06 augusti 2007

Den religiösa torktumlarenBroderskapsrörelsen, alltså de kristna socialdemokraterna, har beslutat sig för att fusionera med Muslimska Brödraskapet!

Jag tvivlar på att det finns några kristna kvar i Broderskapsrörelsen vid det här laget. Det borde vara uppenbart för var och en med intresse för religion att Jesus och Muhammed är två figurer med totalt motsatta moraliska värderingar. Jesus värnade om de svagas rätt, för Muhammed gällde den starkes rätt.

Inse att Socialdemokraterna numera bara har sitt namn gemensamt med det parti det en gång var. Det har blivit en sekt av folkförrädare. Vänstern slutade slåss mot fascismen och blev en del av den.

Som Snaphanen skriver, de har åkt in i DEN RELIGIÖSA TORKTUMLAREN och kommer ut med skägg och burka.
Muslimska Brödraskapet och sossarna utnyttjar varandra. Sverige blir islamiskt i utbyte mot de muslimska invandrarnas röster. De kristna broderskaparna vet säkert om att de inte förtjänar att kallas kristna, men de är makthungriga. Utan tillskottet av muslimska medlemmar skulle deras rörelse tyna bort.

De har vikit sig för islams aggressivitet och pratar hellre om samarbete. Men att vända den andra kinden till behöver inte tolkas bokstavligt. Det är helt i Kristus anda att omvända muhammedanerna och befria dem från deras blodtörstiga religion som hotar med dödsstraff för avfällingar och desertörer.
- Mohamed, mitt kungadöme är inte av denna världen...
- Men mitt är!!!

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Oj,Oj,Oj! Dom kan inte vara helt friska när det har gått så långt att dom gör allt för att få mera röster. Stackars villseledda skälar!

rekordårsbarn sa...

Det framgick inte av länken till Broderskaparna att de ville fusionera med Muslimska Brödraskapet. Kan jag få en sån?

Detta givetvis inte skrivet i en anda av fientlighet, tvärtom, men en så sensationell nyhet som den postningen förmedlar (om fusionen menar jag), måste kunna styrkas med en bättre källhänvisning.

Med hopp om överseende med ev. dumhet från min sida.

P J

Knute sa...

Jag borde givetvis satt ordet fusionera inom citationstecken! Mvh Knute

Knute sa...

Ingen annan enskild grupp i Sverige, inte ens svenskarna själva, är föremål för en sådan vildsint uppvaktning som sossarna och resten av de rödgröna nu visar muslimerna.

http://politisktinkorrekt.info/2010/08/23/

Knute sa...

Det finns fyra muslimska riksförbund i Sverige och de två största, FIFS och SMF, har bildat paraplyorganisationen Sveriges muslimska råd, SMR.

FORSKARE ANSER att kretsen kring Sveriges muslimska råd är ideologiskt inspirerade av Muslimska Brödraskapet.

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=53787&a=631540

Ann-Marie sa...

Fyra kravmaskiner. Fyra för många.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.