13 juni 2007

Anti-jihad video


Stoppa islamiseringen av Europa! Ingen sharia här! Demonstration den 11 september 2007 utanför Europaparlamentet i Bryssel. Se intressant video om den historiska bakgrunden.

Vänstern är kollektivistisk och brukar få en massa folk på benen när det ska demonstreras, men här är det fråga om individualister så det kanske inte kommer så många till Bryssel? Det är en utmaning verkligen att sticka ut hakan och visa sig, med tanke på vänsterns och islamisternas våldsbenägenhet. Jag tittade två gånger på videon för att få mod av Holger Danske, kanske hjälpte det lite, och musiken av Carl Nielsen, den var vacker.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag ska nog ner, känner ett behov av att offentligt visa att jag inte samtycker till islamiseringen av EU. Man undrar ju hur uppslutningen blir, men med tanke på att man kan vänta folk från hela Europa så kan det lätt bli några tusental, vem vet, kanske mer?

Anonym sa...

Som jag ser, handlar det om att sätta sig helt o hållet mot islam globalt, utan undantag.
Mycket hatfullt.
Någonting som är jätte farligt för generationer som kommer.
Islam existerar under 1000 år i Europa, men här, kryser man bort islamisk symbol o talar om krig.
I Hollan o Belgien från 11/09 tills idag har konverterat tusentals till islam. Största moske i Europa kommer att finnas där, enligt Bryssels planer...
Och nu, går man i protest mot islam.

Knute sa...

Video: The Gaza Arms Bazaar

The flea market in Gaza is fun for the whole family — the male side of the family, that is —
with hand grenades, RPGs, and AK47s galore. Come on down and bring the kids! The boys, anyway.

http://littlegreenfootballs.com/weblog/?entry=25839_Video-_The_Gaza_Arms_Bazaar&only

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.