03 juli 2007

Den vars namn man ej får nämna


Fem av de åtta nu arresterade efter bombattentaten i London och Glasgow är läkare eller assistenter och till råga på allt offentligt anställda, avlönade av skattebetalare . Är det inte extra skrämmande att inte ens den Hippokratiska eden är viktigare än den muslimska tron:

"I de hus där jag ingår vill jag ingå till fromma för de lidande och hålla mig fjärran från varje medveten fördärvbringande orättrådighet"

Jag skulle nog vara extra försiktig i fortsättningen om jag bodde i England och av någon anledning måste behandlas av läkare!

Premiärminister Brown har inte legat på latsidan. Han har bestämt att hans personal inte får använda orden muslim eller islam i samband med terror och terrorism. "War on terror" existerar inte heller längre.
"Terrorister är kriminella från alla livets skiften, kommuner och religioner"

Det spanska valet år 2004 gav oss en påminnelse om att utpressning och terror vanligtvis fungerar.
Nu sänder Mr. Brown ett mycket tydligt meddelande till al-Qaeda och dess kusin-grupper att England är redo att backa ur konfrontationer och att utpressning fungerar även där.

"Det är inget tvivel om att det kommer att bli fortsatta attacker mot brittiska regeringens intressen på dess hemmaplan så länge som vi ser fortsatta brittiska och amerikanska ockupationer av muslimskt land i Irak och Afghanistan, stöd för det kriminella Israel och grym behandling av muslimer i UK" säger Anjem Choundary , tidigare grundare och ledare för två islamiska grupper.
Hur kommer det sig att Choundary inte sårar muslimska känslor när han gör sig till förespråkare för muslimsk terrrorism? Whoops, nu använder jag ord som väl bannlyser mig i snart hela Europa.

7 Kommentarer:

Knute sa...

Vad har det blivit av gamla England som räddade världen från från nazismen? "Aldrig har så många haft så få att tacka för så mycket", som Churchill sa när Royal Air Force lyckats parera det tyska invasionsförsöket hösten 1940.

Om islamisterma lyckas kuva Storbritannien och införa sharia faller resten av Västeuropa som ett korthus. Sen ångrar sig nog Centraleuropa att de gick med i det mångkulturella EU.

Knute sa...

”Vad har vi då gjort nu då, eftersom muslimerna är så arga på oss?” frågas det återigen runt om i Storbritannien efter de senaste misslyckade försöken till massmord. Andra går lite längre och uttrycker sitt missnöje med vissa aspekter av fredens religion, som de annars uttrycker sin gränslösa beundran för. Sålunda uppmanar Londons borgmästare Ken Livingstone medborgarna att visa ”vaksamhet”, så att man i tid kan upptäcka nya anslag. I vanliga fall går Livingstone i spetsen för i en kampanj för att understödja islam mest möjligt.

Är det inte att undra på att de unga muslimerna är rasande? De gör ju inget annat än följer anvisningarna från sin profet, som gjorde processen kort med var och en som stod i vägen för honom. Hela det officiella England har oavbrutet framhävt Muhammeds religion som en kulturberikning och med entusiasm tagit emot en växande ström av muslimska invandrare och tillmötesgått alla deras krav om det brittiska samhällets omvandling. Men när de unga som är starkast i tron, följaktligen försöker sig på att gå i profetens fotspår och skicka ett antal otrogna till helvetet, då ska de plötsligt kritiseras. I stället för beröm för sin djupa religiositet blir de arresterade. Man talar illa om dem. Man gör dem till ett problem. Är det att undra på att de brittiska muslimerna känner sig förföljda och blir ännu mer rasande än de var i förväg?

Lars Hedegaard, Groft Sagt, Berlingske. Hodja

Knute sa...

It was a perfect cover. Who could possibly suspect a doctor of wanting to inflict death and injury on innocent people?

The Sun

Knute sa...

Gordon Brown förbjuder sanningen på order av EU-kommissionen.

"Det er meget vigtigt ikke at støde folk der bekender sig til en voldelig religion, for de kunne finde på at modargumentere ved yderligere vold."

Monokultur

Anonym sa...

Knut sagde: "Om islamisterma lyckas kuva Storbritannien och införa sharia faller resten av Västeuropa som ett korthus."

Jeg siger "Bara Danmark står kvar" (Om vi hisser up Øresundsbroen først)

Karsten, Objektivist, DK

Knute sa...

Ja det skal til at I hisser op Öresundsbroen, hvis det passer at indbyggerne i Rosengård i Malmö snart vil flytte over Sundet.

Anonym sa...

hehe...tja indbyggerne i Rosengård frygter jeg ikke - i Danmark bliver de bare sat til at arbejde, så de skal nok holde sig væk ;o)

Karsten, Objektivist, DK

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.