15 februari 2007

Knäfall för intoleransen

Västerlandets lättfärdiga singelliv är inte populärt bland mullor och imamer. En Bombe i en Turban berättar att religiösa ledare i Sydasien protesterar mot firandet av Valentine’s Day, Alla hjärtans dag:

“This is a shameful day. The people in the West are just fulfilling and satisfying their sex thirst.”

Some officials noted that Saint Valentine was a Christian and feared that romantic revelries might prompt impure behavior among young people.

“Couples might not just send greetings and gifts but ... go beyond the limit and even engage in promiscuous activities."Med islams intåg har vi fått mindre sex och mer våld i våra städer. Den sexuella debuten sker senare. Det är ovanligare med romantiska promenader i parken. Men våldtäkterna har blivit fler.

Jag har inte sett två muslimer gå hand i hand, jo förresten har jag det. Men jag har inte sett en muslim gå hand i hand med en sekulär svensk, har du gjort det?

Äktenskap tvärs over religiösa och etniska skillnader är ett bra mått på integrationen i samhället. Sverige har ingen statistik vad jag vet, men i Danmark har det lett till att 1000 kvinnor har blivit muslimer, i Frankrike 30 000 och England 10 000.

Inte många blandade äktenskap i Europa således. Och alltid på de muslimska invandrarnas premisser. Integrationen har misslyckats. Anledningen är förstås att den som gifter sig med en muslim måste konvertera till islam. Muslimernas ovilja att acceptera icke-muslimer som likvärdiga är en form av rasism. Något exempel på att en muslimsk familj mottagit en kristen man som sin svärson går nog inte att hitta. Om han inte konverterar.

När den 26-årige mannen såg kvinnan gå förbi kunde han inte hålla sig. Snygg rumpa, sa han. Då hoppade kvinnans tio kusiner på honom och slog sönder honom. Aftonbladet 14 februari. Snaphanens kommentar: "Antagelig de samme ti der hver dag kalder svenske kvinder for ludere."

I den amerikanska tidskriften The Weekly Standard skriver Christopher Caldwell att Sverige har få blandade äktenskap, och bättre än varma och luftiga uttalanden är det en parameter på hur saker och ting förhåller sig.

Läs här Svennes sanningar om hur svårt det är, för att inte säga omöjligt, för en svensk kille att etablera en varaktig relation med en invandrartjej.

Som alla vet önskar muslimerna segregation, inte integration. Svenskarna tror att det går att snacka och integrera sig ut ur problemet.

”I sydöstra Malmö har de svenska myndigheterna gett upp, de har inte kunnat lyfta området upp ur fattigdom och socialhjälp och lämnat över insatsen till det lokala islamiska centret. Det kan ses.
För två år sen var det ett fåtal av skolflickorna som gick med slöja. I dag är det närmare 80 procent,” skriver Caldwell.

Klicka här och se den amerikanska nyhetskanalen Fox News beryktade reportage från "ett Malmö som man inte riktigt känner igen. Däremot finns det stora likheter med Vollsmose i Odense, som producerat den senaste kullen mini-terrorister," skriver Jihad i Malmö.

Om inte muslimerna tycker vår västerländska individualistiska kultur är likvärdig med deras har jag all rätt att tycka likadant om deras. Det är hög tid att överge det där begreppet integration och i stället verka för en kulturell gemenskap utan inslag av islamiska dogmer. Ta ifrån mullorna och moskéerna makten över invandrarna och ge folk en chans att assimilera sig. Få ut de religiösa grillerna ur huvudet och försök hitta något kreativt att göra, så blir det riktigt trevligt här. Vi har rätt att leva enligt de lagar vi har stiftat i demokratisk ordning och vill inte att några kvinnofientliga sharia-lagar ska smygas på oss. Kort sagt, vi vill behålla vår individuella frihet. Och den ska gälla alla, inte minst muslimska flickor.

Oberoende av hur många muslimer det finns i ett land borde följande inte tillåtas:

- Inskränkningar i yttrandefriheten för att undvika att skymfa muslimernas religion.
- Uppmana till våld mot icke-troende och avfällingar från islam.
- Separation av män och kvinnor i offentliga inrättningar.
- Ändringar av menyn i offentliga institutioner för att passa muslimska dietlagar.
- Instruktion av skolbarn på ett annat språk än landets officiella.
- Tvångsgifte av kvinnor till män som de inte vill gifta sig med.
- Att under inga omständigheter täcka ansiktet när lag eller administration behöver förhindra det.
- Att förhindra lagens utövande genom regler mot "profilering".

Den sista punkten tolkar jag som att polisen inte får hindras att ta med sådana faktorer som ras och etnisk tillhörighet vid profilering av terrorister. Men det är känsligt, en persons islamistiska världsbild behöver inte nödvändigtvis visa sig i klädseln eller i att han eller hon talar arabiska. Något som är viktigt är emellertid att tidningar och TV slutar hemlighålla brottslingars namn och nationalitet. Den "politiskt korrekta" journalistiken skapar i längden mer fördomar än vad öppenhet och ärlighet gör.

5 Kommentarer:

Mikael sa...

Tak for din reference.

I øvrigt en god blog du har lavet, jeg har tilføjet dig til min blogroll.

Anonym sa...

Integration eller assimilering av detta förblindade pack förefaller vara en total omöjlighet. Här gäller endast repatriering!

Knute sa...

Jag håller med om att SVERIGE ÄR VÄRLDENS STÖRSTA SOCIALBYRÅ, som du skrev på din blogg. Det skulle inte förvåna även i absoluta tal trots att vi är ett litet folk. Och jag håller med om att om integrationen inte lyckats så är det små utsikter för assimilering.

Men repatriering? Se hur det gick i Jugoslavien, ett helt vansinnigt försök av serberna att försöka bli av med muslimerna i Bosnien och Kosovo. Jag hoppas verkligen att Europa slipper balkaniseras.

Frågan är om det skulle gå att locka dem med pengar att flytta tillbaka, som sverigedemokraterna föreslår. Många tillbringar somrarna i sina hemländer och investerar i hus och i släkten. Många har blivit rika på människosmuggling.

De riktiga flyktingarna kan inte återvända och de är de som drabbas av att klumpas ihop med bedragarna. Vad jag förstår är det avsiktligt av de svenska myndigheterna att inte göra någon skillnad på dem. Annars skulle ju byråkraterna i invandringsindustrin skulle bli arbetslösa och Mona Sahlin och sossarna skulle bli utan röster. För övrigt förvandlades också den borgerliga regeringen till sossar så fort den kom till makten.

Knute sa...

Migrationsverket förutspår en chockökning av antalet asylsökande i Sverige i år.

Opinionen har inte hängt med, den lever kvar på 1990-talet. När ska det gå upp för folk att Sverige är utsatt för en massinvandring?

Anonym sa...

omskarelsen satter sina spår....

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.