07 juli 2007

CAIR, som inte bryr sig om ossThe Counsil on American-Islamic Relations (CAIR) är en organisation som säger sig ha som uppgift att befrämja relationerna mellan muslimer och andra religioner i USA. De säger sig också representera miljontals muslimer i Amerika, antalet de uppger är ibland högre än de antal muslimer som verkligen finns i landet.

Deras huvudkontor finns i Washington och de har 25 ytterligare kontor i USA och Kanada.

Det låter väldigt rart och bra men vad folk i allmänhet inte vet är att organisationen grundades av Hamas-supporters och genom åren har de mottagit stora summor pengar från muslimska terroristgrupper och för närvarande tar de emot bidrag från länder som stödjer terrorister.

En av deras talesmän, Ibrahim Hooper, yttrade nyligen:
"Jag vill inte skapa något missförstånd, Jag vill att USAs regering någon gång i framtiden lyder under islamisk lag"

Deras Chairman emeritus Omar Ahmad påstår:
"Islam är inte i Amerika för att vara jämlik med någon annan religion utan för att bli den dominerande. Koranen skall bli den högsta auktoriteten i Amerika och Islam den enda accepterade religionen på jorden"

Det är inte småpotatis för en organisation som är ämnad att skapa förståelse.

Kolumnisten Cal Thomas hamnade i skottgluggen härom dagen när han i en radiointervju liknade islam vid en långsamt spridande cancer. CAIR kallar det en "islamofobic attityd" och uppmanar lyssnarna att ringa radiostationen och klaga. För CAIR är en oro över muslimska terroristattacker detsamma som Islamofobi.

Föreningen har också en websida där man manar till aktioner mot aktuella, upprörande händelser. På första plats står uppmaningen att klaga på Cal Thomas. Ingenstans kan jag hitta någon uppmaning att protestera över uttalanden som islamska ledare har gjort gentemot icke-muslimer. Inte heller hittar jag någon upprördhet över de terroristattacker som förekommit.

Detta är en grupp som inte bryr sig om vilka som dör för att de ska uppnå sina mål. De ägnar alla sin tid till att beskydda de som vill förinta oss.

Mainstream Media som ständigt letar efter vinklingar att misskreditera det konservativa Amerika ger tid och uppmärksamhet till CAIR så snart tillfälle ges.

Våra politiker som gjort oss så enormt beroende av Saudi-olja är också försiktiga i sin kritik av organisationen för att inte reta "fel" personer.

3 Kommentarer:

Knute sa...

"Med våra egentliga fiender menar jag inte muhammedanerna. De är nu en gång för alla hjärntvättade och hotade till att vara det de är födda in i. Och det kan och får enligt våra egentliga fiender inte ändras på. För islam skall användas som den Nya Världsordningens - globalismens - lämpliga murbräcka mot nationalstat och kristendom. Och vi får inte yttra oss!

Se bara detta kolossala Anna Lindh Foundation program för Euromediterraniens vidare utveckling, med full uppbackning från EU, Europarådet, Den Arabiska Ligan, ISESCO, UNESCO osv."

http://blog.balder.org/?p=254

Berit sa...

Conservative Beach Girl har en utmärkt posting om CAIR

Knute sa...

"The Islamists have "planned" their work and they are "working" their plan - just like any business management plan or any planned political strategy..."

skriver Conservative Beach Girl.

Islam är definitivt en politisk ideologi som gömmer sig bakom en religiös förklädnad för att kunna nästla sig in i maktens boningar. Som en terrorist i burka.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.