07 juli 2007

Mångkulturism.


Michael Yon, tidigare medlem av US. Special Forces är författare och fotograf och har under en längre tid följt 1st. Battalion, 24th Infantry Regement i Irak.
Han skriver i mängder av tidningar och på egen blog och här följer ett utdrag från den 16 dagen av striden om Baqubah, kallad Operation Arrowhead Ripper.

En man i Baqubah berättar hur al-Qaeda rekryterar pojkar födda 1991, 92 och 93. De ger dem vapen inkluderande en pistol, en cykel och en telefon med betalt telefonkort samt 100 dollar per månad. Dessa pojkar används sedan för att kidnappa, mörda och tortera människor.

I början gav de sig bara på Shia men senare gav al-Queda order på att de också skulle attackera Sunni och alla som inte var av samma uppfattning som de själva.

Vid ett par tillfällen i Baqubah inbjöds familjer till lunch för att man skulle övertyga dem om att konvertera. Vid varje sådant tillfälle hade familjerna pojkar som var ungefär 11 år. När familjen satt sig ner för att äta blev deras son inburen, hans mun var igenproppad och pojken var stekt. Al-Qaeda serverade pojken som lunch till familjen.

Finns det fortfarande människor som tror att vi kan tala sådana monster till rätta

2 Kommentarer:

Knute sa...

Nu kanske jag låter religiös, men när jag läste detta fick jag för mig att Djävulen faktiskt finns. Eller om man hellre vill kalla det Ondska, som ligger och lurar och bryter fram hos vissa människor.

Knute sa...

Medicinsk mångkulturism = mångkul turism med terror som healing.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.