21 augusti 2007

Kritik av USA och judar är tillåten! Kritik av islamiseringen är förbjuden!Bryssels borgmästare Freddy Thielemans har förbjudit SIOE-demonstrationen mot islamiseringen den 11 september. (SIOE = Stop the Islamisation Of Europe)

Däremot har han gett tillåtelse till en demonstration söndagen den 9 september med budskapet att det inte var islamister utan amerikaner och judar som stod bakom terroraktionerna mot World Trade Center den 11 september 2001.

Demonstrationen kommer att gå från Bryssels nordliga station till den sydliga i protest mot "George Bush's involvement with the 9/11 2001 terror attacks in New York and on the Pentagon".

Bakom demonstrationen står en vänsterorienterad anti-amerikansk grupp som kallar sig själv "United for truth" och som sysselsätter sig med konspirationsteorier.

Med denna tillåtelse har Thielemans bevisat för hela Europa, att EUs huvudstad styrs av en diktatorisk borgmästare, som bara tillåter yttrandefrihet för folk som delar hans egen uppfattning. Här var det ingen tvekan och spekulationer om säkerhet, för här var han uppbackad av sina muslimska väljare och partikamrater. Detta kommer att bli en demonstration de till fullo kan ansluta sig till.

Det är sorgligt att behöva erkänna. SIOE har bevisat att EUs huvudstad inte längre är en demokratisk mittpunkt i EU, men har blivit ett diktatoriskt centrum där bara "de riktiga åsikter" som stryker islam medhårs kan få lov att yttras. Vanliga fredliga människors berättigade kritik av denna nya fascism som brer ut sig i Europa kan inte längre tillåtas… på grund av hot från densamma! Det är lätt att lägga ihop två och två och räkna ut i vilken riktning EU verkar vara på väg!


SIOE-march i Danmark d. 25. aug.
STØT SIOEMARCHEN - MØD OP I FREDERICIA

Alle demokratisksindede danskere der er bekymrede for den muslimske indvandring i Danmark og i EU og som tager afstand fra nazisme, fascisme og rascisme bør møde op til dansk SIOE march.

Til alle de folk der ikke kan komme med til Bruxelles: her er nu chancen for at give jeres mening til kende.

Vores slogans lyder: Stop islamiseringen af Europa! Ingen sharia her! Demokrati ikke teokrati! Nok er nok!

Från
http://www.siad.dk/ , http://spydet.blogspot.com/ , http://sioe.wordpress.com/

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Min avsikt är att ta mig till Bryssel och demonstrera mot islamiseringen, behöver dock lite hjälp. Är numera rullstolsbunden, så är det någon som vill följa med i min bil, jag är mycket körvan i bl a Europa, så jag kör och ni åker med mig och ger mig hjälp på plats.

Germunds Blog sa...

Thielemans föddes den 11 september 1944. Datumet kanske har en speciell betydelse för honom;)

Allvarligt talat, är denna story bekräftad av något etablerat nyhetsmedium?

I så fall är det hög tid att flytta EU-parlamentet permanent till Strasbourg.

Knute sa...

Ove, du ska inte till Fredericia den 25 augusti i stället? Verkar lugnare. Om demonstrationen i Bryssel är olaglig kan det bli riktigt obehagligt. Kanske arrangörerna skulle räkna ut något listigt, en massa människor som bara är ute och går utan plakat och slagord?

Germund, det var en bra idé med Strasbourg!

Knute sa...

Europeerna är strutsar.

Angsten for ikke at have olie til bilen, har tvunget europæerne til at give deres respektive lande bort til uintelligente og dermed uciviliserede mennesker fra de olieproducerende lande. I EU er den officielle forklaring, at det da bliver dejligt, når hele verden er et stort Sverige, men forklaringen er angst.

Hvis EU og resten af den vestlige verden efter første oliekrise havde bygget en 50 meter høj mur mellem vesten og de olieproducerende lande, så havde der ikke været et eneste problem i dag. For enten var de olieproducerende døde af sult, og ellers havde de tigget og bedt os om at bytte 10 tønder olie med en tønde korn.

Nu har den vestlige verden så i demokratiets hellige navn givet vor fremtid bort til barbarer. I de pædagogiske rundkredscirkler har de lært at vende den anden kind til. Det er også det behageligste, når man er kællingeficerede kujoner, der aldrig nogensinde har måttet kæmpe for det daglige brød.

Nu høster vi.

Kommentar av Børge Uriasposten

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.