18 december 2006

Svenskarna är offer för självbedrägeri

Tänk vad trevligt om Sverige hade kunnat erbjuda flyktingarna ett helhjärtat välkomnande och göra som i Kanada där tjänstemännen tar emot de nyanlända vid flygplatserna och skakar hand och säger,"Välkommen hem!"

Som "tack" fick kanadensarna islamiska sharia-lagar. Folk reagerade förstås, men då var det för sent för det "politiskt korrekta" etablissemanget hade redan hunnit ändra lagstiftningen.

Om tjänstemännen som skakar hand, men inte om sharia-lagarna, stod i en artikel om Eslöv i Sydsvenskan. Eslöv välkomnar invandrare och ska nog skaffa jobb åt dem. Något i den stilen. I samma nummer av tidningen kunde man läsa om ett ökänt gäng som sprider skräck i Eslöv. Om nätterna går de runt och letar offer de kan råna och misshandla. Polisstationen är numera obemannad, polisen måste köra hela vägen från Lund. Feststämningen försvinner, den som faktiskt Eslöv haft trots sitt rykte att vara Sveriges tråkigaste stad. Slut på den skojiga lösaktiga livsstilen, för nu har det dykt upp en intolerant religion som hatar sånt.


Det gäller att hålla huvudet kallt och undvika misstroende mot människor bara för att de är muslimer. Att det misshandlande gänget har den bakgrunden gick det inte att läsa, inte ens mellan raderna. Det är kanske korrekt journalistik men i längden skapar den mer fördomar än öppenhet och ärlighet gör.

Som sagt, vi måste undvika att bli misstänksamma och fördomsfulla. Men det utesluter inte att vi måste ha lov att diskutera. Hur stor kapacitet har vårt samhälle att klara invandringen? Rättare sagt massinvandringen. Hur ska vi förhålla oss till islamiseringen? Det är faktiskt ganska jobbigt att få en ny religion på nacken när vi äntligen lyckats bli av med den gamla.

Det är inte Jesus Kristus som nyfrälsta muslimer följer, utan en figur med en helt annan uppsättning av moraliska normer.

Vilket förstås inte stämmer med vad man brukar få höra, "att alla religioner predikar samma sak", en tröstande icke-visdom för att folk inte ska bli skrämda men som i stället gör dem dumma. Den politiskt korrekta hjärntvätten förvandlar människor till relativister som tror att alla kulturer är lika goda.

Vi har gått ur askan och in i elden och drabbats av islamister som vill tvinga oss att anpassa oss efter deras lagar. Ungdomsgäng som rånar och misshandlar och våldtar och tycker att de därmed gör sin religiösa plikt. I moskén får de höra att de otrogna inte är mer värda än hundar, och i koranen står ännu värre saker som jag inte orkar citera just nu.

Islam befinner sig i ständigt krigstillstånd, målet är att hela världen ska underkasta sig. Att överge islam betraktas som desertering och bestraffas med döden. De som inte är muslimer kallas dhimmi, beskyddade personer. För att ha rätt att leva måste de betala skatt till herrefolket, muslimerna. Vad är detta om inte kriminellt beteende upphöjt till en religion som kan gömma sig bakom en religionsfrihet som den hånskrattar åt. Känns mönstret igen? Efter att nazisterna kommit till makten genom demokratiska val avskaffade de genast demokratin.

De flesta politiker och journalister har ideologiska skygglappar och vill inte se verkligheten, bara hur den borde vara. De har verkligen förstört enormt mycket genom att lägga lock på debatten. Att Sverige erbjuder skydd åt terrorister är det tyst om i media. Nej inte helt tyst, med jämna mellanrum dyker det upp att någon jihad-krigare är svensk. Svensk står det i tidningen, inte svensk medborgare. Namn får inte nämnas. Hur ska det gå till att hitta vettiga lösningar när det är förbjudet att tänka?

Om folk inte räknar våld som våld, så omkommer de en dag av brist på fruktan, sa den vise Lao Tse som levde för 2500 år sedan. Sverige har haft fred i 200 år. Har så pass många generationer i fred och ro berövat hela nationen förmågan att föreställa sig fara? Om väst retirerar från Afghanistan och Irak kommer vi att få se striderna utkämpas på våra egna gator. Därför att Islam är en totalitär religion som vill härska över hela världen.

Tro nu inte att jag med de här åsikterna skulle ha någon framtid hos sverigedemokraterna, de är nog som svenskar mest, ganska kyliga gentemot USA och Israel, vilket jag inte är. Jag gillar USA för att debatten är så öppen där. Och jag håller på Israel, det är bara så. Det är patetiskt hur alla politiskt korrekta media vägrar att se vem som är den verkliga fienden. Inte förrän de börjar förstå att islam är ute efter att döda, förslava, eller omvända alla som inte är islamiska kommer vi aldrig ens hoppas på att försvara oss.

