30 juni 2007

En utsträckt hand.....

eller:
Aningslös i Vita Huset.Efter gästspelet i onsdags i moskén i Washington börjar man undra om inte George W. Bush har nått någon sorts gräns för vad han orkar. Man måste hålla i minne att han har bombarderats med massivt hat under sex års tid både från vänstersidan och deras förespråkare i media.

Kan han verkligen inbilla sig att New York Times, Washington Post och TVs nyhetskanaler kommer att ändra uppfattning om honom bara för att han uttalar några vänster-klyschor?

Vid återinvigningen i onsdags av det saudi-underhållna Islamic Centre of Washington missade president Bush ett gyllene tillfälle att ta avstånd från radikala islam och i stället annonserade han sin senaste plan för att förmå världens muslimer att sluta hata Amerika. Han utsåg en speciell delegat till Organization of the Islamic Conference , (OIC).

Bush prisade OIC och sade: "VI beundrar och tackar de muslimer som har tagit avstånd från vad OICs generalsekreterare kallar radikala marginella element som låtsas att de agerar i islams namn."
Den speciella delegatens uppgift kommer att bli att lyssna och lära.

Medan allt detta låtar trevligt utmynnar det i en total brist på kunskap om de återkommande, terroriststödjande, anti-amerikanska uttrycken som man ständigt finner i uttalanden från OIC och dess ledare, inkluderande påståendet som OIC gjorde i maj att "islamofobia är den värsta förekommande formen av terrorism" ; inte masslakter av oskyldiga i Islams namn.

År 2005 rapporterade Freedom House att denna saudi-finansierade moské som kallas Washington Islamic Centre var en drivbänk för hat. Man uppmanade sina studenter att undvika västerlänningar, förbjöd eleverna att vara klädda i den traditionella klädseln vid universitetets examen och varnade dem för att ta del i amerikanskt högtidsfirande vilket är "den farligaste sättet att imitera icke-troende , det mest nedbrytande och det vanligast förekommande bland muslimer."

Det är olyckligt att presidenten, trots de bästa avsikter, gav detta tal vid fel tillfälle. Det bästa beviset på detta misstag är att CAIR gratulerade presidenten efteråt till beslutet att utse en delegat.
Med sådana vänner, vem behöver fiender?

Mr. Bush, ta en ordentlig titt på ovanstående bilder. De är ansikten som visar den "Fredens Religion" som du sträcker ut din hand emot till priset av din egen nations bästa intressen och den Constitution som du svurit att upprätthålla och skydda.

3 Kommentarer:

rekordårsbarn sa...

"Efter gästspelet i onsdags i moskén i Washington börjar man undra om inte George W. Bush har nått någon sorts gräns för vad han orkar."

Rolig kommentar. Emellertid - Bush har varit en globalist i patriotiska kläder hela tiden. Och nu ser vi hans sanna skepnad!

Det var hans far som myntade uttrycket The New World Order.
Glöm inte att båda är Skull & Bones! (Vilket även Kerry är!)

(Mer om Skull & Bones, se Robert deNiros av SVT sågade men
enligt mig underbara "The Good Shepherd"!

Jag är en kritisk CIA-beundrare.) länk

Läs även Norman Mailers fantastiska
"Harlot's Ghost", som den påminner om!

Såg en bra artikel om Dubyas spansktalande familjeband, men glömt var jag såg det. Kommer jag på tipsar jag här!

Att tänka sig att unga fina amerikaner (i en av de kanske bästa arméer som världen skådat)
kanske dör under ledning av globalister som vill låta deras älskade hemland uppgå i en ny överstatlig organisation. Deprimerande!

rekordårsbarn sa...

Jag talar mycket om "globalister". Kanske någon förväxlar det med "globalisering":
"Globalism is a central issue of our time, but its definition has become slippery. It is confused with globalization, an error that globalists deliberately encourage. The two are fundamentally different: globalization is an historical process, a fact of how things are, but globalism is an ideology, a set of opinions about how things ought to be.
Globalism is the ideology that advocates the liquidation of nations. Its opposite is nationalism. Globalization, on the other hand, is not an ideology at all. Ultimately, it is just the growth of communications and trade, and it has been happening since 1492."

The American Conservative

Knute sa...

Globalismen går hand i hand med islamofascismen och den arabiska militarismen. Globalism definierad som upplösning av nationalstaterna innebär öppna dörren för allehanda totalitära ideologier. Globalismen är den nya marxismen. Och så vidare, det var mycket ismer på en gång.

Går det att hitta ett annat ord? Som du skriver Mr. Politiskt Inkorrekt, så blandar man ihop det med globalisering som betyder positiva saker som ökad handel med mera.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.