris Pratt har en skjorta med en variation av Gadsden-flaggan. och Yahoo News drog igång lynch-mobben.
Varför Gadsden-flaggan skulle vara kontroversiell är svårt att förstå. Den står för amerikansk frihet. Nästa gång kommer de att gå efter den ursprungliga Betsy Ross-flaggan. Whoops! De har redan gjort det.
Även om [Gadsden Flaggan] är en av de symboler och flaggor som används av US Men's Soccer Team, Metallica, liksom några libertarian-grupper har “Far Right”-politiska grupper som Tea Party, liksom vapen-ägare som är anhängare av Second Amendment, som också adopterat flaggan.
Notera att de öppet fördömer stöd för USA: s Constitution.

Yahoo fortsätter med att skriva att Twitter fördömer Pratt och förkunnar att Gadsden-flaggan är en varningssignal för  "vit  makt”.  Lättlurade läsare får intrycket att allt som hör ihop med den amerikanska revolutionen och / eller försvar av USA: s konstitution är ”vit makt” och därför förkastligt.

Det är nu vanligt att "mainstreams"nyhetsartiklar till stor del består av medvetna lögner motiverade av ett alltmer öppet hat mot det amerikanska arvet.

18 juli 2019

Ingen bryr sig egentligen

Amerikansk politik reflekterar och styrs av Amerikansk television, filmer och  utbildningsinstitutioner.
    Det finns inget som Media rapporterar om som indikerar att Washington diskuterar de grundläggande problem som landet står inför  - vad gäller utrikespolitik, inrikesfinansiering, regleringar,  förlust av integritet och frihet -  trots att vi  med stormsteg närmar oss 2020-kampanjen.

Amerikanska budgetunderskottet ökade med 140 miljarder dollar under de första nio månaderna av detta budgetår till 747,1 miljarder dollar . Både intäkter och utgifter var rekordartade.

Finansdepartementet rapporterade på torsdagen att underskottet för innevarande räkenskapsår  fram till juni är 23,1%, jämfört med samma period för ett år sedan,  medan intäkterna ökade med 2,7% och utgifterna med 6,6%.

Trump-administrationen förutspår att underskottet för hela budgetåret, som slutar den 30 september, kommer att uppgå till 1 trillion  dollar - upp från ett underskott på 779 miljarder förra året
   Media är för det mesta tysta om detta och det finns ingen politisk mobilisering mot det. 
Det spelar ingen roll vem som blir president år 2021. Det är här så här det ser ut och man har inte räknat in Medicare och Social Security, som det inte finns fonder för.

Vad gäller invandringen har ingenting egentligen förändrats.  Muren som Trump pratade om för att bli vald, har inte byggts. Utvisningarna är få och det vi hör är slogans och röstfiske.

Ingen politiker arbetar seriöst med livsviktiga frågor som tex. krig. Trump lovade att ta hem alla soldater och vi är fortfarande i Afghanistan. Vi är fortfarande i Syrien. Han skramlar nu med sablarna mot Iran.

Jag tror att Fred Reeds bedömning är korrekt.  Trump har inte haft en enda utrikespolitisk seger.
Men ingen bryr sig.  Media gillar inte något han gör trots att han gör vad Obama gjorde.

Var är landets ryggrad?  Var finns institutioner ledda av individer som fokuserar på grundläggande frågor?
De finns nog, men de får ingen media-uppmärksamhet. Allmänheten är omedveten om dem. Allmänheten bryr sig inte.

17 juli 2019

Democrats vet att invandrarna kommer att rösta på dem


En berättelse från februari förklarar varför Democrats vill ha öppna gränser.  De är säkra på att folkmassorna som översvämmar landet,  för att fundamentalt omvandla det,   helt säkert kommer att rösta D.  i många generationer framöver.
Invaderarnas giriga, arroganta och fullständigt obefogade känsla av rättigheter placerar dem i mitten av democrat-reservatet.   De har även stämt det land de invaderade:

    Sex invandrarfamiljer inlämnade ett krav på flera miljoner dollar till Trump-administrationen och säger att  fjolårets separation av familjer gör att de behöver pengar för att betala för rådgivning och annan sjukvård för att läka,  efter den "tortyr" som de sade att de utsatts för.

Hekt fantastiskt!  Människor kommer från hela världen för att bryta sig in i våra koncentrationsläger så att de kan torteras.

    Varje sökande begär 3 miljoner dollar.
Av de sex invandrarfamiljerna verkar det som fem av dem arresterats som olagliga invandrare.

Berättelsen visar hur villiga invaderarna är att utnyttja Vänsterns retorik.  Inom en snar framtid kommer de att bli den härskande klassen. Vår välfärdsstat kommer att göra oss till deras slavar.  
   Det är där Dems. kommer in, alltid ivriga att dra fördel av girigheten,  för att genomdriva omfördelning av välstånd.


