01 juli 2007

Sit down and shut upTraditionell nyhetsförmedling genom tidningar, TV och radio har till bara för några år sedan varit de kommunikationsmedel som vi förlitat oss på för att få en opartisk, pålitlig information om aktuella händelser.
Media är emellertid mycket mer än nyhetsupplysning. Det är en industri som skapar opinion och värderingar och säljer politiska partiers åsikter.
Över 90 procent av landets journalister röstar på Demokraterna och skänker också pengar till partiets kampanjer.
Det var därför förvånande att upptäcka att trots att man gjorde sitt bästa för att vinna frågan om amnesti för olagliga invandrare stötte man plötsligt på motstånd från en allmänhet som inhämtat information från annat håll.

Internet och blog-världen har blivit en lätt-tillgänglig informationskälla men tungan på vågen i detta speciella fall var vad vi kallar "Talk Radio".
Talk Radio sänds oftast över AM och är program där en värd presenterar sin politiska uppfattning om olika händelser och där lyssnarna ringer in och deltar i diskussionen.

Stora namn är bl.a Rush Limbaugh och Sean Hannity som båda är konservativa. Den övervägande delen av Talk Radio är konservativ eftersom det tillfredsställer publikens växande aptit för alternativ till den annars så liberala nyhetsförmedlingen.

Åtskilliga kändisar från vänsterfalangen har gjort tappra försök att entusiasmera lyssnare men misslyckats och nu gör man sitt bästa för att tysta konkurrensen.

Man försöker väcka till liv den så kallade "Fairness Doctrine" från 1940 som säger att alla synpunkter i ett ämne ska ges lika mycket tid i radion. Målet är naturligtvis att döda all opposition mot liberala idéer.

Pengarna bakom allt detta kommer från mångmiljardären George Soros som hatar konservativa, i synnerhet Bush. Soros stöder planerna på ett världsrike under UN, han gillar abort och euthanasia, och inga gränser mellan länder.

Under de senaste 15 åren har Soros influerat östeuropa och tystat nästan alla konservativa röster inom media. Soros själv refererar stolt till det tidigare östblocket som "Soros Imperium".
Liksom Chavez vet Soros att för att genomföra de socialistiska planerna måste man höja skatterna, göra alla beroende av statliga bidrag, kväva de fria marknadskrafterna och tysta all opposition.
Det gör man enklast genom att begränsa yttrandefriheten.
Det är därför som Soros och det Demokratiska partiet gör allt som står i deras makt för att stoppa Talk Radio

1 Kommentarer:

Knute sa...

George Soros har gjort många bra saker. Han stödde dissidenter i Östblocket finansiellt och hade en hand med i Centraleuropas frigörelse från Sovjetunionen. Han har varit en stor filantrop i Centraleuropa, hjälpt universitet och forskning med enorma pengar. Till Afrika har han skickat pengar för att lindra hungersnöd.

Därför är hans agerande i USA en besvikelse. En gång dissident, alltid dissident verkar det. Undrar om han ändrar sig om det blir en demokratisk president? Då kanske han slutar stödja demokraterna lika oreserverat?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.