24 augusti 2007

Bryssels borgmästare gör EU till en diktaturstatBelgien har varit utan regering i ett par månader, kung Albert håller sig undan, och i praktiken är det borgmästare Thielemans i Bryssel och hans socialistiska parti som styr. Och nu har han inkallat Hizbollah som som hjälp-polis!

Thielemans anordnar/tillåter två demonstrationer, den ena den 9 september, i syfte att anklaga amerikanerna själva för att ligga bakom attacken mot World Trade Center, och judarna förstås. Bakom står en vänsterorienterad anti-amerikansk grupp som kallar sig själv "United for truth" som sysselsätter sig med konspirationsteorier.

Bakom den andra demonstrationen som äger rum den 11 september står terrororganisationen Hizbollah under täcknamnet AEL (Arab Europe League).

Däremot tillåts inte demonstrationen mot islamiseringen av Europa. Thielemans deklarerade att det skulle vara kriminellt att hålla en tyst minut till minnet av offren för attacken mot World Trade Center.

Thielemans vill provocera, han vill ha sammanstötningar mellan sin polis och stoppa-islamiseringen-demonstranter, som vågar sig till Bryssel trots förbudet, för att sen kunna deklarera att han kraftfullt ingripit mot xenofobin och islamofobin. Därefter vore det fritt fram för islamiseringen i Europa, tror han.

Det är ett farligt spel han bedriver. EU-kommissionen och EU-parlamentet har med sin islamvänliga lagstiftning blivit gisslan och kommer inte lyfta ett finger för att förhindra att motsättningarna växer.

Islamisterna själva är övermodiga därför att hälften av befolkningen i Bryssel är muslimer och genom sitt socialistiska parti har den politiska makten. De fattar inte att de borde ligga lågt och för sin egen skull låta bli att anordna sådana verklighetsfrämmande demonstrationer i Europas huvudstad. Men islamister har aldrig varit bra på PR. Fanatiker som representanter är vad Europas muslimer behöver minst av allt. Det är inte säkert att övriga Europa gillar EU-sanktionerad terroristpropaganda.

Om motsättningarna ökar är risken att Europaunionen blir en polisstat, men det kanske precis är vad Thielemans och hans muslim-socialister drömmer om, han kanske ser sig som en Stalin eller Tito som lägger locket på.

”Det kommer att bli fullt upp i Bryssel den 11 september. AEL (Arab Europe League) meddelade att de kommer att hålla en manifestation mot “Islamophobia and racism in Europe”.

AEL är känt för våldsamma protester i Antwerpen för några år sen. Det grundades av Diab Abu Jahjah. Under kriget förra året återvände han till sitt hemland Libanon för att gå med i Hizbollah och kämpa mot Israel. Diab återvände inte. Han stannade i Libanon för att starta ett politiskt parti. Sedan dess har vi inte hört av AEL, inte förrän nu.” SIOE, läs också här

Uppdatering inspirerad av något jag läste på Johan Ingerös blogg: det ligger i Hizbollahs intresse, liksom andra självutnämnda företrädare för muslimerna, att utmåla muslimerna som offer. Utan detta tjat om kränkta förorättade offer skulle Freddy Thielemans och Mona Sahlin vara arbetslösa.

Uppdatering: Läs på Gates of Vienna om Belgiens sönderfall.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.