01 juli 2007

Hur länge kan vi lita på deras inkompetens?


England har höjt sin terroristberedskap till "kritisk" ,vilket är högsta nivå, efter ytterligare ett bombförsök, denna gång vid Glasgows flygplats.

Nyhetsförmedlare säger ideligen att man inte kan vara säker på attackerarnas identitet eller bakgrund, att de inte hör samman med någon tidigare känd terroristgrupp men fem personer är nu arresterade.
Scotlands justice secretary säger att de inte är födda och uppvuxna i England.

Londons borgmästare, Ken Livingstone, tar automatiskt muslimer i försvar och säger att det finns snälla sådana också.

Det är meningen att de pågående striderna i Irak ska hålla terrorister borta från England och USA vilket det säkert också gör, men det är uppenbart att det inte räcker. Uppgifterna om att de ansvariga bakom senaste attentaten fullständigt har undgått myndigheternas underrättelsetjänst visar på enorma brister.
Denna gång hade engelsmännen tur och bomberna exploderade inte som planerat. Hur länge ska vi lita på turen?

När ska våra ansvariga förstå att man måste stämma i bäcken? Hur kommer det sig att dessa män var i England överhuvud taget?

Stäng gränserna fullständigt för alla människor från länder som sympatiserar med, och stöder terroristgrupper.

Nästan en tredjedel av alla muslimska män mellan 20 och 30 år i USA anser att självmordsbombning är ett acceptabelt sätt att åstadkomma förändringar.
Utvisa alla som flyttat in från ovanstående länder under de senaste 10 åren.
Visst kommer man också att avvisa människor som inte har onda avsikter men det handlar om att vi måste försvara oss.

Man kan inte som Bush stå och jamsa om "En Fredens Religion" när dess förespråkare ideligen bevisar motsatsen.

I den muslimska kulturen är eftergivenhet ett tecken på svaghet som högeligen föraktas.
.

6 Kommentarer:

Knute sa...

al-Quaida vill provocera fram hat, de vill skapa en polarisering som tvingar över alla muslimer på deras sida. Därav deras långvariga terrorkampanj i Storbritannien.

Men med tanke på att de inte kommer att sluta förrän de besegrat oss eller vi besegrat dem verkar det som al-Quaida har lyckats i sitt uppsåt att få folk att hata. Som sagt, hoppas både muslimer och icke-muslimer kan hålla huvudet kallt. Sådana åtgärder som du föreslår handlar ju om att förebygga brott, och att förebygga brott borde varje förnuftig människa ställa upp på, även om de flesta för närvarande inte är beredda att massutvisa folk. Men den tiden kommer, det skulle inte förvåna mig.

Däremot, ditt förslag att stänga gränserna för alla människor från länder som sympatiserar med och stöder terroristgrupper, det borde egentligen kunna genomföras ganska omgående, utan att de politiskt korrekta behöver känna sig allt för kränkta?

Knute sa...

Vi måste akta oss för att skrämmas till att hata muslimer.

I Sverige är folk alltid beredda att följa överhetens bud, så även om inte alla är så vidsynta att de skiljer på islamism och enskilda muslimer kanske de lägger band på sin ilska, men i Storbritannien vet man inte vad al-Quedas terrorkampanj kan leda till, inbördeskrig?

Knute sa...

På fredagen vid 16-tiden svensk tid körde en grön jeep i accelererande hastighet rakt in i avgångsterminalen på Glasgows flygplats. Den ena mannen sprang ut ur bilen och hämtade en bensindunk ur bilens baklucka och hällde ut innehållet på sig själv.

Mannen brann och verkade finna nöje i situationen, säger Jackie Kennedy som bevittnade händelsen.

Omsvept av flammor skrek han "Allahu akhbar, allahu akhbar".

"Han ville ikke reddes af en skumslukker, han ville direkte til paradis. Kun en betonklods havde forhindret ham i at sætte ild til 100 uskyldige rejsende. Jo, mon ikke vi nu har set jeres store fine Gud nu ? Indser englænderne rækkevidden dennegang ?"

http://www.dansk-svensk.blogspot.com/

Den svårt brännskadade mannen kördes till ett sjukhus utanför Glasgow. Väl på plats upptäcktes det att mannen bar ett självmordsbälte – och byggnaden utrymdes omgående.

http://www.expressen.se/nyheter/1.742997

Berit sa...

Jag har avsiktligt provocerat något i denna posting eftersom det är oacceptabelt att bara sitta och vänta på nästa attack.
Borgmästare Livingstone säger uttryckligen att londonborna inte behöver oroa sig för bombhot eftersom den senaste misslyckade incidenten avslöjar den amatörmässiga kompetensen hos de arresterade muslimerna.
"I den här staden är det troligast att muslimer är mer laglydiga än icke-muslimer och mindre benägna att använda våld för att uppnå politiska mål än icke-muslimer"

Menar borgmästaren att vi kan alla vara lugna tills terroristerna har tränat lite mera och blivit duktigare på att bygga bomber?

Berit sa...

Det går inte längre att skylla på att attentatsmännen var missledda ungdomar.
Två av dem fem arresterade i bombattentaten är läkare och lagliga immigranter. Polisen tror att de tillhör en tidigare okänd al-Oaeda grupp men
medlemmar från länder såsom Jordanien, Irak och Libanon


My Title

Knute sa...

Det är givetvis så att Special Olympics för terrorister anordnas i upptakten inför årsdagen av Londonbombningarna 2005.

http://saftblandaren.wordpress.com/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.