20 april 2007

Sahlin var offside men Åkesson gjorde självmålSåg på TV4-debatten mellan Mona Sahlin och Jimmie Åkesson och hejade på den unge hjälten ända tills han förkastade adoptioner av utländska barn. Alla känner väl någon som är adopterad. Sahlin ville spela på människors medkänsla och Jimmie var oförberedd. Men hon kunde inte knäcka honom, ändå är hon en gammal räv med 25 års försprång som debattör.

Hoppas att Sverigedemokraterna omvärderar sina åsikter i adoptionsfrågan som egentligen är ganska ovidkommande. Det finns mycket större problem att ta hand om. Det är viktigt att de kommer in i riksdagen med tanke på att inga andra partier vågar påpeka att Sverige håller på att islamiseras.

Uppdatering: SD har övergivit sitt krav på förbud för utomeuropeiska adoptioner. Men det sa han inte, så det var självmål i alla fall. Fick inte tala till punkt, föll till föga för Sahlins härskartekniker.


Bikini eller burka? Snart väntar köns-apartheid.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Sverigedemokraternas chans att komma in i riksdagen är i verkligheten oerhörd minimal om halla SD:s sanningar ska komma fram.
Enda chansen att komma in är att gömma de motbjudande sanningarna under dörrmattan helt enkelt! Som exempelvis i det här fallet bör det framgå via medierna att man INTE förkastar adoption av utländska barn (vilket då blir en lögn naturligtvis)... ca 95% av SD:s ideologi bör gömmas som sagt var ifall man siktar in sig på riksdagen.
Lie is the only way to success!
Inte mer än de få procent man fick i sista valet kan vara lättlurade nog att rösta på ett sånt trångsynt , utvecklingshindrande och O-demokratiskt parti!

Thats Reality! :)

Världen är till för alla! :)

Knute sa...

Martin, visst är världen till för alla, men kan Sverige svälja alla flyktingar, närmare 100 000 per år. Det motsvarar en medelstor svensk stad.

Du ropar vargen kommer! men de riktiga vargarna är alliansen mellan kommunister, nazister och islamister, bland annat förenade i sitt hat mot Israel och USA.

Jag tror du har fel om Sverigedemokraterna, de har inte en dold rasistisk agenda.

Läst på sdblogg.se:

"Märkligt att han inte nämnde att SD övergivit sitt krav på förbud för utomeuropeiska adoptioner. Det är visserligen ett förbud som jag anser är rätt på saklig grund, men det är till en kontroversiell ståndpunkt som motståndare lätt kan ta billiga poäng på och när SD ändå ändrat ståndpunkt är det märkligt att han inte berättade."

http://sdblogg.se/archives/sverigedemokraterna/567#comments

Anonym sa...

Egentligen är SD för utomeuropeiska (detta och inte utländska var det som de var emot förut va, tyckta jag jag läste nånstans) adoptioner. Så Jimmie kanske inte var uppdateras, eller också så var det under snacket om aborter och han i farten rörde ihop utländska *aborter* (i Sverige; en för SD aktuell fråga) med *adoptioner*.

I alla händelser kan nog saker och ting röras ihop om en av "kockarna" är Sahlin; jag undrar hur hon ställde frågan. Utländska adoptioner tror jag aldrig SD har velat stoppa (Europeiska accepterade de nog även när de var semi-ND/rasister), och om Sahlin frågade om utländska adoptioner så kan man ju därför lätt ha tänkt aborter... Nu vet jag inte om det var så, men att SD anser att utomeuropeiska adoptioner är okej i dag, det vet jag av vad jag har läst i SD-diskussioner på nätet. LÄr ha varit några år sedan och Windeskog, som har ND som första länk på sin blogg, åkte visst ur partiet då.

Att Jimmie suttit SD:s styrelse sen en massa mindre bra funnits i deras politik skulle kanske kunna komprometera honom, men samtidigt anses han ha varit en av dem som gått i bräschen för förändring.

/"intresserad av SD"

Anonym sa...

Martin sa...
Sverigedemokraternas chans att komma in i riksdagen är i verkligheten oerhörd minimal om halla SD:s sanningar ska komma fram.
Enda chansen att komma in är att gömma de motbjudande sanningarna under dörrmattan helt enkelt!
--------------------
ursäkta men vad baserar du det på? att upprepa anklagelser gång på gång gör de inte till sanning, all denna hysteri kring SD bottnar i den grovt extremistiska tidsskriften expo, som i vilket annat land som helst hade klassats som en terroristorganisation så extrema är de. självaste grundaren av expo, koreanen tobias hübinette, är dömd för en LÅNG rad brott, för närvarande sitter han dömd för mordbrand då han tyckte det var en bra idé att försöka elda upp sin ex-flickvän och den nya pojkvännen. dessutom har han kläckt ur sig följande geniala mening "Att känna eller t o m tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. Leve det mångkulturella, rasblandade, och klasslösa ekologiska samhället! Leve anarkin!". "Sanningarna" om SD är allt annat än sanning utan rena fabrikat från AFA som fått skattemedel i bidrag för att kunna tala om för Sverige vilka äckliga rasister alla svenskar är.

Knute sa...

Hej anonym, den sista meningen du skrev var verkligen bra:

"Sanningarna" om SD är allt annat än sanning utan rena fabrikat från AFA som fått skattemedel i bidrag för att kunna tala om för Sverige vilka äckliga rasister alla svenskar är."

Anonym sa...

Idag sponsrar staten utomeuropeiska adoptioner med ganska stora belopp. Även om målet är att "vara snäll" så skulle man kunna vara snäll mot fler genom att använda dessa pengar mer kostnadseffektivt.

Därför vill SD om jag förstått rätt slopa dessa bidrag. Det var kanske det som gjorde Mona upprörd. Jimmie kunde varit tydligare här - inte för att jag skulle klarat det bättre själv!

Intressant i sammanhanget är Bosse Lindqvists dokumentär om adoptioner som gick för några år sedan där det bland annat framkom att barn stulits från sina föräldrar för att kunna säljas i abortindustrin, och att många adopterade i Sverige var missnöjda med att de hade blivit adopterade hit och hellre hade vuxit upp under enklare förhållanden i sina hemländer.

Knute sa...

Erik:

Det finns allt för mycket bidrag till allt möjligt, t ex adoptioner. Tanken var nog god men så blir det oförutsedda konsekvenser. Människan spår men gud rår.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.