28 oktober 2020

Tucker Carlson and Tony Bobulinski

 

27 oktober 2020

Vår nya domare, Amy Coney Barrett

 Det senaste galna påhitten från de felinformerade Vänsteristerna är att Konstitutionen är ett rasistiskt dokument.  Därför är domare Barrett en rasist eftersom hon följer den ursprungliga meningen. 


Demokraterna är desperata.  De måste nu "packa" domstolen med Dems. för att "rädda" landet.
När de är färdiga kommer det inte att finnas något kvar värt att rädda. 


Demokraternas beteende under Barrett-förhören var besynnerligt. Regeln är :  Presidenten nominerar, Senaten bekräftar.
 Presidentens mandatperiod är inte tre år, det är 4. Obama nominerade en domare under sitt sista år,  och Senaten vägrade att hålla förhör,  vilket var deras rätt.  Om Obama hade haft en demokrat-styrd Senat skulle hans kandidat ha godkänts  och vi skulle ha fått en till domare som fattade beslut baserade på hennes "livserfarenhet" snarare än lagen.

Det var synd att republikanska senatorerna lät detta dra ut på tiden när de kunde ha bekräftat Barrett omedelbart - de visste redan allt om henne. De riskerade en sista minuten Borking eller Kavanaugh -show och vi kunde ha missat en bra domare.
Vi behövde inte en ytterligare realityshow av demokrater som uppförde sig dumt.

Det är verkligen skrämmande...

... vad vårt undervisningssystem har producerat

 

"Det är nåt' fel med henne"

 Trump hånade Kamala Harris '"60 Minutes"-intervju, under ett kampanjrally i Allentown, Pa. och sade att  hennes frekventa skrattattacker över allvarliga frågor,  tyder på att det är något fel på Demokraternas VP-kandidat.

”Såg du [den demokratiska presidentkandidaten Joe Bidens] framträdande i den showen? Det enda som var nästan lika illa var Kamala med sitt skratt. 'Haha, det är så roligt. Hahaha. ”Hon skrattade hela tiden. Jag sa, 'Är det något fel på henne också ?' ", Sade Trump.

”Hon kommer inte att bli den första kvinnliga presidenten, ni kan inte låta det hända. Jag sa: ”Är det något fel med henne?” Hon skrattade hela tiden."  

Jag kan inte kopiera videon så ni får titta på den här.
 

Amerika, även i Kalifornien

Ibland ser det fortfarande ut som Amerika där ute på Vänsterkusten.

Demokrater har sina hundratals upplopp. Vanliga amerikaner är fridsamma och håller upp skyltar som här i Redondo Beach: 

 

 Över 1000 billaster av president Donald Trump-supportrar deltog i en demonstration på parkeringsplatsen för Performing Arts Center i Redondo Beach på söndags morgonen. 

 Vem kunde tro att det fanns så många vita supremacister i Kalifornien? Men vänta: 

Deltagarna representerade en bred koalition, inklusive Beach Cities Republicans, Latinos for Trump, Indians for Trump och Filippinos for Trump. 

Redondo Police måste dirigera bilar till alternativa parkeringsplatser efter att Performing Arts Centers 500 bilplatser snabbt fylldes upp. 

Bra att de inte var Biden-väljare. Polisen skulle ha blivit bombarderad med stenar, tegelstenar, Molotov-cocktails och skateboards som i Rhode Island vid samma tid. MSM (MainSreamMedia ) har slutat skriva om alla upplopp som fortfarande pågar varje helg - de har börjat fatta att det är dålig reklam för Dems. Breitbart beskriver det här. 

 Rallyet i Redondo Beach följdes av en två timmar lång bilparad på Pacific Coast Highway genom Beach Cities till Wilmington. En liknande bilparad norr om Phoenix var 50 kilometer lång. 

Trots ständig hjärntvätt från det socialistiska etablissemanget finns det många, människor som älskar detta land och vill inte förlora det till en socialistisk revolution.

 

26 oktober 2020

Kapitalisterna satsade på globalism - och på nationalstatens död.


  Lars Hedegaard och Snaphanen:


  Omkring 1975 blev det modernt att förklara att       klasskampen var över. Vi hade gått in i en ny era där harmoni och samarbete rådde. Det var inte längre arbetarklassen mot kapitalets makt. Nu stod striden mellan byråkrater, som alla hade samma bakgrund, och hade fått jobb i olika intresseorganisationer, såsom fackföreningsrörelsen, dansk industri och danska lärararorganisationer.


Karl Marx, som var upphovsman till uppfattningen att all historia är klasskampens historia, skulle mycket väl hålla med. Och skriften på hans gravsten på Highgate Cemetery i London lät som ett eko från för länge sedan:
"Arbetare i alla länder, förena er.

Tvärtom blev kapitalet obegränsat. Så medan arbetarna och andra låginkomsttagare såg på staten som garant för sina ekonomiska, sociala och politiska rättigheter, satsade kapitalisterna på det globala - och i slutändan på nationalstatens död.
    Kapitalisterna blev förespråkare för massinvandring, öppna gränser, mångkulturalism och värderelativism, som framställdes som progressiv och vänster, medan nationalstatens anhängare kallades yttersta höger.

