31 augusti 2007

Kommunistjournalisterna på TV försöker islamisera ossVarför är det så mycket arabnyheter på TV? Jag jämför med dansk TV, som har mycket så mer nyheter om Europa och inte minst om Öresundsregionen och Sverige. Om man ser svensk TV märker man inte att vi bor i Europa och att vi tillhör EU. Vi hör ingenting om kultur och musik och festivaler och trevliga händelser i Europa. Hur många gånger får vi veta vad som händer i Vatikanen? TV har inte särskilt många kristna program och nyheter om kristna är oftast hållna i en väldigt negativ ton.

I Europaunionen bor 480 miljoner människor men vi får inte veta något om vad som händer här, medan vi får veta allt om vad som händer i arabvärlden. Sen ska det utvärderas i tusentals timmar i debattprogram om arabnyheter av experter som får bra betalt av skattemedel för att göra propaganda för islamiseringen.

Journalisterna älskar att visa långa bildsekvenser av döda människor, elände och krig och sprängning. Barnen ska titta på det. I skolan ska barnen indoktrineras med det. Och vem är det som väljer vad vi ska matas med? Journalisterna som har gått på kommunisthögskolan. Nu har de fått löneförhöjning för att kunna visa ännu längre sekvenser. Och vi betalar, vi snälla skattebetalare och eventuella licensbetalare. Utan att ställa en enda fråga om det rimliga i reklam för grundlagstridig islam.

Vilket hyckleri det är när hallåan säger, och nu måste vi varna, för nu kommer bilder som kan upplevas som obehagliga av känsliga personer! Är det för att påkalla ens uppmärksamhet? Varför visa det alls?

Det finns inget land som njuter så av att visa döda människor som Sverige. Utom islamiska länder. Vi ska bli indoktrinerade med att gå med öppen kista på gatan. Ingen respekt för den döde. Vad är syftet med att visa döda människor som badar i blod? Jo att man tycka synd om och bli upprörd och söka en syndabock. Typisk kommunistisk/islamistisk taktik.

De flesta journalisterna på TV är kommunister och det verkar som deras barn som slussas in TV-branschen också är det. Överlag är kändisar och TV-programsdeltagare utvalda efter kommunistiskt politiskt korrekta kriterier. TV-programsdeltagare är ett drömyrke för dessa hjärntvättare som inte utför något riktigt jobb. Det är lätt att leva på skattebetalarnas pengar och vara TV-programsdeltagare.

Är det för att svenskarna ska vänjas vid islamisering och sharia-lagar? Vi går in i islamiseringen med öppna ögon, vi har ju blivit matade med den i tiotals år och är vana vid den.

14 Kommentarer:

leif sa...

Har han varit sjuk och legat hemma och tittat på UR program?

Jag vet känslan. Jag låg hemma ( sjuk ) och gjorde just det, i våras.

Det var en mycket obehaglig upplevelse.

Först pratprogram med folk i tv soffan, vars verklighetsuppfattning lämnade en del tankar om demokrati, väldigt obesvarade.

Sedan kunde man titta på deras tonårsbarn i UR soffan. Som om AFA fick ha SR för sej själva. Absolut fruktansvärt, rasistiskt ( mot Sveriges befolkning ) och i total avsaknad av en demokratisk vinkel.

Så småningom blev jag frisk och lommade iväg till jobbet, men vetskapen om att det här sänds varje dag, i ”våran” TV, lämnar en mycket dålig smak i munnen.

När och hur blev ”våran” media, kidnappad, och varför stoppas det inte?
För tio år sedan ( tror jag iallafall )hade man kunnat anmäla varenda inslag som jag såg.

Skuncke sa...

Har nyss varit i Norge i 5 veckor, såg tv var dag. Inga förbannade arabnyheter där inte. En dag Irak. Gazaremsan och Västbanken nämndes ej.

Anonym sa...

When North Korea collapses, Sweden will be the last Stalinistic country on earth.

The caring, docile and peaceful Swedish coating only covers an oppressive stasi-like structure.
The old DDR stasi regime talked in every sentence about peace and social justice - but in reality it killed off freedom of speech and every other individual value.

Sweden has no freedom of speech left, the socialdemocratic stalinists stiffle all opposition.

Knute sa...

Socialismen är ingen myt, den fungerar, Sverige är beviset, sedan åtminstone 35 år. The New Totalitarians av Roland Huntford är en upplysande bok i ämnet.

Germunds Blog sa...

Räkna in radiojournalisterna bland kommunisterna. Inger Arenander gjorde en pinsm lördagsintervju med den nye Säpochefen och upprepade taktiken i dag med Fredrik Reinfeldt. Folket på P1-Morgon och Studio Ett, gör också allt de kan för att svärta ned borgerliga politiker och polisen.

Skitstövlar!

Folkomrostning Nu! sa...

