14 mars 2007

Europa på efterkälken till följd av islamiseringenVilka ska ersätta alla de matematiker, naturvetare och ingenjörer som går i pension de närmaste åren? Barcelonaprocessen och Eurabia-projektet skulle råda bot på Europas låga nativitet genom invandring från arabvärlden. Men de välutbildade därifrån föredrar USA, Canada och Australien. För de övriga är Europas välfärdssystem den stora magneten. Hela Europa har tagit efter den svenska modellen men inget slår originalet, världens största socialbyrå.

Radikala grupper har stort inflytande över immigranterna. Detta är den verkliga orsaken till att de sackar efter i utbildning och arbete. Islam förbjuder dem att delta i de otrognas samhällsliv. Kvinnor ska vägra arbeta om de inte får använda slöja på jobbet. Det är förbjudet att arbeta i banker, restauranter och sjukhus därför att Koranen förbjuder lån mot ränta, alkohol och att röra vid personer av motsatt kön.

Listan kan göras lång, det blir inte många yrken kvar att välja på. Kassörer som vägrar hantera "orena produkter", dvs griskött. Muslimska taxischaffisar som vägrar ta med hundar i bilen. Inte ens för blinda passagerare. Hundar är tydligen haram.

"Europeisk islam" verkar inte det minsta påverkad av europeiska värderingar. Det är emot islamisk lag att betala inkomstskatt. En muslim är endast förpliktad att betala så kallad zakat till välgörenhet. Att betala moms är syndigt. Ja det kanske man kan hålla med om men inte av samma skäl.

De som inte är muslimer kallas dhimmi, beskyddade personer. För att ha rätt att leva måste de betala skatt till herrefolket, muslimerna. Enligt imamerna kan socialbidragen räknas som en sådan skatt. Det är för övrigt förbjudet att arbeta åt en dhimmi, så det är inte konstigt att muslimers deltagande i arbetslivet är lågt.

Islamisterna lär muslimska ungdomar att de har rätt att begära att vårt samhälle ska anpassa sig till dem men att de inte behöver respektera oss. Unga människor som söker en identitet och hamnar i isolation från det omgivande västerländska samhället. Som hindras av sina religiösa ledare från att vara nyfikna, studera, förkovra sig, arbeta och bidra med något kreativt.

Allt medan resten av världen obundna av religiösa doktriner tar för sig av globaliseringens möjligheter. Downloading, uploading, outsourcing, offshoring, only the sky is the limit, tack vare Internet. Vilket visserligen kan utnyttjas även av terroristiska nätverk.

Vår tid är individernas tid, talangernas tid. Länder med hög utbildningsnivå klarar sig bäst.

Inte för att jag tror mig kunna övertyga de redan frälsta. Det som förenar vänstern och islamisterna är att i deras föreställningsvärld finns det inget som heter ekonomisk tillväxt. Det finns inga win-win-situationer, livet är ett nollsummespel. Brödet du äter har du alltid tagit ur munnen på någon annan, innovationer och produktion är ointressant.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Att unga muslimer inte kommer anpassa sej till vast kulturen utrycker sej med upplopp, branna ner bilar, skolor och bussar i sina bostadomraden. Inte bara i Frankrike men aven i sverige har flera skolor brants ner i muslimska bostadsomraden. De vill tydligen enbart acceptera muslimska madrassahs i sverige och shaira lag i sina omraden, darav hedersmorden, dom behaller sin kultur trots att andra lagar borde galla. Det struntar dom i.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.