Det är alltså inget konstigt med att det amerikanska storkapitalet i denna valkampanj lägger alla pengarna på demokratiska partiet. Förväntningen är att deras monopolföretag inte kommer att attackeras, och att massinvandringen som Trump har stoppat kommer att kunna starta igen - och bringa ner de löner som har stigit de senaste fyra åren.
Kapitalisterna kallar sig nu vänsterorienterade, medan deras motståndare i befolkningen kallas höger, eller det som är värre

Som Trump noterade under ett massmöte nyligen, är hans största fiende läkemedelsindustrin, som har pumpat in enorma summor i Joe Bidens valkampanj. Trump har trampat jättarna på tårna med sitt dekret om "gynnad nation", vilket innebär att det offentliga hälsovårdssystemet, Medicare, inte ska betala mer för medicin än vad samma läkemedel kostar i ett annat lan där det är billigare. I Kanada, till exempel, kostar medicin hälften av vad den kostar i USA.

Republikanerna har också hotat att ingripa mot "big tech" -monopol som Facebook, Twitter och Google, som använder sin makt för att censurera eller undertrycka "höger" åsikter och obekväma fakta.

Så ja, klasskampen går på med full styrka. Det är bara så att kapitalisterna nu kallar sig vänsterorienterade  och progressiva, medan deras motståndare i den allmänna befolkningen kallas höger eller värre.

Tack Gerda!

Biden, Korruption och Minderåriga flickor

Joe Bidens opassande intresse för minderåriga flickor har dokumenterats väl. Det verkar vara ärftligt. Information på Hunters bärbara dator antyder ett intimt förhållande mellan honom och hans systerdotter Natalie, som då var 14: 

 

Inte undra på att Big Media och Big Tech är så desperata att skyla över Hunter-historien om den bärbara datorn. 

Som Peter Schweizer skriver,  är Joe Bidens familj involverad i hans korruption - bland annat Hunter. 

Det kommunistiska Kina sägs ha utnyttjat denna situation för att göra Joe Biden till en tillgång. 

    Trots Big Media / Big Tech-embargot dyker avslöjanden upp till höger och vänster. Delaware senaten-kandidat Lauren Witzke hävdar att Chris Coons dotter Maggie - som blev berömd för att hon var föremål för Joe Bidens uppenbarligen oönskade uppmärksamhet - är bland de minderåriga flickorna vars foto finns på Hunters dator. 

National File rapporterar att Joe Biden kan ha antastat sin nu 39-åriga dotter Ashley Blazer Biden när hon var barn. Eftersom vanliga journalister ignorerar allt som kan få Biden i dålig dager är dessa historier svåra att bekräfta - eller att avvisa.

 Ju mer Big Media / Big Tech anstränger sig för att undertrycka dessa berättelser, desto kraftfullare drivs de in i det nationella medvetandet.

 

Det är verkligen på tiden

 

Det sägs att Trump har en lista över de personer han planerar att avskeda efter valet.

Om Trump blir omvald kommer han att omedelbart avskeda FBI-direktören Christopher Wray och man förväntar sig också att han kommer att ersätta CIA-direktören Gina Haspel och försvarsminister Mark Esper, enligt Axios.
    Listan över de han planerar att byta ut är mycket längre, men det här är Trumps prioriteringar och han startar med Wray.

Wray och Haspel föraktas och misstros nästan universellt i Trumps inre krets. Han borde redan ha sparkat båda, sa en tjänsteman, om det inte vore för den "politiska huvudvärken" att agera före nov. 3.

Varför det är viktigt: 

En vinst, oavsett marginalen, kommer att uppmuntra Trump och säga honom att han kan avskeda vem som helst som han ser som hindrar honom från att genomföra önskad politik och gå efter de som upplevs som fiender.


Trump undertecknade förra veckan en verkställande order som kritiserades eftersom man sade att det var ett sätt att politisera offentlig förvaltning. En administrationstjänsteman sa att ordern "är en viktig sak",  som kommer att göra det lättare för presidenter att bli av med karriär-politiker.
     Det kan skaka om byråkrater inom andra avdelningar. 

Presidenten har till exempel aldrig varit imponerad av utbildningssekreterare Betsy DeVos. Men det är inte lika brådskande som att ersätta Wray eller Haspel.


     Traditionellt har man haft en förväntan på underrättelseverksamheten och brottsbekämpningen att de ska har en högre grad av oberoende och vara separerade från politik.

Trump är arg över att Wray inte inledde en formell utredning om Hunter Bidens utländska affärsförbindelser - och inte rensade ut fler tjänstemän som Trump tror missbrukade makten när de  undersökte hans 2016-kampanjs band till Ryssland.


Synet på Haspel i West Wing är att hon fortfarande ser sitt jobb som "att manipulera människor och resultat, som hon måste ha gjort när hon arbetade på fältet,"sa en källa med direkt kunskap om de interna konversationerna. " Det är skapat många misstankar om hennes motiv. "

     Trump är också frustrerad över att Haspel motsatte sig avklassificeringen av dokument som skulle hjälpa justitieministeriets Durham-rapport.