31 juli 2007

En terrorists klaganAbu Hamza , muslimsk uppviglare i UK. klagar över hur tufft det är i fängelset. Han är dömd till 7 års fängelse efter att ha hyrt mördare och också för rashets. Dessutom tycker han att det är obekvämt eftersom det inte finns stoppade möbler i cellen.

Hamza förklarade under rättegången mot honom i januari att alla judar är hädiska, opålitliga och smutsiga och de var anledningen till att Hitler kom till världen.

Han är upprörd över att vi använder uttrycket självmordsbombare när de i själva verket är martyrer. Allah säger att om vi inte kan stoppa en fiende på annat sätt än att ta vårt liv är det tillåtet och att bombningarna i London var bra.

Al-Magreze Centre for Historical Studies säger att de ska göra allt de kan för att hjälpa Hamza. De säger att han behandlas orättvist och de är rädda att han kanske kommer att dö i fängelset. Det oroar mig väldigt mycket.

Under tiden kostar det över 100,000 dollar per år att hålla honom i fängelse. Medan han sitter i sin hårda cell får hans familj omkring 1400 dollar i veckan från skattebetalarna i England. Hans hus är värderat till över en miljon och reparerades nyligen för 50,000.
Mer att läsa i The Daily Express.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.