15 mars 2007

Bilderberg, maktens hemliga centrum


År 2006 möttes bilderbergarna på detta hotell i Ottawa, Kanada

"Bilderberggruppen har verkat i hemlighet sedan 1954.
Varje år har de samlats för en långhelg på något exklusivt och skyddat hotell någonstans i världen. Värdlandet har ställt upp med polisbeskydd och allt annat som behövs, när flera hundra av världens mest inflytelserika personer hamnar på ett och samma ställe."

Romano Prodi, Italiens premiärminister, tidigare EU-kommissionens ordförande, samt Eurabiens chefsarkitekt, har sedan 1980-talet varit en flitig gäst hos Bilderberg.

Danska Spydpigen skriver:

"Jag ser på bloggen "Every Kinda People", att "Barcelonaprocessen" siktar på avtal om frihandelsområden mellan EU och de nordafrikanska islamiska staterna.

Ack, rörde det sig bara om "frihandelsområden" och dylikt, så som statsminister Fogh Rasmussen gärna vill inbilla oss, så var der knappast så många kor på isen. Men projektet är långt, långt mer omfattande.

Det är ingen hemlighet längre, att världens storkapital arrangerade EU´s grundande 1954 och står bakom idén om en sammansmältning mellan Europa och de islamiska länderna i Mellanöstern och Nordafrika - i strävan efter ett världssystem."

"EU´s förtigna målsättning skall nås med de lovprisade fyra frihetsrättigheterna: fri rörlighet för personer, varor, tjänster och etablering - alltsammans fördelaktigt först och främst för storkapitalet. Med nedlagda gränskontroller slipper vi visa pass, men - skall ändå kunna bevisa vårt EU-medborgarskap!

Den fria rörligheten är en välsignelse för alla kriminella nätverk och i verkligheten ett angrepp på medlemsländernas självständighet.

År 1995 utvidgade EU samarbetet med de islamiska länderna, nu med samtliga nordafrikanska stater. Det är inte bara "handelsavtal". Nej, de "fyra frihetsrättigheterna" skal också gälla mellan dem och EU, och målet är ett EURABIA, där Medelhavet blir ett innanhav till fördel for handeln och det globala kapitalet. Avtalen kallades Barcelonaprocessen, men ändrade namn till Anna Lindh-Fonden år 2005.

"Den fria rörligheten" skall leda till EU-befolkningarnas integration med de islamiska länderna, vilket EU gav araberna hopp om redan 1978. Det är bråttom, därför att EU börjar vackla. Frankrike och Holland röstade ju NEJ till att avskaffa sina egna grundlagar till fördel för en EU-konstitution. (EU-lagarna står över alla vasallstaternas lagar)."

Tack modiga och kloka Spjutflickan för att du för fram denna komplott i ljuset. Den måste stoppas, än är det inte för sent.

Bilden visar Bilderberg Château Holtmühle.

Mona Sahlin, Göran Persson, Carl Bildt, Fredrik Reinfeldt är några aktuella svenska politiker som varit inbjudna till Bilderberg-mötena. De borde följa ett råd från Östra Ölands fria horisont:

"Vi behöver sätta alla politiska ledare i Europa i karantän - de får träffa varandra högst en gång vartannat år och då skall inga lösa ideer flyga omkring och förvilla deras hjärnor utan allt skall vara noga förberett."

Islam hotar demokratin men det struntar Europas ledare i. De är upptagna av sin febrila tävlan om att genomföra tokiga idéer. De kan göra lite som de vill, i Europaunionen styr den politiska eliten. Först väljer vi parlament som utser en regering som utser ett ministerråd. Men det är inte ministerrådet som styr, det är kommissionen och den utser sig själv.

Makthavarna är ointresserade av att bekämpa islamismen. De gömmer sig bakom livvakter och privatchaufförer. Och bakom sin stenkastande vänster som även om den inte fattar det själv har uppgiften att tysta oliktänkande på de höga herrarnas vägnar.


8 Kommentarer:

Knute sa...

