21 juni 2007

Bortkastade pengarJimmy Carter, som liksom Arafat har erhållit Nobels fredspris, yttrade vid ett tal i Irland inför Human Rights officers att det var kriminellt av Bush-regeringen att inte erkänna Hamas som en laglig del av den palestinska regeringen.
Carter (som erhållit miljontals dollar från bl.a. Saudiarabiska prinsar, United Arab Emirates samt en bror till Osama bin Laden och
många fler...) sa att det Amerika-Israeliska-Europeiska beslutet att ge aktiv hjälp till Västbanken men inte till det hamas-kontrollerade Gaza är ett försök att splittra det palestinska folket.

Politik bäddar för egendomligt kombinationer vad gäller sängkamrater.

Mahmoud Abbas territorium existerar nu bara längs västbanken av Jordanfloden i Judeen och Samarien eftersom han och hans partibröder blivit bortjagade från Gaza av terrorister de fredsälskande hamassympatisörerna.

Alla pengar och vapen som tidigare skänkts till den palestinska "regeringen" i Gaza av västerländska nationer, inkluderande U.S. , är nu i händerna på en terrorist organisation vars mål är att utplåna staten Israel och United States.

Washington borde ta sig en lång funderare på de palestinska träningsprogrammen av säkerhetsstyrkor och Amerikas rykte - speciellt om folk associerar Washingtons image med Mahmoud Abbas och hans män som kläddes av inpå bara kroppen och drog ut på gatan i Gaza i förra veckan.

Att lämna ytterligare bidrag till Fatah i form av pengar och vapen är lika klokt som när England gjorde samma sak för Frankrike efter utrymningen av Dunkirk 1940.
Sir Winston vägrade och det är verkligen olyckligt att Mr. Bush saknar Churchills visdom.

1 Kommentarer:

Knute sa...

Dom verkar ha problem med sin kognitiva förmåga och impulskontroll i den islamiska världen.

"Pakistanske stenalder-handelsmænd lover en dusør på 10 millioner rupier til den, som hugger hovedet af forfatteren Salman Rushdie."
Polemiken

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.