22 april 2007

Kulturvänster blir pophöger

Tage Erlander var bra, men sen sjönk moralen till den milda grad att Sveriges politiker numera ger efter för minsta krav från KPIN(T), kommunistiska partiet islamist-nazisterna totalitärerna.

Jag håller med Snaphanen om att "der er gået mode i at kalde hinanden for "nazist" i øjeblikket. Ikke præcis et retorisk fremskridt." Men jag kan inte låta bli när jag ser de av den svenska vänsterflygeln så omhuldade palestinska Hamas göra nazi-hälsning.

I hemma-hos-reportaget i förra blogg-posten glömde jag nämna yxor i sverigedemokraters ytterdörrar, och arbetsgivare som tvingas avskeda sverigedemokrater efter att ha blivit skrämda av fascistiska "anti-fascister".

Sverigedemokraterna är kritiska till den stora invandringen från Mellanöstern, vad är det som är så provocerande i detta? Ju fler muslimska invandrare, desto fler blir invandringskritiska, se bara på Frankrike. Om man vill ändra folks attityder fungerar inte våld och hot om våld, inte i Europa. Det fungerade inte vid studentupproret 1968, arbetarklassen var inte intresserad, det fungerar inte nu heller.

Felet är att i Sverige ska alla tycka likadant. Men kulturvänstern har fått konkurrens av pophögern och blir helt hysterisk över att inte längre ha tolkningsföreträde. Våld är inte främmande för dem. På alla håll och kanter är demokratin bara en tunn fernissa över de senaste decenniernas marxistiska indoktrinering.

Vänsterpartiet borde besinna sitt ansvar och inte uppvigla till våld. Om de ryker ur riksdagen tar den utomparlamentariska vänstern över helt och hållet och trappar upp sitt gerillakrig.

Uppdatering: Våld och hot är tyvärr ett ganska effektivt sätt att få tyst på människor; se kommentarer.


Nazi-hälsning från palestinska Hamas. Tänk vilka präktiga killar de kunde blivit om de sluppit bli hjärntvättade från barnsben av Koranens judehat.

3 Kommentarer:

Berit sa...

Knute, jag tror du har fel när du säger att hot om våld inte fungerar. Européer har förlorat sitt förtroende för moraliska värderingar. En stort antal människor anser att våra ideal inte är värda att kämpa för och hotet om våld skrämmer dem som intar en attityd som inte är PK. Ondskan allierar sig i egendomliga koalitioner och om vi undviker att erkänna deras existens kommer vi att förlora vår nation. Att inte ta ställning är också att göra ett val och om vi uppskjuter beslutet kommer det att utesluta alla valmöjligheter.

Knute sa...

Du har rätt. Vi är uppfostrade till att vara snälla och hyggliga och inte bråka. You need guts to deal with controversies.

Knute sa...

Jag skrev att Hamas-killarna kunde ha blivit präktiga utan sin uppfostran till fanatiker. Det är en sanning med modifikation. Äktenskap mellan kusiner generation efter generation leder till inavel. Vissa invandrares bristande förmåga att anpassa sig till livet i ett modernt högteknologiskt samhälle beror på psykiska och fysiska handikapp. I Norge är problemet särskilt stort eftersom det är vanligt att pakistanska invandrare gifter sig med sina syskonbarn.
http://www.dagbladet.no/kultur/2007/04/13/497615.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.