28 juni 2007

Därför önskar Iran atomvapenDen galne och extremt farlige Mahmoud Ahmadinejad tror på den absurde 12:e imamens återkomst, al-Mahdi som försvann år 941 e Kr då han var fem år gammal. Han blev osynlig, men är närvarande bland jordens befolkning. Han kommer att dyka upp i de sista dagarna för att föra krig mot dem som inte accepterar islam som religion.

Han besegrar dem i ett världskrig, och upprättar det islamistiska imperiet som är rättfärdigt, för al-Mahdi kommer att styra mänskligheten med den järnhårda sharialagen.

Från
Veritas Universalis som citerar Walid al-Kubaisi:

Ingen rationell politiker. Den iranske presidentens försök att skaffa sig atomvapen siktar inte mot att skapa maktbalans, som Israel och Pakistan tror. En dylik tankegång ser på Ahmadinejad som en rationell politiker. Det är han inte.

Motiverad av sin tro. En dylik tankegång saknar djupare insikt i Mellanösterns politiker av Ahmadinejads kaliber: Ahmadinejad är mer motiverad av sin tro än av att stabilisera Irans position i området.

Styra hela världen. Han uttalade att “huvuduppgiften för den iranska revolutionen är att bana vägen för al-Mahdis återkomst. Därför måste Iran bli ett starkt och utvecklat islamistiskt samhälle, för då kan Iran bli ett exempel för andra folkslag och blir värdig att vara en arena för Tidens imam, al-Mahdi”.

Han sa en annan gång: “Vi är ansvariga för att upprätta ett föredömligt islamistiskt samhälle som leder till denna stora händelse och en utgångspunkt för att upprätta den internationella islamistiska rättfärdighetsregeringen.” Denna regering skulle imamen upprätta i de sista dagarna som ett imperium som omfattar hela jordklotet.

Därför sa han den 5 juni i fjol till en församling av religionsstudenter i staden Qom: “Vi måste förbereda oss att styra hela världen. Det enda sättet är att grunda våra föreställningar på Al-Mahdis återkomst.”

6 Kommentarer:

Knute sa...

Bildtext:
"Mahmoud, how large his penis is."

magnus sa...

En bra post! En intressant bloggpost om ungas våldsamma protester i Iran just nu:

Atlas Shrugs

Tyvärr verkar de slås ned och kommer i värsta fall alltid att slås ned.

vh, Magnus

Anonym sa...

Hey, while searching for widgets for my blog, I stumbled upon www.widgetmate.com and wow! I found what I wanted. A cool news widget. My blog is now showing latest news with title, description and images. Took just few minutes to add. Awesome!

Berit sa...

Det är tydligt att det är tufft i Tehran just nu. Medan man är fullt upptagen med att förse terrorister med vapen och utveckla sitt eget kärnvapenprogram blir den inhemska befolkningen på dåligt humör för att det inte finns bensin. Det problemet löser man lätt genom att bränna bensinstationer!
I stället för att lita på marknadskrafter om tillgång och efterfrågan väljer regeringen att införa ransonering. Det verkar precis lika klokt.

Magnus, en av dina kommentarer "försvann" när jag skulle publicera den. Sorry! Smickrande var den också!

Anonym sa...

At forestille sig at Israel's efterretningstjeneste, Mosad, ikke har analyseret sig gule og blå (undskyld Sverige) i ansigterne er umulig. Jeg tror USA kæmper en kamp for at holde Israelerne fra at lave et forebyggende angreb på Iran. Ahmadjinejad med atomvåben er utænkeligt og vil uden tvivl blive forhindret. Følgerne af et angreb på Iran er uoverskuelige, men er intet at regne imod konsekvenserne af proliferation til de shiamuslimske netværk.

Karsten, Objektivist, DK

Knute sa...

Karsten, spredning av atombomber til terrorister er en frygtelig tanke. Og Irans höjeste ledere Ayatollah Ali Khamene har tilbudt Sudans president Omar al-Beshir atomteknologi.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.