26 juli 2007

Bulgariska sjuksköterskor, Lockerbie-bombare, och EUUndrar vad Khadaffi fick i utbyte mot att släppa de bulgariska sjuksköterskorna? Vad Europa fick är tydligt, för det finns mycket olja i Libyen. Oljebolagen står och stampar otåligt, först och främst brittiska BP som redan samma dag undertecknade ett avtal om miljardinvesteringar.

EU:s eftergivenhet för Khadaffi är begriplig, eftersom vi om några år riskerar att vara helt beroende av RYSSLANDS gas och olja.

Att ta gisslan har en lång tradition i islam. Det enda sättet att få dem att sluta med denna lönande affärsmetod är att inte vara eftergiven. Libyen hade inte tjuvhållit på sin olja i all evighet.

Vad får Libyen i utbyte? Sanktionerna upphävs, de som FN beslutade om efter att ett amerikanskt flygplan sprängdes över den skotska staden Lockerbie år 1988 och dödade 270 människor.

Men Khadaffi får mycket mer av EU-eliten, som tyvärr är lite ovilliga att berätta om detaljerna, om det kommer att innebära mer islamisering av Europa.

EU värre än Sovjetunionen, skriver Kurt Lundgren.
Folk ska uppfostras att gilla EU-besluten. De nationella parlamenten ska köras över, i stället vill Margot Wallström att Greenpeace, Amnesty och Jordens vänner med hjälp av subventioner ska bli en del av EU:s opinionsapparat.

Spjutflickan Gertrud berättar om EU-övervakning av invånarna. EUMC (The European Monitoring Centre) i Wien övervakar våra tankar och bekämpar oppositionen mot invandringen genom indoktrinering på alla nivåer från dagis till universitet, rättssystem, polis etc. "Utan definition av begreppen ”rasism och främlingsfientlighet” kan man bli anklagad för vad som helst. En ren Kafka situation!"

Fram med den verkliga historien om de HIV-injicerande sjuksköterskorna! Antingen lider Khadaffi av förföljelsemani eller är han en listig islamist, hur kunde han annars påstå att de gjorde det på uppdrag av amerikanska CIA och israeliska Mossad? Och varför svalde EU-höjdarna så villigt betet? Är de mutade?
.

1 Kommentarer:

Berit sa...

Styrkan i uttryck som "rasism" och "främlingshat" är att de inte definieras. Det är hur "offret" känner sig och upplever situationen som är avgörande.
Samma sak har vi ibland sett när kvinnor anklagar män för sexuella trakasserier , om kvinnan upplever det som förnedrande är det trakasserier, om hon ser visslingar och smackningar som smickrande går det OK.
Att ha "flytande" regler och lagar skapar osäkerhet och får människor att bli tysta och lydiga.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.