Det är också patetiskt att se allt kvardröjande judehat i blogg efter blogg som i övrigt har vettiga åsikter om islam och invandring. Var är logiken? Varje människa borde skaffa sig en logik, skaffa sig ett andligt motstånd mot dogmer i religion och politik.

På tal om bloggar är det tur att de finns så man förhoppningsvis kan vara anonym. På sätt och vis förstår jag dem som skriver i tidningarna, att de måste vara så präktigt politiska korrekta till varje pris. Kom ihåg den franske filosofiläraren Robert Redeker, som på grund av en kritisk krönika i tidningen Le Figaro i september blev dödsdömd på islamistiska internetsidor.

Vid det här laget borde det framgå att min utgångspunkt är liberalistisk, inte nationalistisk. It takes every kind of people to make the world go 'round. Även sverigedemokrater behövs. Det är viktigt att vi hjälps åt så att vi blir förskonade från den odemokratiska och totalitära ideologin islam. Jag kunde skrivit islamism, men det gör tyvärr ingen större skillnad.
Alla vet att sverigedemokraterna vill stoppa invandringen, men varför vill dom det? Deras främsta motiv är att bevara välfärdsstaten, eller med ett ord som ligger närmare deras ideologi, folkhemmet. Invandringens ekonomiska och sociala kostnader förstör solidariteten mellan medborgarna, det blir konkurrens och bråk, vilket sverigedemokraterna märker av. Hederlig arbetslös arbetarklass som är lite modigare än de andra partierna. De vågar ta upp invandrarnas kriminalitet. Sådant är inte god ton i det här landet så de blir ständigt trakasserade av de så kallade antifascisterna, halvbildad arbetslös medelklass.

Man ska lägga märke till att sverigedemokraterna hellre använder ordet invandrare än muslim. När de talar om invandrares brottslighet undviker de att nämna att den är relaterad till religionen. Det kanske har att göra med att de blev skrämda när förra justitieministern Laila Freivalds olagligen men stalinistiskt korrekt stängde deras hemsida för att den visade de danska Muhammedkarikatyrerna.Varför vågar ingen kritisera islam? De etablerade riksdagspartierna påstår att det skulle framkalla främlingsfientlighet. I det här landet? Där 9 av 10 är positiva till mångfald enligt en så kallad mångfaldsbarometer från Uppsala universitet. Nej, de är rent och skärt livrädda för muslimernas vrede och nerbrända ambassader och bojkott av svenska varor i Mellanöstern, det som hände danskarna.

Det ständiga skället på invandrarna gör att sverigedemokraterna blir stämplade som rasister. Men de riktiga rasisterna och nazisterna känner sig mer hemma hos islamisterna som de lierat sig med i sitt gemensamma judehat. Kolla bara Radio Islams hemsida hur öppet samarbetet är. Och islamisterna och antifascisterna har i sin tur hittat varandra i ett gemensamt USA- och Israelhat.

Så är cirkeln sluten, antifascister och fascister på samma sida.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag har ännu inte bestämt mig - jag vet inte om jag har mod nog -men om inte fegheten tar ut sin rätt, skall jag befinna mig utanför kyrkoporten när menigheten tågar in till julottan och dela ut följande:

Den bästa religionen någonsin.

• Är du trött på att vara kafir -- det vill säga otrogen?
• Söker du efter en tro som kan ge dig speciella privilegier?
• Kanske skulle freds- och kärleksreligionen framför alla andra kunna vara just den tro
du söker?

Vilken annan religion tillåter en man att ha fyra fruar? Endast obetydliga sekter som
Mormonerna gör det och kanske också hos några stammar med urinvänare i Afrika, Syd-
amerika eller i Oceanien är polygami tillämpad, men dessa är alldeles för obetydliga för att
kunna komma ifråga. Islam däremot, kärleksreligionen framför alla andra, främjar mång-
gifte och Islam har dessutom det största utbudet av kvinnor - mer än 600 miljoner - det är
bara att ta för sig -- se bara till att hon inte redan är gift. Allah Hu Akbar!

