22 juni 2007

Shaman

Global Warmista update.

Följande är från en insändare till "American Thinker" vilket visar att det fortfarande finns människor som kan tänka rationellt.

Ett exempel på att "Teknologin gör framsteg men människan förblir densamma" är att Global warming- förespråkarna har samma icke-vetenskapliga mentalitet som de primitiva folk som offrar till gudarna för att vulkanen inte ska få utbrott.

För inte så länge sedan ansågs det att om man ifrågasatte Shamanens trovärdighet betraktades det som kätteri.
I dag är Shamanen Al Gore och att ifrågasätta anledningen till jordens uppvärmning är att inbjuda till att bli förlöjligad och eventuellt bli utstött ur bygemenskapen.

Här kommer lite nyheter:

Vulkanen kommer antingen att få utbrott eller inte, oberoende av hur många levande kycklingar, jungfrur eller miljarder dollar av allmänna medel som du (vi) väljer att offra.

Så, frågan är: Kan du ta av dig fjäderhatten tillräckligt länge så att vetenskapsmän kan ägna sig åt en normal debatt om detta? Eller är du alltför rädd för att allmänheten ska upptäcka att shamanen inte har några kläder?

Ytterligare ett sätt att se på detta.
Tillåt warmistas att kväva ekonomisk produktivitet och vi återvänder till en kultur där vi offrar människor. Inte framsteg precis i min bok, men vi kan låta Al förklara det för de miljoner som får betala priset.

För er som alltid framhåller att det finns en vetenskaplig samstämmighet när det gäller människans roll i den globala uppvärmningen kan rikta sin uppmärksamhet hit.


Under tiden, njut av den härliga midsommaren. Det blir snart kallare.

4 Kommentarer:

Knute sa...

Den tyske konstnären Joseph Beuys försökte införa shamanismen i politiken genom att passera mellan olika fysiska och andliga tillstånd. 1982 planterade han 7000 ekar i Kassel, Tyskland. Han ville göra samhället till ett konstverk. På 1970-talet grundade han en rad flummiga politiska organisationer och blev vald till Europaparlamentet som representant för de Gröna. Han var utopist och pacifist och naturligtvis environmentalist.

Knute sa...

"Klimatuppvärmningen är den nya kommunismens katalysator - den tillåter politikerna att reglera allt och det med gott samvete - de vill oss ju så väl - tänk er 33 838 Brysselbyråkrater som kommer loss i frenetisk regel- och lagproduktion med anledning av den förmodade klimatuppvärmningen.

Jag tror inte det dröjer på förrän det blir förbjudet att ha en avvikande åsikt i klimatfrågan."

Östra Ölands fria horisont

Knute sa...

"Det är så varmt idag att Al Gore säger: "Där ser ni!" (Jay Leno)

Knute sa...

"Eftersom metan är en 21 gånger effektivare växthusgas än koldioxid så släpper kon ut drygt nio ton koldioxidekvivalenter. Det vill säga en svensk ko släpper på e n d a g ut lika mycket växthusgaser som t r e normalbilister (1500 mil per år) släpper ut under e t t h e l t å r! Det slår mig att man därmed kan mäta bilutsläppen i kominuter. 500 mils bilresa motsvarar då 160 kominuter."

"Med risk för att verka konspiratorisk.... Hela snacket om kor och klimatförändringar känns som en kampanj från onda (JA!) militanta veganer. Nu skall vi tvingas äta grönsaker för att rädda världen. Varför är just kor målet för denna kampanj? Det måste vara för att vi äter kor. Men alla djur (så öven män och hoppsan....kvinnor) avger växthus-gaser. Vad blir nästa steg? Döda alla djur? Eller alla människor?
Det hela känns (och är) naturligtvis störtlöjligt. Människor, djur och växter ingår i ett naturligt biologiskt system. Finns det för många kor? Nej. Finns det för många människor? Kanske. Finns det för få växter? Kanske, men det är lugnt, fler växthusgaser gynnar växtlivet."

Johan Ingerö

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.