11 juni 2007

Sverige: Kriminella kommer att segra över polisen"Etniska, politiska och religiösa grupperingar med självupplevt utanförskap, liksom sänkta värderingströsklar mot narkotikabruk och våldsanvändning, undergräver den samhällssolidaritet som är nödvändig för en fungerande rättsstat.

Allt detta gör att polisens arbete att utreda och bekämpa brott riskerar att omöjliggöras," skriver ordföranden i Polisförbundet Jan Karlsen i
DN.

Ett återkommande tema i de framtidsscenarier Polisförbundet har arbetat med, är att polisens arbete försvåras av misstro mot polis och samhälle på grund av medborgarnas solidaritet med egna grupper i samhället. Polisförbundet menar sig också kunna registrera en genomgående upplösning av varje form för respekt för samhällsauktoriteter.

"Sverige är landet som tar emot de många flyktingarna, landet som städar upp efter USA-imperialismens blodiga krig, med Anders Fogh som uselt bihang till den grymma diktatorn George Bush. Sverige är landet där alla önskar att stanna," skriver danska
Monokultur ironiskt. "Globaliseringen! Kommer till ett grannskap nära dig!"

Polisen kunde ju börja med att lätta på censuren angående brottslingarnas nationalitet, det kanske skulle underlätta uppklarandet av brotten. Människohandel, droghandel, pengatvätt nämns i artikeln men inte den rasistiska våldsvågen mot etniska svenskar i form av våldtäkter och rån.
Veritas Universalis skriver: "Det är förkastligt att dölja information för befolkningen och beslutsfattare."

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Tack ännu en gång för en utmärkt blogg. Det har jag undrat varför inte tidningar och Tv inte tar upp den stora kriminaliteten som Sverige har fått pga, invandringen. Jag kan för mitt liv inte förstå varför dom måste mörklägga allt som händer för Svenskarna. Jag flyttade från Sverige för en massa år sedan och så var jag och hällsade på i samband med en begravning och träffade en poliskvinna och det hon berättade för mig fick mig att storkna! Och alla anndra sa att just så är det vi Svenskar får inte reda på ett dugg om vad som händer i massmedia. Det är ju tur att det finns faktabloggar som man kan läsa när man inte bor i sitt gammla hemland längre och ser vad som försigår....

Anonym sa...

Faktablogg... Hahahaha.

Anonym sa...

Läste ett exempel av skribenten och debattören Mark Steyn -- iofs en stor portion "kvasivetenskapsvarning" på detta -- att i vissa djursamhällen håller stammar ihop om det kommer in upp till cirka 10 procent individer utifrån. Blir det fler så splittras de/faller sönder.

Alltså, vi gör väl inte direkta jämfärelser djur-människa inom andra sociala områden, så detta kan ju avfärdas som propagandistiskt. (30 och 50 procent ryssar i baltstaterna t ex; men där står ju kulturerna mycket nära varandra.) Så naturligtvis kan man med största säkerhet anta att samhällen störs och kan kollapsa om det kommer tillräckligt många tillräckligt avvikande till det (demografi använt strategiskt i årtusenden?).

Fröken Sverige sa...

Ja, signalementet fastnar inte hos polisen. De lämnar det till media.

Men hos media stoppar det.

/FS

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Berit sa...

Kapten, jag har tagit bort ditt inlägg. Om du ska delta på den här sidan krävs det att du avstår från att skriva personliga, oförskämda kommentarer.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.