20 maj 2007

Saudifinansierade moskébyggen hindrar integrationenMed sådana vänner som muslimerna har i det politiskt korrekta etablissemanget, behöver de inga fiender. Född muslim, alltid muslim, därför att det är dödstraff på att lämna islam. Men de dumma journalisterna, politikerna och svansen av eftersägare tror att alla människor, som mer eller mindre godvilligt kallar sig muslimer, jättegärna vill ha saudifinansierade moskéer med fundamentalistiska imamer som kräver sharialagar inklusive alla hemskheter som ingår i det åsiktspaketet.

I tyska Köln är motståndet stort mot det planerade stora moskébygget. Rörelsen kallar sig "Pro-Köln" och beskylls orättvist för att vara nazistisk. Ralph Giordano, judisk författare som överlevt nazismens koncentrationsläger tog därför till orda i en diskussion med en representant för den arabiske byggherren, i tidningen Kölner Stadt-Anzeiger.

"Tidning: Herr Giordano, ni misstänks inte för att sympatisera med de högerradikala. Ni motsatte er bygget av den stora moskén. Varför?

Ralph Giordano: Stoppa bygget av denna moské. Den ger fel signal. Faktum är att integrationen av den muslimska minoriteten i Tyskland är ett totalt fiasko. Det hade ju varit bättre om bygget hade uttryckt det motsatta.

Bekir Alboga: Ni är fullständigt felinformerad. Vi har just börjat med integrationsarbetet. Avsikten med att ge platsen en värdig moské är att vi vill att våra tjänster ska bli synliga.

Giordano: Ni säger att integrationen just börjat. Men det har talats om den i 25 år. Och ingenting har hänt, så något är fel. Vad som förefaller mig konstigt är att ett så stort projekt byggs här mitt i Köln som ett uttryck för en främmande kultur och att befolkningen inte ens är tillfrågad."
Läs vidare (på tyska)

Det borde finnas en lag som tillåter folkomröstningar om sådana här projekt, som finansieras med saudiska oljepengar och är uttryck för arabisk kulturimperialism och islamisk jihad.

Saudiska staten ska bygga en stor jihadistisk moské på Hisingen. Resultatet blir segregation, inte integration. Svensk lag ersätts med sharia-lag, muslimerna helt i klorna på sina religiösa ledare. Vad gör Göteborgarna? Tittar de bara på? Tänk efter före!

Det har gått inflation i moskébyggen i Europa under senare år, vilket försvårar muslimernas integration i samhället. Den integrationsvilliga delen av den muslimska minoriteten måste stödjas, och det gör man inte genom att släppa loss fundamentalistisk wahabistisk islam från Saudiarabien.

Islamisternas åberopande av religionsfriheten (som de själva inte erkänner) gör folk handfallna, men inte överallt, jag håller tummarna för att Köln-borna slipper moskén. Koranskolor är inga söndagsskolor. Förra året gjordes ett försök till terrorattentat i Köln med två bomber som inte detonerade. Bombernas sprängkraft var sådan att det skulle kunna ha inneburit det värsta terrorattentet i landets histora.

3 Kommentarer:

Gertrud sa...

Ja, modstanden var/er stor. En borgerbevägelse imod stormoské i Köln indsamlede 20.000 underskrifter, men bystyret med borgmesteren i spidsen havde ikke noget til overs for befolkningne og nägtede at mödes med borgerbevägelsen ”Pro Köln”.

Overborgmester Fritz Schramma svarede overlegent, at man kunne aflevere underskrifterne på kontoret for reklamationer, hvor man ellers befatter sig med klager over gågängerovergange, busruter o.l.
Overborgmesteren er rekruteret fra partiet Tysklands Kristelige demokratiske Union (CDU), som også kalder sig Tysklands EU-parti. Det forklarer måske alt.
Folk, der kalder sig kristne eller kristelige, er ofte fantastisk godtroende. Gud bevares, det er smukt at vise tillid til sine medmennesker, men det fører ofte til ulykker ikke bare for de godtroende selv, men for mange andre. Og skilter man med EU, så bör man ikke et sekund glemme, at den muslimske indvandring er arrangeret af EU gennem en traktat 1978 for at få olieleverancer fra de arabiske lande.
Med netop disse enorme oljeindtägter ödelägger araberne nu Europas lande og kultur. De betaler den ene moské og koranskole efter den anden som en hel åbenlys 5.-kolonnevirksomhed.

Knute sa...

Människor inbillar sig att moskéer är som kyrkor, men under-cover filmer visar att de saudifinansierade wahabitiska moskéerna ofta är mer som kommandocentraler för det heliga kriget.

Tack Gertrud för dina upplysningar, du är en femme insperatrice!

Knute sa...

Shariadomar i Saudiarabien - de halshugger flera gånger dagligen nu.

http://universalgeni.wordpress.com/2007/05/20/

http://web.amnesty.org/library/eng-sau/urgent_actions

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.