06 mars 2007

Fruktan för invandrarproblem efter rivningen av Ungdomshuset

Det var muslimska invandrare som stod i spetsen för kravallerna på Nörrebro. Många boende fruktar att dessa våldsbenägna unga män kommer att få mera plats att härja i kvarteret nu när aktivisterna från Ungdomshuset är borta.

De danska makthavarna borde ta sig en funderare på om de inte borde lägga sitt krut på att motarbeta islamismen i stället för på stökiga vänsterungdomar.

Efter Ungdomshuset verkar Christiania stå på tur att tömmas, en tuff match för makthavarna, därför att det inte ingår i den danska frisinnade mentaliteten att böja sig för makten.

På samma sätt som Christiania är högerns hatobjekt är Dansk Folkeparti vänsterns. Men Dansk Folkeparti är ju bara budbäraren som berättar om hur illa det är att islam ostört får breda ut sig.

Att imamerna har utfärdat en fatwa om att jaga ut danskarna ur Nörrebro är inget skämtsamt påhitt, men det vill inte ingen höra talas om, alla håller för öronen, det verkar för hemskt för att vara sant.

En fatwa är en juridisk bestämmelse for de troende och måste följas.
Nörrebro-fatwan:

"Vi är många muslimer på Nørrebro och Nørrebro ligger i huvudstaden och nära flygplatsen. Därför ska vi göra Nørrebro till en islamisk stadsdel bara för oss muslimer, där vi kan ha våra kvinnor i fred, där kvinnor ska gå med slöja som den heliga koranen bestämmer, där det är rent och befolkningen är ren, vi skall ha många islamiska skolor där pojkar och flickor kan gå var för sig; gymnastik och lägerskolor, avbildningar av människor, biologi och annat dåligt ska förbjudas.

Våra pojkar får inte bada tillsammans med andra, för muslimska pojkar är omskurna och får inte visa sig, för han är utan hud och alltid beredd att göra barn. Danskarna är själv skuld till våldtäkt av sina flickor för de beskyddar inte sina flickor och orena flickor är inte beskyddade av den heliga koranen.

Islam är stor och ska härska i världen som den heliga koranen säger. Kom ihåg att Turkiet som idag är 99 procent muslimskt, var en gång kristet och orent. Men de kristna och danskarna har ingen kraft, tro eller faith, därför är de svaga och vi är starka.

Det har tagit oss 1400 år at komma till Danmark och vi reser aldrig hem för vi får inte svika islams mål Khalifa (kalifatet). Islam är den största og snabbaste växande religionen. Var och en som inte arbetar för Khalifa är vår fiende."

"Detta skall efterlevas av alla muslimer som Fathwa." Läs resten av texten
här.Danska imamer i protest mot karikatyrerna av Muhammed. 3500 muslimer deltog i demonstrationen på Nörrebro den 14 oktober 2005.

Eftertankens kranka blekhet. Husbesättarna var inget annat än nyttiga idioter åt islamisterna som nu kan utropa, Ungdomshuset är väck, Nörrebro är vårt! Obegripligt att besättarna inte antog erbjudandet om ett annat hus i samma stadsdel, en skola med gröna träd och allting. Men den hårda fascistoida kärnan ville ha strid. De ville bli martyrer, inte in i döden som jihadisterna, men in i fängelset.

En annan likhet, folket från Ungdomshuset kallar sig autonoma, dansk lag ska inte gälla. Muslimerna vill ha Nörrebro som ett autonomt område styrt av sharia-lagar.

Media missade att det var invandrarna som stod i spetsen på Nörrebro. Men Köpenhamnspolisen bekräftar att unga invandrare i stor utsträckning deltog i oroligheterna torsdag och fredag natt, fast de överhuvud taget inte hade något att göra med Ungdomshuset. Enligt Flemming Steen Munck, talesmand för Københavns Politi var de
duktiga på att kasta gatsten och snabbt komma undan.

"Men i förhållande till tidigare oroligheter på Nørrebro har de unga med invandrarbakgrund faktiskt hållit sig mycket i bakgrunden. Det skall de ha kredit för," säger chefen för samarbetet mellan skola, socialforvaltning och polis (SSP) Michael Melbye.

En typisk representant för det politiskt korrekta etablissemanget. "Peace in our time". Men han tillägger att han tar medborgarnas bekymmer mycket allvarligt.

Det finns skäl att vara bekymrad för framtiden på Nörrebro, fatwan gäller ännu.

"De unga invandrarna är rädda för de typer som kom till Ungdomshuset. Jag har hört dem kalla punkarna för 'rockere' (mc-gäng). Nu får de unga invandrarna förmodligen mer plats, och det skapar rädsla bland de boende därför att några av de unga invandrarna är mer oberäkneliga än de unga som använde Ungdomshuset," säger Signe Kongebro från beboerforeningen ‘Naboer på Nørrebro’.

Oberäkneliga? Om man sätter sig in i muslimska tänkesätt inser man att det vi kallar för kriminalitet är jihad. Unga muslimers kriminella beteende beror på deras kultur och deras religion. Den intellektuella elitens bortförklaring är att det beror på fattigdom och diskriminering.

Händelserna runt Ungdomshuset på Jagtvej i Köpenhamn är knappast jihad-relaterade kan man tycka, men det är de alltså. Det finns en fatwa om att tvinga danskarna att flytta från Nörrebro, och unga muslimska män var de som ställde till med mest förstörelse i kravallerna.

Danskarna borde göra en "deal" för att kunna koncentrera sig på att stoppa islamiseringen, nämligen att både Dansk Folkeparti och Christiania får vara i fred och betraktas som rumsrena av sina respektive kritiker.


1 Dronning Louises Bro, Nørrebrogade, Blågårds Plads,
2 Assistens Kirkegård, Elmegade, 3 Sankt Hans Torv


2 Kommentarer:

Knute sa...

Fulla 30-åringar på krogen som trakasserar invandrare är en risk vi får ta, det är värre att inte berätta sanningen om islam.

Anonym sa...

Är det du som översatt Fatwan?
Är det okej om jag publicerar den på min blogg också?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.