03 mars 2007

Stenkastande snorungar på Nörrebro

It’s ’68 all over again in Denmark. I can dig it, man.

Den berömda La Kimpolina
skriver angående ungdomshuset:

"Våldsverkare och brandstiftare. Autonoma töntar som älskar att behaga sina rika och frustrerade, bortskämda föräldrar genom att puckla på den sittande onda och helt osocialistiska regeringen, och kasta sten i huvudet på polisen och brandväsendet samt alla som har ett arbete där de ska ta till vara samhällets intressen och få samma samhälle att fungera för våra gemensamma skattepengar.

På tv såg jag i går en tönt till obegåvad tysk, som deltog i en stöddemonstration. Helt nere i Hamburg. Han jämförde den danska ’polisstatens’ röjning av ungdomshuset med invasionen i Irak.

Gud Fader bevare mig väl! HUR mycket lightergas skall man egentligen sniffa innan man kan släppa ut något liknande?

På tv ser jag just nu de boende på Nörrebro uttrycka den stora rädsla och direkta fruktan som de maskerade autonoma från när och fjärran orsakat med sin uppenbara fascistiska framfart. Ett gymnasium och en möbelaffär har de slagit sönder, bland annat. Rent lustvåld och ren lustförstörelse. Terrorism kunde man kalla det utan att skämmas.

I går besatte man ett politiskt kontor. För att få sin vilja genom ett slags gisslantagande! Som Demokratins barn vägrade de att gå innan de fick sin vilja och politikerna kom fram till en lösning som de kunde ’acceptera’. Sådant brukar man kalla utpressning eller terror.

Danmark är nu till åtlöje i hela världen. Folk från diktaturländer måste skratta byxorna av sig över de ’saker’ som Danmarks ’unga’ kämpar för och emot i all sin totalt privilegierade bortskämdhet och missförstådda tro på att de har rätt till allting, medan andra bara ska punga ut och tåla vad som helst från deras sida.

Ha det så trevligt i ett samhälle i vilket vi nu njuter frukten av årtiondens feluppfostran och bortskämdhet och indoktrinering av barn och unga i en ljusröd fisdoft från sextio- och sjuttiotalets omtöcknade pedagogik. Det blir DYRT."

"Dette er ikke Gaza, lille venner. I får altså ikke en selvstændig stat, hvor dansk lov og ret ikke gælder, og hvor politiet ikke har adgang."

Tack Kimpolina, din beskrivning är möjligen inte politiskt korrekt men den är absolut korrekt.

Gaza, nej dessa händelser är knappast jihad-relaterade. Konstigt att människor i rika Danmark lägger ner sådan energi på ett lyxproblem när de har större problem inpå sig.

En stödförening till ungdomshuset samlade ihop 15 miljoner för att köpa huset men ägaren vägrade sälja. Varför då inte köpa ett annat?

På grund av prestige och sårade känslor. Men då liknar det Gaza i alla fall. Där nöjer sig inte befolkningen med att den israeliska ockupationen är över, de vill ha hela landet. De vill ha makt och prestige och respekt och ära. De vill känna sig förorättade. För många känslor, precis som på Nörrebro.

Köpenhamns kommun erbjöd ungdomshuset att köpa en skola på Stevnsgade på Nörrebro, en grönskande oas, men den hårda kärnan sa nej, principen var att kommunen gratis skulle ställa lokaler till förfogande, sa de. De ville ha rollen som offer, ha en förevändning till våld och vandalism.

De fick inte vad de ville ha, de använde våld, och det är klassiskt fascistiskt, och det kan vi inte acceptera.

Gamla problem som hängt kvar ända sen 68-vänstern som nu förhoppningsvis drar sin sista suck. De som bor på Nörrebro har blivit rejält trötta på att behöva släcka bränder. Nu delas flygblad ut med protester, ja till och med händer det att de boende drar byxorna av demonstranterna.

En varning till toleranta Sverige. Dags att genomskåda dessa som så bedrägligt kallar sig antifascister, de är ju samma andas barn som husockupanterna.

Det är något skumt med våra politiskt korrekta makthavare som tolererar afa och liknande därför att dessa kallar sig antifascister och antirasister. En dold agenda för att få tyst på folk så att de inte pratar om olämpliga saker som invandring. Men det kommer att slå tillbaka, vänsterfascisterna får blodad tand och kräver mer och mer och vi får se kravaller här också.

Om vi fortsätter att ignorera problemen blir de bara värre.
.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Tummen upp för dagens bästa blogg-inlägg.

Knute sa...

Tack Erik, fast jag ska väl inte ta åt mig äran, jag översatte ju bara La Kimpolinas text. Den förtjänade att läsas i Sverige också. Hälsningar Knute

Anonym sa...

Okej.
Lägger in en länk från min blogg i vilket fall som helst.

Dennis Alexis Hellström sa...

Våld har aldrig löst något. :)

http://www.bimboboy.com/blogg

Knute sa...

Tack Erik, jo den första delen var en översättning, men resten författade jag själv.

Yeah, Bimbo Boy, jag håller med om att våld aldrig löst något, nästan. Man måste få lov att försvara sig.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.