18 juni 2007

Hör ni ungdomar, detta är Mellanskåne och inte MellanösternI Lokaltidningen Mellanskåne 7 juni 2007 kan man läsa att Carlsberg Sverige AB överväger att flytta sin verksamhet från Eslöv. Under det senaste året har Carlsberg utsatts för vandalisering med jämna intervall. Företaget har lämnat in upp emot tio polisanmälningar och vid det senaste tillfället krossades rutorna på fem av de 17 lastbilarna.

Det är en stor del av verksamheten som blir stilla. Dels kostar det pengar i verkstadskostnader att laga bilarna, men det som egentligen kostar är att de blir stillastående, och företaget måste plocka in frilanschaufförer för att få ut varorna i tid.

En annan gång kastade gärningsmännen sten och lastpallar på chaufförernas privata bilar som stod parkerade på området. En av bilarna var på verkstad i fyra veckor.

Företaget har nyligen tagit emot ett brev från ledningen på en högstadieskola i kommunen. I brevet fanns två av Carlsbergs stulna tankkort. De hade beslagtagits av en elev på skolan.

Carlsberg sysslar med alkoholhaltiga drycker. Är det därför de drabbas?

De senaste månadernas skadegörelse och inbrottsvåg på Bergaområdet i Eslöv har fått kommunen och polisen att reagera. "Är det så att 13-åringar är ute till fyra på morgonen då är något fel," säger kommunalrådet Mikael Kourtzman. Eslövs närpolischef Per Stihl säger: "Området är så fullt av skrymslen och vrår och alla vet att den som vill begå brott lyssnar efter bilar och ligger och trycker tills polisbilen passerat."

En kioskägare som råkat ut för tre inbrott den senaste månaden säger: "Jag kan ge polisen en lista på namn, men de kan inte göra något om de inte tar dem på bar gärning. En tuffare lag skadar inte friheten, den skyddar oss."

Eslöv välkomnar invandrare och ska nog skaffa jobb åt dem, stod det i
Sydsvenskan för ett halvår sedan. I samma nummer av tidningen kunde man läsa om ett ökänt gäng som sprider skräck i Eslöv. Om nätterna går de runt och letar offer de kan råna och misshandla. Polisstationen är numera obemannad, polisen måste köra hela vägen från Lund. Feststämningen försvinner, den som faktiskt Eslöv haft trots sitt rykte att vara Sveriges tråkigaste stad. Slut på den skojiga lösaktiga livsstilen, för nu har det dykt upp en intolerant religion som hatar sånt. Nu är det farligt att gå hem lite glad i hatten från krogen, i synnerhet för flickor. Snart är det utegångsförbud för alla utom ligister.

Ja, inte nog med det, om man klagar det minsta på invandrarkriminaliteten får man AFA på sig, aggressiv fascistisk aktion, eller hur det ska uttydas. Här en bild av de sönderslagna fönsterrutor de lämnade efter sig när de attackerade Sverigedemokraternas möte i medborgarhuset i Eslöv då vice partiordföranden Björn Söder fick föras till sjukhus.Fler exempel: "Den 23-åriga KTH-studenten gick förbi AFA-aktivisterna. Då knivhöggs han i ryggen och fick sys med 16 stygn. Han högg helt oprovocerat, säger 23-åringen." Expressen

Skillnaden är tydligen inte så stor mellan dessa "aktivister" och de kriminella invandrare som de tar i försvar.

En Malmöpolis säger: "Om rånen är ett krig mot svenskarna känns det lite uppgivet för oss poliser. Då måste man ändra sinnelaget hos dessa ungdomar, men det är inte riktigt vår roll."

Våld och hot, beskyddarverksamhet och rena maffiametoder har inte kommit till Eslövs skolor ännu. Men kriminellt beteende går allt längre ner i åldrarna. Läs om Södertäljeskola här. Och om en skola i Haninge kommun i Stockholmstrakten här och här.

Läs också om en söndag i Sverige: mordförsök i godisbutik i Hässleholm, och mordförsök vid barnfotboll i Skivarp i Skåne.

"Problemet med invandringen är inte att araber trivs i Malmö," skriver Lilla Torg Liberalerna. "Invandringen och mångfalden har bidragit till att göra Malmö till en blomstrande och spännande stad. Jag trivs också jättebra i Malmö!

Men att ta emot en SFI-klass om dagen bara från Irak som staden gör idag, det är mer än vad vi klarar av att integrera. Någon måtta får det vara och något krav på motprestation måste ställas!"

7 Kommentarer:

Berit sa...

The alcohol issue is not really the problem. It is just the tip of the iceberg. It raises a fundamental and critical issue of whether Muslims who live in free and democratic societies can simultaneously demand freedom and tolerance for Islam while denying others the same. Can we and should we demand freedom to practice Islam, and then turn around and use these same freedoms to impose anachronistic understandings of Islam on others?

Anonym sa...

Sverige präglas av en total moralisk relativism.

Media och politiker ger Afa sitt tysta gillande eftersom de slåss mot "de onda".

Kriminella invandrargäng accepters också. Invandrargängen har ju en ursäkt eftersom "svenskar är så rasistiska".

Polisen är oförmögen att skydda medborgarna. Vill man ha skydd idag i Sverige gäller det att alliera sig med islamister, albanmaffia, motorcykelgäng, nazister eller dylikt.

Det ser lovande ut för den svenska demokratin....

Knute sa...

Hundar, grisar, alkohol och vi som är kafirer är orena enligt islam. Bit för bit kryper sharia på oss. Alkohol är inte nyttigt men det hör till vår kultur.

Knute sa...

"Han behöver lära sig," säger nöjda kosovoalbaner om förtalsdomem mot Dahn Pettersson.

Metro
Gates of Vienna

Knute sa...

Mer om Eslöv:

15000 ägg krossades och 30 hönor stals när djurrättsaktivister tog sig in på ett hönseri utanför Eslöv.

Skånska Dagbladet

Anonym sa...

Hej Sverige

Du gamla du fria (så længe det varer). "Frelste" svenske meningsdannere peger ofte finger ad Danmark og danske forhold omkring indvandring, og kalder danskere for racister. Og vi ved jo alle, at når først "racist" er stemplet i panden på diskussions-modstanderen er der ikke mere at tale om, så stopper diskussionen. I dansk presse har det igennem mange år været brugt, at oplyse etnicitet på gerningsmænd til forbrydelser, ligesom ofte signalementer oplyser om hudfarve og etniske træk. Disse oplysninger medvirker til, at læseren IKKE automatisk tilskriver alle alvorlige forbrydelser som udført af indvandrere. Bagsiden af den svenske model er, at ALLE forbrydelser tilskrives indvandrere, og således modvirker den svenske kulturradikale presses forsøg på at skjule "sandheden" for hr. og fru Svenson.

Remember: "Fear no Fatwa"

Karsten, Objektivist, DK.

Knute sa...

Tak Karsten, det skal jeg bruge:

"Bagsiden af den svenske model er, at ALLE forbrydelser tilskrives indvandrere."

Mvh Knute

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.