12 november 2019

Bloomberg v. Trump

Inte ens Barbie får vara normal


Alla känner Barbie, dockan som introducerades 1959 och livet har inte varit detsamma efter det.

Nu har Mattel lanserat den köns-neutrala Barbie så att  barnen kan designa sin egen Barbie-docka utan stereotyper om könsnormer. Tanken är att eliminera de roller som Barbie ibland kan diktera.

Under åren har Barbie expanderat från en blåögd, blond flicka till en med olika hårfärger, ögonfärger, till och med  kön (hej, Ken!). Och nu har Mattel just tagit det ett steg längre och kapitulerat till den “sociala rättvise- kulturen”.
Varför kan de inte helt enkelt säga att Barbie är en transa och alltid har varit?  Rätta mig om jag har fel, men har inte Barbie och Ken alltid varit ”könsneutrala” ?  Barbie har ingen vagina, och Ken har inte någon snopp, så kan man bli mer "könsneutral" än så?

Jag undrar hur långt Mattel planerar att driva detta?
Kommer det att finnas ”Transgender Barbie” för de pojkar som vill tävla i flickornas friidrottstävlingar?  Druga- Barbie? Eller kanske Boy-scout Barbie,  Girl-scout Ken?

Kanske borde det finnas Barbie-tamponger, för både manliga och kvinnliga Barbies, nu när skolorna lär oss att ”pojkar har också mens”
Senior VP för Mattel säger: "leksaker är en återspegling av kultur och när världen fortsätter att fira den positiva effekten av inkludering tyckte vi att det var dags att skapa en linje av dockor fri från etiketter."

Ser också att den svenska regeringen hänger med i svängarna och investerar 1,7 miljoner kronor för att finansiera Drag Queen shower för barn och funktionshindrade.

10 november 2019

Bomber och Våldtäkter

Och vem skulle ha förväntat sig att det är vad jag läser om Sverige numera i utländska tidningar?  Vad mitt gamla hemland är känt för - förutom Greta förstås.

Sverige importerar ett stort antal människor från dysfunktionella platser, som är mest kända för ett ständigt närvarande våld. Det tidigare fredliga landet har blivit en krigszon, där bomber har blivit vardagsmat.
Via AFP:

    Sverige, som ofta tidigare varit känt som en säker och fridfull utopi, har upplevt en aldrig tidigare skådad bombvåg ...
   ”Vi ser inget motsvarande internationellt,” sade den svenska polischefen Anders Thornberg i onsdags och när han talade om allmänhetens oro över det eskalerande våldet.
Nu är Sverige inte bara “Västvärldens Våldtäkts-land” - Det är också det värsta bomb-landet.
Enbart under den senaste veckan exploderade en bomb i ett trapphus i en av Malmös lägenhetsbyggnader,  en bomb hittades utanför ett köpcentrum i Kristianstad, och en sprängning ägde rum i ett bostadsområde i Hässleholm.
Under de första 10 månaderna av 2019 har den nationella bombpatrullen kallats ut för att undersöka 99 explosioner.
Det är mer än det dubbla antalet för samma period förra året. Dessutom har 76 odetonerade “apparater”  undersökts.
Målen inkluderar hyreshus, företag och till och med polisstationer.
   Några av bombningarna är relaterade till utpressning. Andra är “bara för skojs skull” enligt Linda Staaf,  chef för den nationella polisens kriminella underrättelseavdelning.
De politiker som orsakade problemet reagerar på det precis som man kan förvänta sig.

Via RT:
Minister Mikael Damberg har presenterat ett lagförslag som kommer att innebära tuffare regler för försäljning av skjutvapen, i ett försök att bekämpa det ökande gängvåldet i landet, med lagstiftning som troligt träder i kraft den 1 juli 2020, trots att det inte finns några andra parallella initiativ som syftar till att stoppa landets bombvåg.
När de inte kan använda gängvåld som en ursäkt för att avväpna laglydiga medborgare ignorerar de det.
   Det verkar som svenska media går mycket långt för att undvika att nämna att det inte är svenskar som våldtar och bombar,  utan snarare kolonisterna som importerats från tredje världen för att ersätta genuina svenskar.

Bilden är lånad från Peterssons som också skriver om detta.


