23 april 2007

Miljöpartiets quislingar

Under föregivande av att motverka islamofobi vill miljöpartisterna Yvonne Ruwaida och riksdagsman Mehmet Kaplan hindra Säpo från att spana efter terrorister.

"Under en längre tidsperiod har enskilda muslimer med ursprung i Mellanöstern eller Somalia vittnat om hur Säpo konsekvent kartlagt och misstänkliggjort deras liv. Islamofobin blir mer och mer kännbar i vanliga människors vardag."

Man häpnar. Ens fördomar om muslimska politiker blir bekräftade, att de i första hand känner sig som muslimer och först i andra eller tredje hand som medborgare i det här landet. Tycker de verkligen att Sverige ska vara en fristad för terrorister?


Bild: Khaled Mashaad, Mahmoud Ahmadinejad, Bashar Assad.

Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Socialdemokraterna har förvandlats till språkrör för muslimska organisationer, ja snart sagt alla riksdagspartier har tagits som gisslan.

Inte bara terrorism ska vi ignorera och blunda för, utan också att extremism finns på vissa moskéer. Fritt fram för Muslimska brödraskapet att påtvinga sin ideologi på besökarna.

Muslimska politiker blir oftast otroligt förorättade när man frågar om det finns något samband mellan invandrarproblem och islam. Andra förklaringar än klassamhället förkastas. Att det skulle ha att göra med något som står i Koranen gör dem skräckslagna. Av förståeliga skäl, det är livsfarligt för en muslim att kritisera sin religion.

Den enda modiga muslimska politiker jag kan komma på i Sverige är folkpartiets Nyamko Sabuni.

Ännu ett citat från Ruwaida och Kaplan: "Säpos samarbete med kommunala bostadsbolag går över en gräns där Säpos arbete bidrar till islamofobi. Arbetet bidrar till diskrimineringen av muslimer och motverkar inte terrorism."

"Rent nonsens! Detta har debattörerna ingen aning om. Trams!" kommenterar Germunds Blog.

I miljöpartiet har vi att göra med rutinerade extremister som kommit på att deras parti och islam har samma gröna färg. Det gäller inte bara Ruwaida och Kaplan utan även krypto-islamister som Gahrton och Fridolin.

Lösningen på världens miljöproblem enligt Miljöpartiet:

10 Kommentarer:

magnus sa...

Apropå MP-medlöparnas försök att hindra arbete mot militanta islamisters terror, en läskig nyhet lite längre ner i denna kommentar.


1.
Såg just att en "cleric" ("muslimsk präst") i Pittsburg nu propagerar för att Ayaan Hirsi Ali måste mördas för att hon lämnat tron på islam och motarbetar den.

Jag finner det oacceptabelt att man inte utvisar såna som predikar detta omedelbart (I Norge t ex Mullah Krekar och även i Sverige finns säkerligen en del muslimska präster som bör utvisas)

Och om vi inte minskar radikal islam här genom att utvisar sådana, hur kommer då risken att vara när militanta muslimer har kärnvapen? Följande nyhet är rätt oroande (fast om islam ska islamisera väst tror jag att de rent taktiskt gör bäst i att inte agera med våld, men men vet ju aldrig...):


2.
"Is A Nuke Attack On Britain Imminent?". En artikel på Maverick Media News om en artikel i Times Online, Al-Qaeda ‘planning big British attack’ av Dipesh Gadher:

"AL-QAEDA leaders in Iraq are planning the first "large-scale" terrorist attacks on Britain and other western targets with the help of supporters in Iran, according to a leaked intelligence report.

Spy chiefs warn that one operative had said he was planning an attack on "a par with Hiroshima and Nagasaki" in an attempt to "shake the Roman throne", a reference to the West. ..."3.
BTW: Vore inte en svensk grupp"höger"blogg mot islamisering en bra idé? Där kunde varje bloggare hinna ha ett liv men bloggen ändå uppdateras varje dag (ett eller ett par inlägg per inlägg per person och vecka?).

Knute sa...

Hej Magnus,
jag måste hämta andan efter att ha läst dina första två nyheter och nöjer mig att kommentera punkt 3. I Danmark finns utmärkta http://politik.blogbot.dk/
det skulle behöva något liknande här också. Någon datakunnig som kan hålla i det?
Mvh Knute

Anonym sa...

Islamisternas krigföring mot oss "korsfarare" drivs med alla medel "militära" (terrordåd), politiska (som debattinlägget ovan - med syfte att göra oss förvirrade och splittrade och för att ge intryck av inre splittring på islamistsidan -) samt psykologiska (mord, våldtäkter, misshandel, hot och personrån

Anonym sa...

Du kan knappast kalla dem medlöpare eller landsförrädare. Landsförrädare är man ju bara om man förråder sitt EGET land.

Knute sa...

Anonym,

allt talar för att Ruwaida och Kaplan i första hand uppfattar sig som muslimer, inte svenska medborgare.

Magnus Andersson,

www.motvärnet.se har en ständigt uppdaterad samling av bloggar, kolla!

Germunds Blog sa...

Härfinns en mycket bra sida där kunniga islamkritiker ständigt vakar över islamisternas politiska härjningar och snedsteg. Där finns också ett
diskussionsforum

Germunds Blog sa...

Det fungerar inte. Du får kopiera och klistra in adressen www.fomi.nu
om det inte fungerar nu heller. Sista försöket FOMI

Knute sa...

Att islamismen inte är ett skämt och att miljöpartisterna är skamliga landsförrädare när man ser videon av en 12-årig pojke hugga huvudet av en krigsfånge:

http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2007/04/jihadist_video_.html

Anonym sa...

Från Kurtan,
De är helt klart för den som inte har drabbats av etablisemangets Pk-idioti att dessa personer är förtrupperna för islamiseringen av Europa.

I erövringar enligt den fina boken som islam baseras på är "vilseledning" en stor viktig ingridiens !!.

När skall folk vakna upp, när skall media vakna upp, när skall politikerna vakna upp. När det är för sent ??!!

MVH

Knute sa...

På TV sa dom att hela jätteupplagan av Liza Marklunds nya bok hade dragits in därför att al-kajda var felstavat.

Vilken fruktansvärd rädsla för att trampa islamisterna på tårna.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.