03 augusti 2020

12-årig flicka mördad i gängskjutning

“Om någon år 2000 förutsåg att Sverige 2020 skulle se ut så så skulle de ha avfärdats som galna, men idag är det inte bara realitet, det är normaliserad och något vi redan resignerat oss inför. Sanandaji

Jag sa och skrev det faktiskt för tjugo år sedan, men jag kan lita på Sanandaji att det inte lönar sig att vara ute tidigt och veta vad man pratar om. Man tjänar inte pengar eller någon karriär på det.

Offret är 12-åriga Adriana Naghei, som har en iransk far och en polsk mamma. Polska medier har har set historien. Föräldrarna var frånskilda. Hon älskade handboll och förberedde sin 13-åriga födelsedag om en månad.  Skott avfyrades från två sidor med automatvapen.
Ett helt nytt svenskt, multikulturellt barnamord i Botkyrka / Norsborg-gettot, ett av de mest förstörda områdena i Stockholm. Det är illa, men det blir mycket, mycket värre, och det är irreversibelt.

I Sverige påskyndas nu social och ekonomisk upplösning.

Bara dagen efter detta mord har jag slutat att räkna ytterligare bombningar. Det svenska eländet kan inte "lösas", eftersom politiker som har skapat katastrofen lever av ”utsagor”. Och det kan inte lösas alls av "världens första feministiska politiker."

Om 40 år kommer dessa klaner att äga landet.

Den svenska makteliten är ”inavlad” men den är också dödsdömd. De gräver sin egen grav, och diskussionen är egentligen bara när och hur de kommer ner i den. Vi ser matriarkin mot den muslimska patriarkin och matriarkerna förlorar. Det är Sveriges framtida härskare som kämpar på gatorna. Om 40 år äger disse klaner landet ….

Det är inte alls ovanligt att bli mördad offentligt i Sverige av misstag. 13-årig flicka död i Stockholmsförort – kom i vägen för gängskjutning.

Morten Uhrskov skriver om det: 12-årig flicka i Sverige død efter drive by shooting – vi er kun ved enden på begyndelsen. (Detta är bara början) Här är tidigare exempel uppräknade av Tino Sanadaji. Thomas Nydahl skriver bland annat.

Sverige – en sorgesång
Det är sannerligen ingen nyhet att det går åt skogen med Sverige. Det är heller ingen nyhet att Sverige bara är ett av många europeiska länder som är på väg ner i sumpen.
 Läs  hela inlägget hos Snaphanen.
Tack Gerda!

Är detta att förhindra rån?

Minneapolis har sett en kraftig ökning av våld, mord, rån och bilstölder under de senaste veckorna.
Minneapolis Police Department har rapporterat en ökning med 46 procent av bilstölder och en ökning med 36 procent av rån,  jämfört med samma tid förra året.

Jag antar att detta inte borde komma som en chock,  eftersom Minneapolis vill bli av med sin polisstyrka.
   De som bestämmer har skickat ut ett brev till stadsborna med råd om hur de ska förebygga rån. 
"Vi vill att de som bor och arbetar här ska vara säkra!"

Deras tips om “förebyggande av rån” låter inte speciellt "förebyggande" för mig - mer som att underlätta för rånarna.

"Var beredd att lämna över din mobiltelefon och handväska / plånbok. ”
”Argumentera inte eller slåss med brottslingen. Gör som de säger. ”

I vilket universum kan detta tolkas som förebyggande av rån? Förhindrar man rån om man ger rånaren allt han vill? Leder det inte till att han begår fler rån? 

"Har nycklar redo i handen när du närmar dig din bil" ... på så sätt kan brottsling lättare ta dem från dig och fly i din bil. 

"När du ringer 911" ... vilket du naturligtvis inte kan göra eftersom du just gett din mobiltelefon till personen som rånade dig.
Meddelandet varnar för att "vissa offer har sprayats, släpats, attackerats och andra hotats med pistol."
Kanske kommer gatu-banditerna som nu äger Minneapolis att vara barmhärtiga och inte skada någon fysiskt om de är tillräckligt angelägen om att ge dem vad de vill ha.

Istället för att göra sig av med Minneapolis polisdepartement bör man öka antalet poliser i områden med hög brottslighet.

Men nej! De kommer man inte att göra det. De har redan bestämt sig för att bli av med poliser.
Det är så Democrats fungerar.  Först implementerar de en ”plan” som skapar ett enormt problem.
I stället för att korrigera problemet föreslår de sedan en ”lösning” som bara kommer att förvärra problemet.


02 augusti 2020

Vilka Knäppgökar!