09 november 2019

Jätteläskig väggmålning av Greta Thunberg

Greta Thunberg har uppnått status som profet eller helgon i den sjuka religion som skapats av de globala Miljömarxisterna.
 I San Francisco lägger man sista handen vid en läskig jättestor väggmålning som tonar upp sig över 10 våningar nära Union Square - så att hon kan dyrkas.Vad som saknas är en pratbubbla som kommer ut ur hennes mun:  "HUR VÅGAR NI”

NOQ-rapport kommenterar:


   "De av oss som förstår riskerna med klimatförändrings-hysteriet inser vansinnet i en rörelse som tar ledtrådar från en tonåring, som inte förstår vetenskapen eller konsekvenserna av sina handlingar."

Men den globala uppvärmnings-bluffen handlar om kontroll, inte om vetenskap. Sannolikheten att ett gigantiskt porträtt av Greta Thunberg kommer att hindra klimatet från att fluktuera är lika stor som någon av de åtgärder som alarmisterna har föreslagit.

Marxisterna älskar sina ikoner. Kina har jättebilder av Mao, Kuba av  Che Guevara, Venezuela har sin Hugo Chavez och nu får vi Greta Thunberg.

Update:
Roliga kommentarer på Twitchy.

Hur mycket har du i plånboken?

Senator Elizabeth Warren (D-MA) bekräftade i går att hennes 52 trillioner dollar plan, “Medicare for all”,  också kommer att inkludera de 11-22 miljoner olagliga invandrare som befinner sig  i USA,  samt alla barn oavsett immigrationsstatus.

Jag stöder en invandringsreform som överensstämmer med våra värderingar, inklusive en väg till medborgarskap för odokumenterade invandrare och utvidgad laglig invandring som överensstämmer med mina principer," detaljerade Warren.

"Det är inte bara det rätta att göra - det ökar också federala intäkter som vi kan avsätta till “Medicare for All “ när nya människor kommer in i systemet och betalar skatter," tillade hon.

Lördagsgodis

08 november 2019

Michael Bloomberg blandar sig i leken

 New York Citys fd. borgmästare Michael R. Bloomberg överväger återigen att försöka bli USAs president.
Han säger att han är orolig för att den nuvarande gruppen av democrat-utmanare inte kommer att kunna besegra president Donald Trump.

“Baserat på hans tidigare prestationer, ledarskap och hans förmåga att förena människor för att driva förändring kan Mike ta upp kampen mot Trump och vinna, säger hans rådgivare.

"Han kommer inte att lyckas -  jag tror att han kommer att skada Biden "sa Trump till reportrar vid White House. "Det finns ingen jag hellre skulle vinna över än lille Michael."

Warren tweetade "Välkommen till loppet" och föreslog att Bloomberg tar sig en titt på hennes skatteplan för miljardärer.

Bloomberg är en auktoritär person av samma kaliber som kommunistdiktatorer.
   Hans regeringstid som borgmästare i New York präglades av jihader mot cigaretter, salt, skjutvapen, transfetter, soda, soppa, matdonationer, barnmat, rulltrappor, hörlurar, Styrofoam, tomtebloss, sodavatten och kol.

Här är en video som visar hur lite han vet - 2nd Amendment har inget att göra med rådjursjakt.
 Och den som inte förstår skillnaden mellan auto och semi auto ska inte diktera för resten av oss laglydiga personer vad de kan och inte kan äga.Själv håller han sig med beväpnad livvakt och ursäktar det med att han är en välkänd och något polariserande offentlig person och hans rikedom kan göra honom till ett mål för kidnappare. Han har också fd. poliser anställda, vilket gör det okey att de bär vapen -  åtminstone i hans ögon.Paul Craig Roberts syn på saken

President Trump kallar det en häxajakt, men det är verkligen ett kupp mot amerikansk demokrati.  Democrats som vill att Trump ska anklagas inser inte detta. De vill bara bli av med Trump för att de inte gillar honom.

Folket som begär att Trump ska åtalas förstår inte att om kuppen mot den valda presidenten lyckas, kommer alla framtida presidenter att vara medvetna om att om de försöker "dränera träsket" eller försöker förändra något som inte är acceptabelt för den regerande eliten, kommer de också att avsättas.  
   Väljare som vill ha verklig förändring kommer också att få meddelandet och ge upp försöken att välja en president eller ledamöter till House och Senate som kommer att lyssna till väljarna. 
Det kommer att innebära slutet på demokrati och ansvarsfull regering.
En maktfullkomlig Deep State och tillhörande elit kommer att inta demokratins plats.

Mer här!