27 juli 2007

Nu vet vi vad Khadaffi fickNicolas Sarkozy säger att vi ska lita på arabländerna när det gäller kärnkraft och att de måste få möjlighet att utveckla den teknologin. Naturligtvis ska det bara vara för fredliga ändamål!

Frankrike har gått med på att hjälpa Libyen med byggandet av en kärnreaktor för att omvandla saltvatten till dricksvatten. Reaktorn kommer förmodligen att levereras av den franska firman Areva.

Sarkozy säger: "Kärnkraft är framtidens energikälla och om vi inte ger den möjligheten till länder i Mellanöstern hur ska de någonsin kunna utvecklas? Och om de inte utvecklas hur ska vi då kunna bekämpa terrorism och fanatism?"

Om vi inte tillåter dem att bygga kärnkraftverk riskerar vi ett krig mellan civilisationer.
Vad tror Sarkozy att vi är mitt inne i just nu?

Han förnekar dessutom varje samband mellan frisläppandet av sjuksköterskorna och kärnkraft-affären.

2 Kommentarer:

Knute sa...

Mens vestlige menneskerettighedsorganisationer og regeringer glæder sig over omstødelsen af dødsdommen over de fem bulgarske sygeplejersker og den palæstinensiske læge, der i otte år har siddet fængslet i Libyen, beskyldt for forsætligt at have smittet libyske børn med aids, synes den at vække misnøje hos to fremtrædende medlemmer af organisationen Muslimer i Dialog. Der er tale om stud.med. Helen Latifi og cand.jur. Safia Aoude. Sidstnævnte går så vidt som til på Latifis blog på nettet at betegne sygeplejerskerne som ”østeuropæiske kællinger”, der fortjente et år ekstra bag tremmer.

Veritas Universalis

pela68 sa...

Ja, och det som såg så bra ut i början med Sarkosky. Men nu får vi minsan veta att han egentligen bara var ännu en... Fransman!

Frankrike som "The puppet Master" med tyskland i ledband som en särdeles otäck "Mini Me". Hujeda mig!

Dessa stater är de som styr och ställer i socialistinternationalen EU.

Och den svenska regeringen bockar och bugar emedan de med svansarna mellan benen undernådigt backar ut ur det franco- germanska finrummet.

Har vi hört den förut?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.