16 augusti 2007

Europa har inte fattat ÄNEuropa har inte fattat ÄN att de kommer att utsättas för samma våld som Israel och judar i allmänhet, skriver Israel i Sverige.

Manfred Gerstenfeld:

"Hoten som Israel har utsatts för i decennier är förebud om de plågor de europeiska staterna kommer att utsättas för. Hade Europas politiska ledare begripit att ett angrepp från radikal islam var på väg – inte bara mot Israel utan också mot deras egna länder – så skulle de inte ha tillåtit den invandring som underminerar Europas säkerhet idag."

De som i Västvärlden hotar judar och Israel, hotar också i allt högre grad den västliga demokratin i sin helhet. Man kan finna dem i den extrema vänstern, den extrema högern, och den radikaliserade delen av den invandrade muslimska befolkningen.

När Hitler på 1930-talet började förfölja och mörda judar blundade de europeiska ledarna och medborgarna. De förstod inte att Tyskland hårdtränade på sin judiska befolkning för Hitlers framtida planer mot dem själva.

Israel och judarna fungerar som en sensor för Västvärldens säkerhet. Till exempel kunde man tidigare gå ombord på ett flygplan i Europa utan en säkerhetskontroll. Eftersom israeler ofta varit måltavlor var sådana kontroller redan normen i Israel.

Många europeiska länder börjar få olösliga problem liknande dem Israel har med araberna. Det är dags för Europa att inse att det har mycket att lära av Israel, om demokratin och civilisationen ska bestå.

Men att Europa ingenting lärt framgår av att en konferens ska hållas i EU-"Parlamentet" den 30 och 31 augusti, organiserad av FN´s "Kommission för Utövande av Det Palestinska Folkets Omistliga Rättigheter", vars medlemmar är en rad diktaturstater, de flesta muslimska. "FN + EU = Endlösung des Judenproblems." Hodjas blog

En liten fundering: Paradoxalt kan det tyckas, att så kallade främlingsfientliga partier i i Österrike, Frankrike, Belgien, Holland har gjort en tvärvändning och kastat ut alla judehatare. Tidigare än andra har de tydligen begripit det islamiska hotet. Och genomskådat islamisternas samarbete med nazister och kommunister.

Nya invandringskritiska partier som Sverigedemokraterna och Dansk Folkeparti är pålitligt antinazistiska och antifascistiska. AFA är ute i ogjort ärende när de attackerar Sverigedemokrater.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Riktigt bra inlägg! Av samma anledning har jag det senaste valet som Israelvän lagt min röst på SD.
Israels sak är vår!

Knute sa...

Tack för berömmet! Då var jag inte helt fel ute med min lilla fundering.

Knute sa...

Israel i Sverige berättar:

Världens mest antisemitiska konferens fram till nu, i FN:s regi, hölls i Durban, Sydafrika, tre dagar innan muslimska terrorister anföll USA och förstörde World Trading Center. Nu planerar FN en ny än värre konferens i samma stil med världens mest antisemitiska nation, Iran, i ledningen!. Ge aldrig en enda krona till något som har med FN att göra!

http://jjri.net/articles/114-Alert-The-road-to-Durban-II.html

http://israelisverige.blogg.se/1187260096_blandat.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.