Dr. Deborah Birx rekommenderar nu att vi ska ha skyddsglasögon eller visir tillsammans med munskydd: "Du kan dekorera dem" ...Dessa människor är galna!  Jag har nog rätt när jag säger att nästa steg är en platspåse över huvudet. 

 Uppenbarligen i Dr. Birx bisarra värld kan visiren dekoreras med glitter och bilder för att göra dem fashionabla och roliga.
Det finns inget annat land på planeten som går så långt med vansinnigheterna.
 Virus-faran  är planerad att upphöra den 4 november.


"Rest In Peace" Wilford Brimley


Turister är inte säkra i Sverige

Från Snaphanen: Endast det som går förlorat är borta för evigt.Jag kan leva mig in i det. Om jag tyvärr är i Malmö eller Helsingborg, dyker det upp minnen i bakgrunden. Här dog den och här dog den för tio eller tjugo år sedan. Ofta helt omotiverade och onödigt mördade, dolt så mycket som möjligt av de ljugande medierna, men offren finns i mitt minne.

Jag vet inte längre hur mycket som krävs för att locka mig till Sverige. Det har gått två år sedan jag besökte en vän på ett vårdhem i Småland, sedan har jag inte varit där. Det var en ”rensande”  resa och jag visste att det var ett adjö. Också med min över 90-åriga vän. Men det är inte främst min säkerhet som avskräcker mig. Jag har mina försiktighetsåtgärder.

Det är deprimerande att vara i ett land som jag älskar, som begår självmord med en till stor del likgiltig befolkning som kommer att drabbas men inte  agerar. Svenskarna är fega och hjärntvättade av media  derfor lider de nu  (därför lider de nu) varje dag och kommer att förlora allt de hade för en generation sedan.

Det finns bara ett visst utrymme för tragedi.

Det är nu 17 år sedan jag såg skriften på väggen som blev avgörande för mitt svenska liv. Idag är Sverige som att träffa en gymnasieflickvän 30 år senare, som har blivit narkoman i Skelbækgade

Mitt stämningsläge tål inte det. Jag söker inte frivilligt en stor sorg och en stor vrede. De ville ha det så, så de måste lida med mig som en allt mer avlägsen åskådare. Det finns bara ett visst utrymme för tragedier i ett liv som fortfarande måste levas trots och för gott.
skriver Henrik Ibsen i Brand. Erindringen er nu mit evige Sverige.

 – Turister sviker städerna – vill semestra i naturen

Helsingborg: Ödeläggelsen av en stad.

När du är här så känner du dig som utomlands.

Helsingborg, en tidigare vacker och välkänd stad som på senare år mer börjat likna ett ghetto. När jag bodde på landet och hemma hos mina föräldrar så tog jag bussen in varje helg, dels för att vara ute på stan (och på krogen) men också för att bara hänga där då det var en mysig sommarstad – nära till hav, till Danmark och till fina tjejer. Jag kunde gå ute ensam på nätterna, full som nykter i vad som idag är mångkulturens högkvarter, GA torg.

2014 jobbade jag dessutom på tågen och gick av 05 varje morgon – där fanns inte ett endaste gäng på knutpunkten under nätterna. Idag kryllar det av kringströvande gäng, narkotikaförsäljning, rånare, våldtäktsmän, bilar med tonade rutor som kör runt och patrullerar och stirrar surt, bomber, skottlossningar och allt annat än det svenska språket.

Jag har stoppat våldtäktsförsök och duckat för bomber

När du är här så känner du dig som utomlands. Jag har bott här de sista fem åren och det kulminerade samma år jag flyttade in (i slutet på 2015/början på 2016). Jag har fått det att fungera med gängen och med de som bor här men har fått min beskära del av vansinnet – bland annat fått ge några på käften som försökt råna mig, stoppat våldtäktsförsök och duckat för bomber för det har smällt riktigt ordentligt här. Läs hela artikeln.

Tack Gerda!