I vilken annan religion uppmanas man att ge sina fruar stryk om dom inte lyder sin
dubbelt så intelligente äkta man? Nej, just det, i ingen förutom religionernas religion
Islam. Och inte behöver du oroa dig för att hon kanske får för mycket stryk eller till och
med blir lite vanställd; det är nämligen lätt som en plätt att skilja sig -- även om det i
vissa kretsar anses vara 'mubah' , litet ofint; och att gifta om sig efteråt stöter inte på
svårigheter. Man kan skilja sig från en fru av vilken orsak som helst, eller av ingen orsak
alls, och hon behöver inte ens få reda på det i förväg. Får reda på det får hon när hon efter
tre månader (för att ha koll på att hon inte är gravid) blir utsparkad från hemmet. Du
behöver bara säga "Jag skiljer mig från dig" ('anti talaq'') tre gånger i följd. Du kan även
gifta dig för en timme eller två, för att inom den religiösa lagens råmärken idka sex med
någon prostituerad. Det gör mullorna i Teheran. Allah är vis. Allah Hu Akbar!

Ni kvinnor skall veta att vi män hyser omtanke om er, ty män är intelligentare och Allah
har utnämt oss till era beskyddare. Allah är till och med så juste och fylld av nåd, att han
tillåter kvinnan att få hälften av det som män erhåller i arvegods. Obestridligen förhåller
det sig så att kvinnan blott är hälften så klok som mannen. Allah Hu Akbar!

Om du skulle vara särskilt förtjust i småflickor är det helt OK enligt muslimsk lag att gifta
sig med en nioårig tös och idka sex med henne i vilken utspekulerad ställning som helst,
precis som vår profet Mohammed (frid vare med honom evigt) gjorde. Och vem behöver
syndig pornografi när vem som behagar kan skaffa sig sexslavar. Javisst -- slavar! Även
om kuffarna (de otrogna) i resten av världen har fördömt alla former av slaveri, så är det
fortfarande helt tillåtet för oss muslimer att hålla oss med slavar. Visserligen kanske vi
måste kalla dem au pair-flickor eller hushållshjälpredor, men deras viktigaste uppgift är
att stå mannen, husets och hemmets härskare, till förfogande. Föreställ dig att ha egna
slavar! Wow! Slavar kommer att vara billiga och lättillgängliga så snart Jihad har besegrat
det svenska kuffar-etablissementet. Om trettio år, om Allah är god, kommer vi att med
hjälp av maktelitens nyttiga idioter (Sahlin, Reinfelt et al) att ha nått dithän. Allah Hu
Akbar!

All den vetenskap inom olika dicipliner som endokrinologi, genetik, anatomi, embryologi,
geologi, astronomi. som kuffar (de otrogna) har upptäckt under århundradena, var redan
uppenbarad för Mohammed (frid vare med honom evigt) på 600-talet och finns redovisad i
Koranen. Det är därför inavel är tillåten i Islam. Barnalstring mellan kusiner och med
onklar och tanter sker med Allahs välsignelse. Faktiskt mellan 10% i Libanon, 50% i Gaza
och 60% i Sudan av alla muslimska barn är tillkomna i sådana välsignade relationer.

Enligt profeten Mohammed (frid vare med honom evigt), som var Hippokrates överman,
är hjätat och ej alls hjärnan centrumet för intellektuella funktioner som beslutsfattande
och tankeverksamhet. Hjärnans uppgift är bara att fylla ut hålrummet i kraniet (Q.22:46).
Profeten Mohammed (frid vare med honom evigt) insåg också att sperman kommer ut
innifrån ryggraden, där den har bildats och att människan uppstår ur en klump levrat blod.
Berg är pluggar eller 'pliggar' om du så vill, som håller jordskorpan på plats och solen går
upp ur en mörk, skum och illaluktande pöl någonstans långt borta i öster. Allah Hu Akbar!

För en muslim är det lätt att vidmakthålla hälsan -- mycket lättare och billigare än att ta
västerländs medicin i anspråk. Sju Ajvadadlar om dagen håller dig frisk hela livet. Också
svarta kumminfrön (Nigella Sativa) är rena undermedicinen. Alvarligare åkommer kan
kräva intag av generalbotemedlet framför alla: kamelurin utspädd med mjölk. Allah Hu
Akbar!
Har du lagt märke till att det inte finns några sinnessjuka i muslimska länder? Enligt
koranen förorsakas sinnessjukdom av att en otrogen jinn (eller flera) har tagit sin boning
i den sjukes kropp. Enklast fördrives en jinn med ett gott kok stryk. Således finns det inget
behov av psykologer och psykiatriker i det muslimska samhället. Tillgång till en rejäl
rotting eller ett basebollträ är tillfyllest. Allah Hu Akbar!

