09 juli 2007

Tips om blogstatistik


Nu vet man det:

"Lördag och söndag är inte stora surfar-dagar, säkert för att folk har mera spännande ting att ta sig för. Fredag är det mera med, men många människor väljer säkert att gå ut i stället för att sitta vid datorn. Det är intressant att aktiviteten stiger under loppet av arbetsveckan - månntro folk tar ut weekenden i förskott?

Folk börjar så smått att tända för nätet kl. 8, och surfar därefter jämnt resten av dagen, med en iögonenfallande topp mellan kl. 15 och 16. Surfingen fortsätter med stor styrka intill midnatt, med lite aktivitet fram till kl. 2.

Vad kan man så använda detta till? Jo, mycket av min trafik utgår från blogsamlingar som blogbot, och här är det självfallet en fördel att stå högt uppe på listan, när det är potential för kunder i butiken. Därför är den bästa tidpunkten att offentliggöra nya postningar tydligtvis torsdag kl. 15."

Skriver
http://ursuppen.dk/

Blogbot har adressen
http://politik.blogbot.dk/

2 Kommentarer:

Anonym sa...

International berømmelse, yay!

:)

Jeg får også trafik fra en anden blogbot-samling, nemlig videnskab.blogbot.dk.

Knute sa...

Tack för tipset, den havde undgået mig. Ser ud til at väre en meget god portal for videnskap.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.