01 augusti 2020

Helena Edlund: Det svenska tillståndet

"Svenskarna har nu att välja mellan uppror och underkastelse"
"Var ska vi bo som bor i Sverige söka asyl?" frågade hon sig på sin blogg i januari.
“De svenska förhållandena är synnerligen verkliga. "Vi måste nu förbereda oss för en kontrollerad kraschlandning av Sverige,"  menade hon i en  i en text på sin blogg i januari,  TRE gånger har pastor Edlund varit tvungen att flytta av säkerhetsskäl.
Den politiske adelns Stalingrad
Det multikulturella experimentet är ett ynkligt haveri, det finns 3,2 miljoner främlingar i landet, och det är uppenbart att det enda skälet till att det inte avbryts och dras tillbaka är att för många miljarder och för mycket prestige har investerats i det. Och att det logistiska jobbet nu är oöverkomligt.
 De utbildade klasserna måste mena att det är bättre för Sverige att gå under än att förlora ansiktet.
”Suicidal fåfänga ” är förmodligen ordet. Antagligen inser de också att det kommer att bli Den Politiske Adelns Stalingrad, och att mycket få kommer att överleva det. Sveriges elit befinner sig i en psykos som förvärras varje dag. Den vet, att först om den flyr kommer hunden att bita dem i hasorna. De är handlingsförlamade och under tiden kraschar den svenska  modellen från tio kilometers höjd. Om en pandemi kommer på toppen, kan belastningen välta. För sent för att rädda Sverige, men kanske Sveriges grannar. 

Helena är präst. Då hon försvarade kristendomen och kritiserades islamister, blev hon kallad racist och nazist. Se också Svenskarna lämnar de större städerna ”kan icke förstå varför”.
Här de danska länkarna– 

Har vi fortfarande folkstyre i vårt land? Journalisten och författaren Anders Isaksson diskuterar vad som händer när politiken förvandlas från ett förtroendeuppdrag till ett yrke. Börd, släktskap och äktenskap med rätt personer har blivit en merit i sig själv.  Så var det förstås inte tänkt när demokratin växte fram som en motsats till de tidigare århundradenas stånds- och fåtalsvälde. När den politiska societeten växer sig stark kan den liknas vid en politisk klass, ja rentav en politisk adel, som gjort stat och kommun till sin egen försörjningsbas. Anders Isaksson ger i denna omtumlande debattbok exempel ur vår svenska verklighet och visar på vägar att förstärka det demokratiska inslaget.

Tack Gerda! 

Ingen karantän för de Väsentliga


De politiker från Washington DC. som var närvarande vid begravningen av Rep. John Lewis här i Atlanta är undantagna från District of Columbias stränga karantänregler. säger D.C. borgmästaren.
    D. C. borgmästare Muriel Bowsers karantänregler dikterar att alla som reser till ett "högriskområde" av "icke väsentliga" skäl måste placera sig själv i karantän i 14 dagar när de kommer tillbaka till DC. 
Georgia anses vara "hög risk”enligt borgmästaren.

Lewis, en långvarig medlem av Congress som var aktiv i medborgarrättsrörelse på 1950- och 1960-talet, dog den 17 juli och begravdes i Atlantas historiska Ebenezer-baptistkyrka.  Det var där som Obama visade sitt dåliga omdöme genom att göra begravningstalet till en politisk kampanj för Democrat Party.

   Bland de deltagande vid denna begravning var dussintals medlemmar av Congress inklusive Nancy Pelosi (D-Kalif.), senatorerna Kamala Harris (D-Kalif.) och Cory Booker (DN.J.), Maryland House Majority Leader Steny Hoyer (D-Md.) Och House Majority Whip Jim Clyburn (DS.C.).

Hela staten Georgia är bland de platser som anses vara "hög risk" enligt borgmästaren, men en taleskvinna för Bowser bekräftade att deltagarna i begravningen inte behöver följa borgmästarens karantänregler.
"Regeringens verksamhet är nödvändig, och USA: s huvudstad är undantagen från borgmästarens instruktioner,” sade press-sekreteraren på fredag, och begravningen ingick i  “regeringens verksamhet”.

Det extraordinära undantaget från Bowsers karantän-order är bara ett exempel på att kongressmedlemmar undantas från strikta koronavirus-bestämmelser i District of Columbia.

   Tidigare i juli bestämde Bowser att D.C.-invånare måste bära ansiktsmask när de var på offentliga platser, såväl inom-som utomhus,  när de troligtvis skulle vara tillsammans med andra människor "mer än en kort tid."

Men personer i distriktsregeringens rättsliga eller lagstiftande grenar var undantagna när dessa personer var i tjänst", liksom "alla anställda i den federala regeringen medan de är i  tjänst."

Trots att borgmästarens kontor inte kräver kongressmedlemmar att bära ansiktsmask införde Pelosi denna vecka ett maskmandat för representanthuset, strax efter att rep. Louie Gohmert (R-Texas) testat positivt för COVID-19.

Pelosi hotade med att avlägsna kongressmedlemmar och personal från The House om de inte följer mandatet och kallade underlåtenhet att bära mask "ett allvarligt brott mot ordningen.”


Lördagsgodis