18 juli 2007

Europas legendariska hjältar

Europas legendariska hjältar rör på sig när Västerlandet attackeras av islamisk terrorism och en tredje jihad!

En inbjudan att förena sig med andra i den internationella demonstrationen "Stoppa islamiseringen av Europa" i Bryssel den 11 september 2007.

Se VIDEO

Personligen tillhör jag inte någon -ism. Det är alltid lättare att vara emot än för. Det märkte jag när jag i nyfrälst iver försökte övertyga folk om fördelarna med EU och euro, nej, fler folkomröstningar har vi inte fått lov att ha. Någon folkomröstning om den muslimska invandringen lär vi inte få se. Hur många muslimer finns det på jordklotet? Minst en miljard. Och hur många judar? Något tiotal miljoner. Ge de senare en fristad här i stället!

En skillnad mellan svenskar och andra européer är att samförståndet saknas, du vet den där känslan av att vi har varit med om något tillsammans, en nick, en blinkning, ett leende.

När jag tänker efter så gör det ingenting, vi kan kosta på oss att vara ett facit i vår högljuddhet. Jag tror inte svenskar (eller andra västeuropéer) är naiva, snarare tror de att intelligens och förnuft besegrar känslor. Vi är naturligtvis känslomässigt intelligenta, det är inte det.

Bild: Spot the wife

Vi var vana att vara nakna tillsammans, varför vet jag inte riktigt, vi kanske kommunicerade med språket mer än med kläderna, kanske var det bristen på LJUS som gjorde oss så audiotiva, häng på en som helst oattraktiv kvinna, politically correct= en burka, å vad löjligt, kära muhammedaner, bli nudister!!!

Det ena ordet ger inte det andra. Bliv aldrig muhammedan, okey om din iq är under; let's say 90. IRAKFRÅGAN FÖRSVINNER INTE MED TILLBAKADRAGANDE.

Tänk efter, detta var inte vad du väntade dig väl, flåsande våldtäktsmän i din nacke, när du väntade en romantisk promenad?

Listen to Mr. Good-looking Malmö, jag älskar dig och du älskar mig.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Folkomröstningen om den muslimska massinvandringen sker i september 2010!

Anonym sa...

Vet du vad? Kristendomen om kärleken... så mycket, up to you

Knute sa...

Tack, äntligen en kommentar i min egen flummiga subjektiva stil!

Knute sa...

Vinterbadaren, underbart att du är optimist!

Anonym sa...

Så många folkomröstningar man vill ha får man på www.direktdemokraterna.org.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.