Om du längtar till Paradiset gå då inte och vänta på att du först skall dö för att få komma
dit. Det finns ett snabbare sätt, som Allah har inrättat. Bliv MARTYR! Ha ihjäl, döda så
många otrogna som möjligt genom att begå självmord på lämpligt sätt, så kommer Allah
att ta emot dig i Paradiset tillsammans med 72 mörkögda jungfrur. Där får du kopulera
öronen av dig och kan dricka hur mycket vin som helst. Allah har förbjudit oss att dricka
alkohol medan vi lever, men som döda i Paradiset kan vi kolka i oss så mycket vin vi bara
orkar. Allah är förtjust i vilda orgier tillsammans med lemlästade, berusade och våldsamma
Jihad-krigare och det är för dessa som det i Paradiset alltid finns 72 lystna jungfrur att
tillgå. Allah Hu Akbar!

Som muslim behöver du inte tänka: lär Koranen utantill, följ den blint och du behöver
aldrig vare sig tänka eller undra över något. För Mohammed (frid vare med honom evigt)
blev den heliga Koranen uppenbarad av ärkeängeln Gabriel; Koranen är ordagrant Allahs
ord, alla frågor blir besvarade i koranen, eller också i Haditherna. Genom att vara muslim
är du besparad all tankemöda. Allah vet att tankeverksamhet är av ondo. Av att tänka
kan du få huvudvärk och förledas gå vilse och lämna Allahs rättfärdiga väg. Allah Hu Akbar!

Att alltid ha rätt är en annan fördel med att vara muslim. I debatter och diskussioner med
kafirer (otrogna) är det alltid muslimen som har rätt, därför att alla kafirer (otrogna) är
lögnare. Ingen sanning kan motsäga Koranen, och om den så skulle göra, så kan vi muslimer
tillgripa Taqiyya. Taqiyya är en maskerings- eller förställningstaktik som kan åstadkomma
under. Med dess hjälp förhindras Islams fiender att komma underfund med våra verkliga
avsikter och strävanden. Genom att tillämpa Taqiyya, behöver vi muslimer aldrig tala
sanning för kafirer. Som muslimer vet vi vad som är sant, oavsett vad vi har inbillat
kaffirerna. Allah Hu Akbar!

Bekänn dig till den mest överlägsna, den enda och sanna religionen. Bliv muslim NU, ty det
finns inget tvång i religionen. En gång muslim, alltid muslim. Vänta inte - det är fara i
dröjsmål, ty väntar du för länge, kan du som kafir i ett framtida al Sverige riskera att få
huvudet avhugget. Islam är fredens religion och ingen fred är större än gravens. Förvisso
håller du med om detta! Allah Hu Akbar!
Vidare information kan erhållas här: http://www.fomi.nu/; http://jihadwatch.org/; http://jihadwatch.org/
dhimmiwatch/; http://www.news.faithfreedom.org/; http://chromatism.net/fjordman/eurabiacode.htm; se även
artikel i Dagen: http://tinyurl.com/y4pzg4.

Knute sa...

Tack för en perfekt fotnot till min gravallvarliga blogg. Utan uppfriskande satir och karikatyr avdunstar yttrandefriheten.

Humle och Dumle sa...

Anonym:
Hoppas du inte tar illa vid dig, men ditt inlägg är så lysande att jag tar mig friheten att själv publicera det i skafferiet.

Att sedan Every Kinda People håller hög klass känner nog de flesta till.

/ Dumle

Anonym sa...

Du skriver att du nog inte skulle ha någon framtid hos sverigedemokraterna för att du är positiv till USA och Israel. Jag håller inte riktigt med dig där. Jag vet inte så mycket om SD men jag har följt en del av deras bloggare, bl.a Björn Söder som ju är invald i Kommunalfullmäktige och Helsingborg och kyrkofullmäktige i Lund, och jag tycker att han är en av de få politiker som öppet vågat ta ställning FÖR Israel. Tycker mig också se att den allmänna hållningen i deras debatt är Israel-positiv och det gör att jag följer debatten med intresse.

Anonym sa...

Dom här är de verkliga farorna,
ZOG är en internationell benämning för Zionist Occupation Government,ett samlingsnamn för den maktkabal som genom sin kontroll över världsekonomin och massmedian ockuperat de en gång vita västerländska nationerna.Genom sin kontroll kan man diktera villkor för hur de inhemska politikerna skall agera i särskilda frågor.Framför allt ser vi hur ZOG agerar för främlingsinvasion,mångkultur (läs kulturförstöring),rasblandning,upplösandet av högstående moraliska värden och inskränkandet av medborgarens fri och rättigheter.

Knute sa...

Anonym februari 14,

du har fått judar på hjärnan, precis som nazister och islamister. Hoppas du blir botad.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.