Trump överlistade Media


Vart tionde år har USA folkräkning och medborgarskap har varit en av frågorna,  tills Obama bestämde att det inte var viktigt längre. Trump ville införa medborgarskaps-frågan igen men när Supreme Court bestämde att han inte kunde göra det, trodde Dems. att de besegrat honom.   Och när White House anställda “tipsade” några journalister  om att Trump givit upp,  trodde de att de hade vunnit stort.

De underskattar fortfarande Trump.

Andrew Malcolm skriver att Trump inte alls gett upp.  Faktum är att presidenten tog frågan om medborgarskap till en helt ny nivå - en som han kontrollerar genom den federala byråkratin.

Senare samma dag undertecknade han en “verkställande order “som tar bort möjligheten för olika departement att hemlighålla en persons medborgarskap.
Således kan inte Försvarsdepartementet och Homeland Security dölja det längre , utan alla tvingas att samarbeta med folkräkningsbyrån.

Mer om hur Trump överlistade Media kan ni läsa här.

16 juli 2019

Amerikansk politik är bara fluff


Den amerikanska allmänheten är inte intresserad av något verkligt betydelsefullt .
Vi ligger i startgroparna för nästa års presidentval-spektakel och vad är det som allmänheten vill läsa om?

Jo, att House Speaker Nancy Pelosi kommer att försöka samla Dems. för att rösta om en resolution som fördömer "presidentens främlingsfientliga tweets.”
(se nedan)

"Vår valkommitté  kommer att fortsätta att kraftigt reagera på dessa otrevliga attacker", säger Pelosi.  The House kan inte tillåta presidentens karaktärisering av invandrare.”

Sedan har vi det ändlösa Russia-gate.  Nu när en federal domare har tvingat Robert Mueller att hålla tyst om sitt huvudsakliga icke-bevismaterial, kommer Dems. inte att kunna klämma ut fler antaganden från honom.  Om han fortsätter att prata nonsens kan han blir åtalad för “trots mot domstolen” och det skulle vara trevligt.

Jag tror inte att folk är intresserade av de faktiska detaljerna i denna “icke-historia”. De är intresserade av alla sensationer som media och Dems. har skapat under de senaste två åren. Det leder ingenstans men det lever ändå vidare.

Konservativa hoppas att den verkliga historien kan på något sätt vara relaterad till Clintons. De vill tro att nästan varje politisk skandal går tillbaka till Clintons. De vill tro att det är en konspiration på gång och det förvånar mig inte.  Det var “coverups” för Clintons för 40 år sedan.  Varken han eller hon har åkt fast.
 De är mästare i fenomenet som kallas  “Teflon politik”.  Det enda som någonsin fastnat på Bill förutom Lewinsky,  är kanske vad hans fru haft för sig.  Han satt i Oval Office i åtta år, och det finns nästan inget spår av någonting han gjorde.

Jeffrey Epstein är på förstasidorna nu med förmodligen är den värsta sexskandalen i min livstid, och   allmänheten kan inte få nog av det. Det har redan lett till att Trump's Secretary of Labor har avgått -  en advokat för regerings som lät Epstein slippa undan för 10 år edan.

Om någon i Media vill följa bakspåren i den historien, leder de tillbaka till Bill Clinton mycket oftare än de leder till Donald Trump.  Det sägs att Clinton flög i Epsteins jetplan 26 gånger.  Media har rapporterat om detta, men ingen verkar intresserad av  detaljer.  Om Trump hade flugit med honom 26 gånger skulle det vara mycket mer intressant.  Det finns inga loggar som indikerar att Trump någonsin flög med "Lolita Express”. Han deltog i sociala evenemang sponsrade av Epstein men många människor har gjort det.

Det ryktas nu att Epstein kan ha varit en front för Deep State, som samlade bevis om sexuella skandaler bland  politiska kändisar.  Det skulle bli bra utpressningsmaterial och jag tror mycket väl att Deep State skulle kunna göra det, men om någon reporter följer upp den historien kommer hans liv att att sluta med självmord.15 juli 2019

Trumps kommentarer som skapar kontrovers


Media tappar fattningen över dessa kommentarer.  Hävdar att han sade att ”The Gang of Four" borde "åka tillbaka till sina egna länder."

Han hänvisar faktiskt inte till AOC, Tlaib, Pressley eller Omar med namn.  Så nej, han säger inte att de är alla ursprungligen från ett annat land,  som media försöker påstå.  Han menar nog bara Omar.


Inte heller säger han “åk tillbaka till ditt eget land,  det är en mycket mer nyanserad kommentar,  där han säger att om de (Omar) tycker att det är så hemskt här, åk tillbaka och lös problemen där du var och kom tillbaka och berätta hur du gjorde det. Och medge också hur bra du har det här.
Men media ignoterar allt det, så klart.

Men han borde inte säga någonting när de skjuter sig själva i foten.

En ny intern Dem.-undersökning i  politiskt kritiska områden visade att de socialistiska representanterna Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY) och Ilhan Omar (D-MN) är extremt impopulära och att de kan kosta Democratic Party både presidentskapet och The House, 2020.