"Vad är syftet med att visa döda människor som badar i blod?" Ytterligare ett syfte ar att skramma allmanheten till tysnad sa mordarna kan fa sin vilja igenom. Ju narmare morden intraffar ju mer skramd blir allmaheten. Utan media bevakning sa skulle nog terror och mass mord minska kraftigt. Jag haller helt med inlagget, islamiseringen i media har 2 delar ett ar nyheterna fran arabstaterna, nummber 2 ar de inhemska nyheterna om muslimer som talar om den enorma brottsligheten, mass vald, hedersmorden, hotelser mot svenskar, nerbranda skolor, stenar och skottlossning mot polis och brandkar, mm osv. Det vore bra om man kunde slippa alla nyheter som handlar om muslimer.

Anonym sa...

Bra skrivet. Hela jounalisthögskolan är ju känd för att hysa rödisar. Svenska folket är totalt genommanipulerade.

Anonym sa...

Intressant iakttagelse. Dock är flertalet på SVTs nyhetsdesk raka motsatsen till radikalvänster. Adaktusson (TV8), Pelle Edin, Alfredius m.fl. är ju i själva verket produkter av Kaggeholm och själva kristna.

Kanske är rapporteringen knuten till vårt intresse för vår omvärld. Medan Danmark sluter sig tar Sverige emot allt fler bladingar (på flykt). Ska SVT värna sitt public service-uppdrag ingår givetvis också annat än EU - en institution vi svenskar gett kalla handen.

Knute sa...

Tack för upplysningen O. Alla TV-journalister är förstås inte vänstervridna. Men undersökningar visar att en majoritet är det.
Mvh Knute

Anonym sa...

Var hemma i Gazaremsan (sverige) på semester, allt har blivit dyrare sen sist, massor med fler araber och afrikaner överallt och på planet till sverige från London. Om Svensken insåg att nästa alla flyktingar inte har flyktingstatus och att asylpolitiken kostar oss 200-300 miljarder kronor om året så skulle det bli krig. Darfor ar Moderatner och Sossarna livrädda för att SD kommer in i riksdagen eftersom då kan vi få reda på vad asylpolitiken kostar. Det vill de andra partiern inte redovisa, det vore deras självmord.

Anonym sa...

Jag såg också för några år sedan på dessa UR-Program och blev förskäckt.

De var ofta en direkt reklam för blandäktenskap - svenska folket skall blandas med invandrade svarta så blir allt bättre. Dessa par framhölls alltid som mycket lyckliga.

De flesta forskare har kommot fram till motsatsen men det bryr sig inte batikhäxorna om som har fått detta hjärnfel. Jag är själv kvinna men jag anser att kvinnorna i detta land ha fått för stor makt.

Elisabeth

Knute sa...

Dansk Folkepartis ungdomsförbund ville hylla sin partiledare Pia Kjärsgaard genom att sjunga sin egen version av "Mamma Mia". Texten blev "Mamma Pia". -Det ska de ge fan i, säger Benny Andersson.

Kommer han inte ihåg hur mobbade och utfrusna ABBA blev på 1970-talet av kulturvänster och proggare. Lite förståelse för islamkritiker borde han väl ha. Enligt wahhabitisk islam är musik förbjudet och den som spelar musik ska dödas. Wahhabiter, det är alltså den saudiarabiska varianten av islam, den som Usama Bin Ladin och talibanerna bekänner sig till, och som byggt moskéer i Europa för hundratals miljarder kronor.

Ibn Warraq skriver om de otrognas farliga musik:

"Många rockstjärnor är upptagna av att attackera Bush, kristendom, USA, kapitalism, globalisering och väst i allmänhet, med andra ord, ironiskt nog, klandra den kultur som håller dem välnärda, välklädda, och ger dem poetisk frihet att säga vad de vill, sant eller falskt, utan att straffas. Är de ens medvetna om att de riskerar att förlora just de friheter de tar för givna, och att de skulle bli de första offren i det kulturella förtryck som skulle uppstå om islamisterna någonsin får sin vilja igenom?"

Ibn Warraq är en pseudonym för en islamkritisk författare av pakistanskt ursprung. År 2008 mottog han det danska Trykkefrihedsselskabets pris.

http://universalgeni.wordpress.com/2008/11/01/artikel-ibn-warraq-om-de-vantros-farlige-musik/

LP sa...

Benny Anderssons gamla kompis(?) och kollega tycks åtminstone ha fattat att islam skall hållas kort. Som medlem av Humanisterna bäddar han naturligtvis in kritiken i en allmän religionskritik och i ett försvar för det sekulära, men ändå:

"Den 30 mars i år antog FN:s råd för mänskliga rättigheter en resolution som fördömer kritik av islam. Detta i religionsfrihetens namn.

Resolutionen är exempelvis ett mycket hårt slag mot alla de moderata muslimer som kämpar hårt för att reformera islam inifrån. De kan nu kritiseras av sina egna islamistiska regimer, med stöd av en FN-resolution! Tanken blir absurd.

Och hur ska man nu kunna göra en "Life of Brian" i muslimsk tappning, som jag så hett längtar efter!"

http://www.dn.se/debatt/stromstedt-sviker-kampen-for-verklig-religionsfrihet-1.688064

MS sa...

"Jag är själv kvinna men jag anser att kvinnorna i detta land ha fått för stor makt."

Det är fel kvinnor som har för mycket makt. Sossekärringar och baktikhaggor som åker till Gambia varje vinter för att berikas.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.