28 juli 2007

The Enemy Within


För en tid sedan blev sex muslimska imamer avvisade från ett U.S. Airways flyg och förhörda under flera timmar innan de släpptes.
Några av de övriga passagerarna blev oroade när den muslimska gruppen började vandra omkring i planet och upprepa sitt "Allah achbar" och säkerhetspolisen tillkallades.

CAIR , The Council of Amrican Islamic Relations, bestämde sig för att stämma flygbolaget, men också de människor som rapporterade händelsen. Man kallar dem "John Does".

Under tiden arbetar Homeland Security på ett lagförslag som ska skydda människor från att bli stämda om de gör myndigheter uppmärksamma på egendomligt uppträdande. Även demokraterna är med på noterna och anser det viktigt att allmänheten törs anmäla sådant som verkar hotfullt.

CAIR fortsätter emellertid att stödja alla som vill stämma "Joe Doe" inkluderande de som rapporterade om imamerna.
Man gömmer sig bakom ett undantag som man kallar "God Tro".
Vem ska avgöra om människor handlar i God Tro? Naturligtvis en domstol.

Även CAIR vet att de inte kan bevisa och vinna ett mål som detta, men det är inte avsikten. Meningen är att göra livet till ett helvete för de som påpekar egendomligt uppförande hos någon med arabiskt utseende eller klädsel.
Vi ska skrämmas så att vi inte vågar.
Det är mycket troligt att vi vinner i en rättegång men det kommer att kosta stora summor pengar att anlita en försvarsadvokat. Rädslan för detta kommer att göra att många amerikaner kommer att hålla tyst om egendomliga saker som de ser och det passar perfekt för islamiska terrorister.
Titta på denna video från Little green footballs där CAIRs talesman Ibrahim Hooper försöker slå blå dunster i ögonen på intervjuaren.

1 Kommentarer:

magnus sa...

Sist i videon på LGF säger Hooper att det blir så bra när muslimerna tagit över (implicerat: med sharia) och reportern får åka gratis islamiskt flyg.

Islam/muslimerna ska inte ges en tum!

Detta Youtube-klipp är också bra. Ett mycket bra inslag som berör problemet med att alla kan stämmas.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.