03 juli 2007

Nokia och Ericsson


Dagens Nyheter skriver att Nokia svartlistas i USA på grund av att företaget gör affärer med Iran och andra länder som sponsrar terrorism. Den svenska offentlighetens reflexmässiga reaktion på nyheten blir förstås att skälla på USA. Blogosfären är inte bättre, nästan alla bloggar som DN länkar till är gravt USA-fientliga. Ska bli intressant om tidningens webbredaktion kommer att visa det här inlägget, jag tror inte det. Varför är till exempel bloggen 'Iran framförallt' inte med? Antagligen för att man där kan läsa dessa insiktsfulla ord:

"Sådana handlingar av USA:s sida är väldigt välkomna och vi hoppas flera företag som stödjer islamiska republiken, så som Ericsson, också placeras i den listan. Samtidigt hoppas jag också på att USA gör mer än att bara terroriststämpla. Det är också på tiden att också EU börjar ta ansvar för sina egna medborgares säkerhet och den globala säkerheten.

Ericsson sålde bland annat utrustning till mullorna som användes till att störa satellitsändningar från iranska kanaler i Los Angeles. Några av dessa kanaler är emot regimen, andra är bara nöjes tv med musik, spel etc."

Sådana där starka störningssignaler är hälsofarliga och kan orsaka cancer och fosterskador. Men i Sverige varken vill eller får man veta något, här är det inne att vara vänsterindoktrinerad och okunnig. Så stark är kollektivismen.

DN , Iran framförallt , Gustafsson i Säffle , SvD

Angående bilden: "Nokia connecting people" är helt enligt EU-direktiven som ska sälja EU med en sex-video:

Under en knapp minut får vi se homo- och heterosexuellt sex med människor i alla åldrar, raser och ställningar. Och det är just det som är poängen. "Let's come together", står det i filmens slutvinjett.
YouTube

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.