19 juni 2007

Träningsläger


ABC News rapporterar att Al-Qaeda har haft skolavslutning.
Skolan är ett träningsläger för självmordsbombare i Afghanistan och
ungefär 300 elever fick sina diplom, en del så unga som 12 år.

Högtidstalaren var Mansoor Dadullah, bror till Mullah som sändes till sin eviga vila för en månad sedan.

Mottot för examenstalet var: "Amerikaner, kanadensare, britter och tyskar kommer hit från avlägsna platser. Why shouldn't we go after them?"
Elevernas representant lämnade sina meddelanden till kameran direkt på engelska och erkände att de var utsedda att attackera Britain. "Så låt mig säga varför jag och min grupp kommer att utföra en attack mot England. Även om mina kollegor, följeslagare och muslimska bröder dör i dag så kommer varje droppe blod att styrka vår sak."

Nu säger man från officiellt USA håll att videon är bara ett tomt hot och att vi ska koncentrera oss på viktigare saker som tex. hur Paris Hilton mår under sin fängelsevistelse.

Det finns ju ändå ingen möjlighet att terrorister och självmordsbombare kan ta sig över gränserna till detta land.

1 Kommentarer:

Knute sa...

Inte bara i de muslimska länderna indoktrineras barn till jihad. I Köpenhamn kapades en förskola av den islamistiska sekten Hizb ut-Tahrir. Barn fick inte rita eller dansa, och pojkar och flickor fick inte leka ihop.
Jyllands-Posten

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.