Vänsterflygeln är maktens dumma hantlangare som tystar alla mer eller mindre försiktiga invändningar mot flyktinginvandringen. Till Södertälje kommer fler irakiska flyktingar än till USA. Än har vi inte märkt av det så mycket men det kommer att bli bråk mellan svenskar och muslimska invandrare. Se vad som händer i andra europeiska länder:

I Utrecht i Holland blev en 54-årig man ihjälskjuten av polis, han hade en kniv i handen som han just hade lyckats ta ifrån en muslimsk yngling. Den stackars mannen hade gått emellan när ett ungdomsgäng trakasserat en gravid kvinna. Polisen som sköt var av marockanskt ursprung och sa att den döde hade varit berusad och hotfull och viftat med kniven.

http://www.brusselsjournal.com/node/1976

Tobias Struck sa...

Mycket intressant. Jag börjar tro att du har rätt. Nu tar jag bort EU-flaggan från min blogg. Vi behöver en ny europeisk liberal nationalistisk elit.

Knute sa...

Tack Tobias, när jag läste dina ord fick jag en smärre chock ty det gick upp för mig att det faktiskt måste vara så jag själv tycker. Ända tills nyligen har jag varit stor EU-entusiast, och oj vad jag gillat EU-flaggan. Ja, det är inte lätt att ändra åsikter. Men hellre det än att göra våld på sina grundläggande värderingar och tro att man är evigt dejlig medan världen ändrar sig runt omkring, som vänstern gör.

Tobias Struck sa...

Knute. Intellektuell ensamhet är den värsta sorten, då de mest intelligenta alltid är ett fåtal. Det är därför som du blir chockad av att hitta en meningsfrände.

Det är inte konstigt att du gillar EU-flaggan: Den är ursprungligen en symbol inom Adam Weishaupts Illuminati (1776) - och om du är en av oss upplysta Europariddare nu, så kan du vara säker på att du var en av de upplysta då.

Det kan vara svårt att ta till sig, men det är i längden svårare att hålla det från sig, det får den invigda själen att falla sönder att inte ta svärdet och fanan i sina händer och tala sanning. Äntligen sanning.

Dagens korrumperade hemliga sällskap ger jag inte mycket för: De har förfallit i blodtörst och dekadent personlig vinstlystnad, inplanterad av adel och ockrare. Frimurarna borde aldrig ha släppt in adeln och ockrarna från början.

Adam Weishaupt försökte att rena vår andliga tradition från både adel, katoliker och ockrare. Men han misslyckades. Jag kommer att lyckas, jag kommer att triumfera genom döden, för inget kan stoppa vatten från en evig källa, när dess språng bereds av desperation.

Knute sa...

Tobias, jag tror inte att Bilderberg och Eurabia är en medveten konspiration, allt är inte planerat bakom scenerna av osynliga krafter. Aktörer som Carl Bildt och Romano Prodi spelar med bara, det är kortsiktiga intressen som blir självförstärkande. Sanningen ligger någonstans mitt emellan den marxistiska historiedeterminismen och heraldiska resonemang om frimurare och sånt. Om inte Franz Ferdinand inte varit så fåfäng att han sytt fast uniformen så hade han inte förblödit och dött och då hade det inte blivit några världskrig och så vidare. Historiefilosofi är svårt.

Tobias Struck sa...

Knute. Visst, det finns ingen världsomfattande konspiration på det sättet att den utgår från några få i ett litet råd i Overzalsberg (öh, var fick jag det där ifrån?), men det finns mer eller mindre uttalade konsensus där individernas intressen samspelar med varandra i en agenda som i längden gynnar ett redan rikt fåtal och missgynnar vår frid och frihet som vanliga européer - precis som du beskrev det i posten. Jag är mindre galen än ryktet säger :)

Knute sa...

Kallsvetten bröt ut på pannan när jag läste din förra kommentar men nu känner jag mig lugn, tack Tobias.

Tobias Struck sa...

Knute. Weishaupt var jude och själv är jag väl något slags halvjude, antar jag. Om det kan lugna ytterligare...

Frimurarna var från början resande hantverkare och köpmän, som tilläts fri rörlighet inom Europa. Vad jag menade är att de inte borde ha allierat sig med adeln, kyrkan och ockrare under 1600-talet. Men det var väl det mest pragmatiska, antar jag.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.