01 juli 2007

Europol betyder inte polisbyrå utan politbyråDen nya EU-konstitution som beslutats över våra huvuden har medfört att det är Europol som formulerar Europas utrikespolitik. Chefen för Europol, EU’s ständigt mäktigare polismyndighet, menar att det enda sättet att få säkerhet i Unionen är att Storbritannien tar hem sina trupper från Irak.

Denne superbyråkrat, Max-Peter Ratzel glömmer att Danmark, Italien och Polen också har trupper i Irak. Och vad med FN’s inblandning i Afghanistan? Och mordet på Theo Van Gogh i Holland, och all annan jihad i resten av Europa, över hela världen, Indien, Thailand, Indonesien, Filippinerna? Terroristdåden i Ryssland? Attackerna på synagogor i Argentina på 1990-talet?

Jag håller inte med Ratzel, nej problemet ligger hos muslimerna själva. Terrorn började långt innan Irakkriget. Sådan eftergivenhet ger bara bränsle till jihadisterna. Är det inte Europols uppgift att bekämpa islamisk terrorism? Det finns ingen islamisk terrorism, säger Europol då. EU har ju bestämt att ordet islam inte får användas i förbindelse med terrorism.

Max-Peter Ratzel ger en försmak av EU´s aspirationer att bli en suverän stat, en polisstat till på köpet. Vi ska övervakas så islamiseringen går smärtfritt.

scotsman , qlipoth , cranmer , svd

Bilden: Europols högkvarter i Haag i Nederländerna. Den röda tegelbyggnaden var ironiskt nog Gestapos högkvarter under andra världskriget.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Skrämmande. För er läsare som tror att detta bara är konspirationsteoretiskt nys så rekommenderar jag boken Eurabia av den i egypten födda Bat Yeor. Läs!!!
(Tung bok att läsa men väl värd mödan) Hon intervjuas också i P1 fredag 29/6 15.05 med repris lördag 30/6 17.00 i programmet Människor och tro: http://www.sr.se/cgi-bin/p1/program/index.asp?programid=416
Om du bor i Uppsala så finns boken Eurabia att låna på studentbiblioteket på klostergatan, ett stenkast från Stadsbiblioteket.

Knute sa...

Mycket av journalistiken i TV och tidningar kring de senaste terrorförsöken i Storbritannien är propaganda for den multikulturalistiske ideologin. Man försöker förklara självmordsaktioner med att muslimer är arga, först och främst på USA och Israel, men också på det engelska samhället som diskriminerar dem.

Vilket dravel! Al-Qaeda-ideologin har årtionden på nacken, åtminstone sen kriget mot ryssarna i Afghanistan har den varit klart utmejslad och går ut på att döda så många oskyldiga som möjligt för att skapa skräck, så att muslimerna tvingas ty sig till sagda al-Qaeda.

http://www.ittext.dk/blog1.html

Möjligen kan jag gå med på att kriget i Irak gjort det lättare för al-Qaida att värva folk. Men än sen då? Terrorn hade vi haft här ändå.

Knute sa...

AVHOPPAD ISLAMISTISK TERRORIST BERÄTTAR:

"Jag minns hur vi garvade i segerrus varje gång någon i TV förklarade att orsaken till islamistiska terrorattacker som dem i New York, Madrid och London var västvärldens utrikespolitik.

När de skyllde på regeringarna för våra handlingar ... gjorde de vårt propagandaarbete åt oss. Och viktigare, de hjälpte också till att dra uppmärksamheten undan från den verkliga motorn bakom vårt våld: islamistisk teologi."

erixon.com

Anonym sa...

Intressant och välkommet att upptäcka bloggare som behandlar denna fråga på det svenska språket!

Det är helt uppenbart att det finns - eller funnits - en övergripande strategi för att anpassa Europa till arabvärlden och islam.

Denna vilja är också märkbar i en svensk kontext där vi under decennier bevittnat en samverkan mellan olika organisationer, institutioner, politiska partier (eller delar av dem) och enskilda akademiker / opinionsbildare. Inte minst socialdemokratin respektive universitetsvärlden hyser en distinkt "islamlobby" som varit drivande dels genom att bereda vägen för antivästliga teoretiker som Edward Said, dels genom att propagera för den islamiska "synvinkeln" och i motsvarande mening demonisera USA och Israel.

Egentligen är det häpnadsväckande att ingen egentlig opposition synts till förutom inom ytterst begränsade skikt av samhället.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.