05 juli 2007

Those who cure you.....En al-Qaeda ledare i Iraq skröt tidigare om att "De som botar dig kommer också att döda dig", och levererade varningen, enligt Times, till Canon White en präst i Baghdad som i sin tur informerade the Foreign and Commonwealth Office i mitten av april.
Canon White förestår den enda Anglikanska församlingen i Baghdad och säger att al-Qaedaledaren pratade om hur de skulle förinta britter och amerikaner, att planen redan var klar och att attackerna skulle börja i England.

Hur kommer det sig att muslimska terroristledare kan säga att de ska döda engelsmän, men engelska ledare kan inte säga att muslimska terrorister försöker döda dem?

Kan det bero på att det nu finns så många muslimer i både England och övriga Europa att man helt enkelt är rädd för dem? Om man inte faller undan kommer de att göra något riktigt hemskt?

Man är rädd att öppet erkänna och tala om det verkliga problemet vilket betyder att England och länder med samma inställning lämnar dörren vidöppen för fler attacker.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

En Belgiask kvinna sa något mycket klokt; "Om våra polikiker lyssnade på sina väljare skulle vi inte ha sådana som Le Pen"...

När skall de börja lyssna..?

Lew

Knute sa...

En anledning till att EU och dess regeringar är så islamofila är selektiv minnesförlust.
1500 år av anfall från de muhammedanska horderna är bortglömda.
Och minnesförlusten i sin tur beror på arvet från nazismens utrotning av judarna.
Politikerna vågar inte ifrågasätta den muslimska massinvandringen av rädsla för att beskyllas för nazism.

Knute sa...

"Det är ju uppenbart att terroristerna, genom att använda läkare, ville rikta sig särskilt mot västerlandets vetenskapliga tradition och mot upplysningens anda. Genom att använda läkare vill man skapa terror också hos patienter i mötet med doktorn. Terrorismen finns inte bara ute på gatan, den finns på sjukhus, bland dem som västvärlden litar till för att på vetenskaplig grund bota och lindra. "Ni är inte trygga någonstans", är de islamistiska fundamentalisternas budskap.

Även om veckans terrorattacker utförda av läkare misslyckades, visar de med all oönskad tydlighet att det är vår civilisation, vår vetenskapstro, som är målet."

http://www.erixon.com/2/blogg070708.htm#34

magnus sa...

Bilden ni har här är väl en buddistisk munk som bränner sig frivilligt till döds i en slags protest över mångkultur; i detta fall att kristna blivit för många i hans hemtrakter. En liknande bränning till döds skedde för något år sedan i östra Tyskland, men då naturligtvis för att muslimer fått för stort inflytande.

-

META-INFO för sporadiske läsaren:

Med denna fakta ville jag inte antyda att kristendom och islam är lika bra/dålig, som någon kanske skulle kunna frestas att tolka det. Islam som religion är ett hot som alltid varit stort men på senare tid ökat starkt, vilket den islamiska världen vittnar om. Mångkultur är inte bra, men med islam hotar väst att islamiseras. Invandringen måste ner på nära noll A.S.A.P., och integration med hårdhandskar för västlig civilisation och humanism ta vid. (För att detta ska ske måste förmodligen Eurabiaprojektet avslöjas (om det finns; har inte läst just det av Bat Ye'or än). Bildt beter sig ju som om det finns! :-(

Berit sa...

Tack Magnus. Jag plockade bara en bild utan att veta bakgrunden. Nu har jag ändrat till en annan bild som passar bättre.

magnus sa...

Fast bilden symboliserade iofs, om man så vill, att mångkulturalism är en utopi. Ruggigt med vissa bilder. Läste ditt inlägg igår om entt barn somstekts, och jag tvivlar inte på att det skett. Såg för några dagar sen ett kort filmklipp på en som fick halsen avskuren och det hade jag helst aldrig velat se; så ont att man inte kan ta det till sig, men man fattar också vilka krafter som i dag finns i denna religion och följderna av islamisering.


Det du tar upp här om att politiker borde nämna muslimer och islam berör Bat Ye'or i den där intervjun, och hon menade att politiska ledare inte just efter ett attentat kan nämna religionen så att det som tolkas som en uppmaning att börja jaga dem från en viss religion, eftersom att oskyldiga då skulle kunna drabbas av galningar. Jag vet inte om hon har rätt, men helt klart finns det en dhimmitude i väst (som Bat ju angriper), och särskilt i Europa (USA är jag orolig för ska bli lika mähäigt; universtitet och intellektuella verkar inte vara så mycket bättre där än här...)

Berit sa...

Håller med om att det är en mjäkig attityd. Hur länge ska man vänta innan det anses lämpligt att använda rätt ord? Problemet kan också ses från en annan synvinkel. När allentat sker finns det fler människor som har funderingar på att göra samma sak och blir uppmuntrade. Då är det viktigt ur självbevarelse-synpunkt att allmänheten vet vad de ska vara uppmärksamma på.
En amerikansk student kan tyvärr tillbringa alla sina skolår utan att ha träffat på en enda människa med en konservativ ståndpunkt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.