25 juni 2007

Zero tolerance


"Våra kristna grannar måste förstå att nu blir det förändringar, de måste lära sig att leva efter islams regler om de vill leva i fred i Gaza."

Det betyder förbud av all alkohol och att kvinnor måste dölja sitt huvud. Alla aktiviteter på internet-caféer, biljard-hallar och barer måste stoppas. Brott mot dessa nya regler kommer att bestraffas hårt.

Kristna missionärers aktiviteter skadar alla kristna i Gaza och det finns inget behov för deras institutioner", säger Abu Sager.
Det bor ungefär 2000 kristna i Gaza.

Även innan Hamas fullständigt tog över kontrollen har de systematiskt vandaliserat kristna skolor, videobutiker, internet-caféer och bokaffärer.

Hamas ledare, Mahmoud al-Zahar yttrade i en intervju med WND: "Västvärlden förde med sig all denna frihet som orsakat moralisk död i Väst. Det har resulterat i homosexualitet, ett liv på gatan och AIDS.

Det är fel att påstå att muslimska kvinnor inte har rättigheter. Men, till skillnad från Väst, har kvinnor inte rätt till föräktenskapliga och utomäktenskapliga förbindelser. Det orsakar nedbrytningen av familjen och det faktum att många barn föds utan att veta vem som är deras far. Det är inte ett modernt eller framgångsrikt samhälle"

Implikationen av detta är att muslimer anser att karlar inte kan kontrollera sin sexdrift, inte hålla löften, inte ta ansvar för sitt beteende så därför måste kvinnor låsas in för att skyddas mot dessa brutala vildar. Det är för kvinnornas eget bästa.

Han sa också att västvärlden måste lära sig av Islam hur barn ska uppfostras för att få de rätta värderingarna.

Se tidigare inlägg om palestinska skolor och träningsläger för unga pojkar.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Den verkligt intressanta frågan är när dessa ord mot kristendomen och vår livsstil kommer att yttras av det framtida muslimskt styrda kommunfullmäktige i Amsterdam, Bryssel, Paris och Södertälje...

Ingen kan säga att vi inte varit förvarnade...

Gustafsson i Säffle

http://gustafssonisaffle.wordpress.com/

Anonym sa...

Två unga kristna i ett persiskt talande land hade tagit med sig biblar till en annan stad, när de blev arresterade. Efter två månader i fängelse, blev de ställda inför en domare, tillsammans med sin pastor. Pastorn talade frimodigt till domaren "Vi tror att Bibeln är Guds slutliga sanning och att alla borde läsa den. Vilken skada kan det göra för en muslim att läsa Bibeln?"

Oväntat så frigav domaren dem alla, men varnade dem mot att distribuera mer biblar. Han lutade sig sedan över bordet och sade: "Pastor, vet du inte att om muslimer läser Bibeln, så kommer de att vända sig till Kristus? - och jag kommer att förlora mitt jobb."

Advance letter

Knute sa...

Gustafsson i Säffle,

på de orterna du räknade upp är det mycket möjligt att det kommer att gå så, men på många håll i Europa kommer man inte att lämna över till islam godvilligt. Om vi är för eftergivna nu kommer vi att få räkna med bråk i framtiden. De närmaste åren blir avgörande för om vi får behålla vår frihet och demokrati, eller om det blir två parallella samhällen och i förlängningen en polisstat.

Knute sa...

På tal om motstånd mot islamiseringen brändes dockor föreställande Muhammed på tre ställen i Danmark på Sankt Hansaften (midsommarafton).

Danmark har vunnit en stor goodwill genom att framstå som ett land, som inte bockar för totalitära krafter. Så låt oss bara få en Muhammed-kris till. Faktum är att islamisterna har respekt för sådana handlingar, det är ett språk de förstår.

http://uk.youtube.com/watch?v=ivqcOUWjsWw

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.