25 september 2018

USA i dag

Skrämmande


Polisen i U.K. presenterar en ny uniform för muslimska kvinnliga konstaplar

Det var en stor dag  i Storbritannien i måndags, då West Yorkshire Police “avslöjade” en ny uniform för kvinnliga muslimska poliser, en uniform som enligt Mailonline är "avsedd att inte framhålla kvinliga former.”

Ingen tvekan om att britter över hela West Yorkshire-distriktet  känner sig säkrare redan.

West Yorkshire Police hoppas att “en uniform som inte är så åtsittande kommer att leda till fler etniska minoritetsrekryter".
Det är inte heller början till islam-anpassning av polisuniformer: "

Många styrkor tillåter redan att kvinnliga officerare bär hijab eller huvudduk, men den nya uniformen är den första"

West Yorkshire polisassistent Chief Constable Angela Williams förklarade att den nya uniformen, som är ”utformad för att inte visa kvinnans former”, “skapades av en muslimsk kvinnlig officer tillsammans med vår  klädchef och involverar en tunika med ”en lösare och längre passform och långa ärmar."

Williams tycker att det här är en underbar utveckling och hoppas att det kommer att leda till en ny fördjupning av mångfald och multikulturalism på Sceptered Isle: "Jag hoppas att den här uniformen kommer att uppmuntra människor från underrepresenterade grupper att överväga en karriär inom polisen om de tidigare har avskräckts  på grund av klädseln.  Vi är öppna för förslag från alla i samhället om hur vår uniform kan utformas för att bättre passa deras behov. "

Denna nya uniform skapades efter att “West Yorkshire Police and Crime Panel” frågat polisens chefer om vad de gjorde för att öka antalet svarta och etniska minoritets-rekryter.  Chief Constable Dee Collins sade att vissa kvinnor varit oroliga över att den befintliga uniformens design kunde hindra dem från att anmäla sig. "

Och så kan man ju inte ha det!

24 september 2018

Ett gammalt klassikt trick


Det har gått så långt nu att det är motbjudande att läsa nyheterna.

Om den här farsen fortsätter kommer jag att börja skriva barnböcker i stället för att försöka hänga med i vad som händer politiskt. 

     Vad har vi här? Titta, Titta, en ny kvinna har trätt fram och påstår att domare Brett Kavanaugh antastade henne för länge, länge sedan.

Och precis som förut:
 *Kvinnan som anklagar är en aktivist långt ut på vänsterkanten.
 * Hon namnger sex vittnen och alla sex förnekar att ha sett vad hon hävdar inträffade.
  *New Yorker, en gång en värdig publikation ... har publicerat detta dravel som om det var trovärdigt.    
 *  Och Dems. hävdar att det automatiskt diskvalificerar Kavanaugh från Supreme Court.

Är det någon som ser mönstret?

Ett påstående om “dåligt uppförande” från en tvivelaktig källa har inte varit tillräckligt för att omintetgöra Kavanaugh-nomineringen men det har varit tillräckligt för att fördröja den och  tillfälligt hålla honom borta från domstolen. Democrats anser att det är en tillräcklig framgång värd att upprepa. Och varför inte? En oändlig fördröjning - vilket effektivt hindrar hans nominering - kommer att ses som Dems. stora vinst. 

Men de kan inte förlita sig på en enda anklagelse som "avgörande". De måste producera fler som var och en kan "motivera" krav på ytterligare utredning, förhandlingar och vittnesbörd. När luften går ur den aktuella "kontroversen" finns det andra ballonger redo att blåsas upp.

      Det är verkligen ett gammalt klassikt trick. Säg inte "nej" direkt; det låter omedgörligt.
 Säg, "Vänta bara en stund”  och fortsätt att säga det tills motståndaren ger upp.  Då kan man hävda vinst, därför att motståndaren inte fullgjorde sina skyldigheter. 

23 september 2018

Håll er borta från Marseille


Ny undersökning avslöjar att den sydfranska staden Marseille är Europas farligaste stad.
Deltagarna i studien blev bland annat tillfrågade hur de bedömer brottsnivå, om de känner sig trygga när de går på gatan och om de är rädda för att bli rånade eller överfallna.

Undersökningen som gjorts av Numbéo hävdar att de har den största online-databasen.
Resultatet visar två franska städer bland de 10 farligaste europeiska städerna.

Marseille rankas som Europas farligaste stad och Paris kommer på åttonde plats. Båda städerna har en stor “mångkulturell” befolkning.

Omkring 40 procent av individer under 18 år i Marseille har Maghrebi-rötter (nordvästra Afrika), med minst en invandrar-förälder.  Paris har också en stor mängd invånare från samma region och från Afrika söder om Sahara.

Studien visas tre italienska städer:  Neapel (2: a) och Catane (3: e) - båda i södra Italien där det fortfarande finns ett stort mafia-inflytande samt Turin i norr  som den fjärde farligaste.
Norska städer platsar också på listan. Var finns Malmö?

Marseille är känt för organiserad brottslighet, upplopp och narkotikahandel. I maj angreps franska polisen med Kalashnikov-gevär av ett beväpnat gäng i staden.


Veckans Bild

från American Thinker

22 september 2018

Juanita Broaddrick är redo att vittna


Juanita Broaddrick, som anklagade Bill Clinton för våldtäkt 1978, under hans kampanj för guvernör i Arkansas, säger att hon är villiga att vittna inför amerikanska senaten om Brett Kavanaughs anklagare inte kommer att göra det.

Kan inte annat än gilla henne.  Prata om att vara envis…


Detta är genialt

Om män inte röstar gör det kvinnor mäktigare. “Be a woke man, stay home”!!!