29 juni 2007

Al-Quaidas hälsning till Storbritanniens nye premiärministerMitt i nöjeskvarteren i centrala London upptäcktes i dag en bilbomb som hade kunnat döda hundratals människor. En bil kraschade med några soptunnor utanför en nattklubb och föraren sprang iväg. Resolut hoppade en polisman in i bilen, en grönmetallic Mercedes, och desarmerade bomben genom att ta loss mobiltelefonen som skulle fungera som fjärrutlösare.

Var bilföraren en ensam galning eller en kall islamfascist som planerade civilisationens undergång? Förmodligen ett gäng missledda dårar som hade utsatts för döds-snacket från den lokale imamen. Om inte bilföraren hade kraschat mot soptunnorna skulle man idag ha firat i moskéerna i Pakistan, Iran, Irak och Saudiarabien.

Senaste nytt: en blå Mercedes 280 E upphittad, som innehöll samma typ av explosiv anordning. Finns det fler?

Ännu senare nytt: en grön Jeep Cherokee kördes i hög hastighet in i Glasgows flygplatsterminal och exploderade i ett eldhav.

Aftonbladet , SvD

I Europa har vi än så länge varit relativt förskonade från muslimska terrorattacker (till skillnad från Irak där bilbomber hör till vardagen). Så vi får hålla huvudet kallt och inte skrämmas till att hata muslimer, för det är vad al-Quaida vill provocera fram. De vill skapa en polarisering som tvingar över alla muslimer på deras sida. Därav deras långvariga terrorkampanj i Storbritannien. De kommer inte att sluta förrän de besegrat oss eller vi besegrat dem.

Många av problemen muslimer orsakar beror på den extrema tolerans som demokratiska länder visar dem. Till exempel: varför tillåts moskéer fungera som kommandocentraler för terror?


Bild: London's Finsbury Park Mosque, byggd på Prins Charles anstiftan med saudisk uppbackning.

Redan dagen innan bomberna skulle sprängas stod detta att läsa på internetforumet El-Hesbah: "I dag säger jag: gläd er i Allahs namn, London kommer att bli bombat." avisen.dk

3 Kommentarer:

Berit sa...

Denna nyhet står att läsa på en av de sista sidorna i the New York Times. Så rädda är journalister för att stöta sig med muslimer.

Anonym sa...

Murder-Minded Muslims in Mercedes...

Knute sa...

En animation, som visar fem religioners historiska utbredning under fem årtusenden: Hinduism, judendom, buddhism, kristendom och islam:

Religionshistorien

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.