24 juni 2007

Numera gäller det att ha fingertoppskänsla


Titeln syftar på det svenska förbudet att generalisera när man pratar om invandring. Fin i kanten ska man va'.

Varför verkar det som fler brott begås i Danmark och Norge än i Sverige, när statistiken visar att det är tvärtom?

Är det för att svenska media låter bli att rapportera medan danska och norska är mer sanningsenliga? Mindre än hälften av svenska mord klaras upp mot nära 100 procent i Danmark (50 av 52 mord). I Sverige begås ett mord varannan eller var tredje dag, men det får vi inte veta något om. Är det för att inte skrämma upp medborgarna? Att muslimska invandrare är överrepresenterade när det gäller våldsbrott är något som förnekas.

Det är tyvärr ren propaganda i hopp om att den okontrollerade massinvandringen ska kunna genomföras innan vi upptäcker att det är för sent.

Läs här:
Sverige blir ett mördar-land

Men det handlar om en liten klick våldsbrottslingar. De allra flesta muslimska invandrare är skötsamma och laglydiga. I själva verket är det dessa som drabbas av myndigheternas flathet. De utsätts för sina kriminella landsmäns krav på tystnad och lojalitet. Ska vi ha ett maffia-samhälle?

Uppdatering: Läs här om gatuvåldet.

4 Kommentarer:

rekordårsbarn sa...

Ansluter till egna reflektioner om BRÅ å sistone. Enligt experterna därstädes begås inte fler mord nu än för 30 år sen. Ändå får man intrycket via mediarapporteringen att det begås ett mord/dråp om dagen. Så hur skall man förhålla sig till dessa oförenliga verklighetsbilder?

BRÅ har även hävdat att gruppvåldtäkterna minskat sedan tidigt 90-tal. Så frågan blir: varför läste jag aldrig om gruppvåldtäkter på 80-talet?

Och varför har jag intrycket att rapporteringen om våldet i samhället ökat jämfört med 80-talet, för att inte tala om tidigare decennier?

Nu vet vi att BRÅ fått kritik från polishåll för sina lugnande besked, liksom från sjukvården, där man får ta hand om offren för det ökade och allt råare gatuvåldet.

Vet att akuten på gamla Sabben jämförde sin statistik över våldsbrottsoffer med polisen och upptäckte att man hade dubbelt så många fall. Orsaken var att hälften av offren aldrig polisanmälde!

Och även SÖS-akuten har slagit larm:

Aftonbladet

Aftonbladet

Sveriges Radio

From Sweden with Grief sa...

Jag undrar om det finns lagstiftning som skyddar svenska personer, eller är det bara vissa minoriteter som har lagstiftningen bakom sig? Hatbrott kan kanske inte vara riktade mot svenskar? Jag ska titta lite mer på denna fråga, för det är onekligen intressant då det förekommer generaliseringar mot svenska personer i medier.

Knute sa...

Även om det finns tusentals av arbetslösa invandrare i landet, som njuter av den livslånga ferien med allt betalt - så är företagen tvungna att importera flitiga och duktiga medarbetare från primärt Östeuropa.

Danmark (och Sverige) har helt enkelt fel invandrare.

Den Danske Forening

Knute sa...

En kvinna i 50-årsåldern dog efter att hon rånats och misshandlats på öppen gata av en ensam gärningsman på Fosievägen i Malmö i kväll.

Något signalement på den misstänkte gärningsmannen vill inte polisen gå ut med ännu.

http://sydsvenskan.se/malmo/article247831.ece

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.