21 juli 2019

Presidentkandidat Marianne Williamson kräver att vita människor ber om ursäkt för slaveri ...

Här är en video från ett möte i en kyrka i Texas, där Dem.-kandidaten Marianne Williamson begär att vita  medlemmar ska stå upp  och be de svarta medlemmarna om ursäkt för “slaveriets synder”.

Enligt Washington Examinator: "Williamson var på sin“ Love America Tour "i juli 2018 när hon började med att begära att vita människor skulle ställa sig upp.
   Den andliga gurun bad sedan alla vita personer att hålla händerna på svarta människor bredvid dem och att upprepa efter henne. Williamson började med "Jag ber om ursäkt ..."Omar: “Mitt Land”

Freudiansk felsägning (?) men hon rättat sig snabbt

Besök Los Angeles
20 juli 2019

Åk tillbaka till den plats du kom ifrån

Är det rasistiskt?


Obamas och Clintons insamlare satsar på dessa tre

Kamala Harris, Pete Buttigieg och Joe Biden,

Var och en av de tre kandidater fick mer än 220 donationer från höjdarna bland de som tigger pengar för kandidaterna och som hjälpte till att dra ihop minst 100 000 dollar - och ibland mycket mer  - för Hillary Clintons 2016-kampanj och minst 50 000 dollar för Barack Obama 2012.

 Medlemmar av gruppen med nästan 2000 insamlare har tidigare slagit ihop sina resurser för att tillsammans donera tiotals miljoner dollar för democrat- kampanjer.


Rufus Gifford, tidigare finansdirektör för Obamas 2012 omvalskampa:
"Valbarhet är det viktigaste. Vi vill bara ha en kandidat som kan slå Trump.  Vi investerar i kandidater som levererar som kandidat, eller när opinionsundersökningar säger att du har en som kan slå Trump”.

Två kandidater i Dems.primiär-val, Sens. Bernie Sanders i Vermont och Elizabeth Warren i Massachusetts, har undgått  hjälp från toppdonatorerna,  men var fortfarande bland de fyra främsta i förra kvartalet, tack vare massivt  deltagande från små donatorer online.
  Men pengar från rika individer är en viktig faktor för att driva kampanjerna för Biden, Buttigieg och Harris, som var och en fått miljontals dollar i checker på $ 2800 styck , under det senaste kvartalet.  Det är det högsta tillåtna beloppet enligt federal lag.

Enligt en POLITICO-analys av Federal Elections Commission data.

Lördagsgodis

Tack Ann-Marie

19 juli 2019

Miljonärsocialistens Hykleri


Bernie Sanders kampanjpersonal hävdar att de blir utnyttjade.  De får inte den 15-dollar minimilön som Dem.-Socialisten kräver för alla arbetare.

De fackligt organiserade anställda - kända som de som står längs ner på stegen bland “fältorganisatörerna” - säger att de arbetar minst 60 timmar i veckan, vilket minskar deras genomsnittliga timlön till mindre än $ 13, (tom. rapporterat av Washington Post!)

"Många bland personalen på fältet klarar över att de knappt kan överleva ekonomiskt, vilket starkt påverkar vårt teams produktivitet och moral " sade fackföreningens medlemmar i ett utkast till brev som snart kommer att skickas till kampanjchef Faiz Shakir. "Vissa fältorganisatörer har redan lämnat kampanjen som ett resultat av detta.”

Personalen säger att deras arbetsförhållanden strider emot vad Sanders baserar sin kampanj på och är inte rättvisa.  Han har marscherat med McDonalds anställda för bättre löner och han anklagar Walmart för att betala svältlöner.

Under tiden i London

McDonalds är inte vad det brukade vara