26 augusti 2007

Norska pakistanier: tre av hundra gifter sig av kärlek


Tvångsäktenskap och arrangerade äktenskap, med anhöriginvandring som syfte, hur vanligt är det? I Norge vet man det för pakistaniernas vidkommande. Här är lite statistik från norska ambassaden i Islamabad:

Bara 3 procent av norskpakistanier som gifter sig i Pakistan, gör det av kärlek.

35 procent gifter sig med ett syskonbarn. "Man blir alltså tvångsgift med sin brors eller sin systers barn." Veritas Universalis. Den norska tidningen VG.

En annan form för anhöriginvandring är att skicka söner i övre tonåren. Under första halvåret 2007 kom 175 ensamkommande flyktingbarn till Sverige, så kallade ANKARBARN.

"Ansökan om anhöriginvandring till dessa ensamkommande flyktingbarn stiger kraftigt och närmar sig nu 40 st/månad. Varje ansökan kan innehålla hela familjer med föräldrar och flera syskon. Våra myndigheter håller på att tappa kontrollen i denna nya form av sätt att skaffa sig ett uppehållstillstånd för hela familjen i Sverige." Thoralf Alfsson

Skandinavien lockar.

"Den kontroversielle konstnären Lars Vilks har fått ett oväntat problem. Han anser sig ha skapat ett land på klipporna i skånska Kullaberg och kallar det Ladonien.
Men människor i fattiga länder tror att landet existerar. 3 000 pakistanier har sökt politisk asyl." Aftonbladet

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Och incesten lämnar sina spår:

"oftere oppstår misdannelser hos barn av innvandrere enn hos etnisk norske."

"Barna fødes med et bredt spekter av ulike misdannelser ...
- Alt mulig, fra hjertefeil, urinveier og skjelett, til sykdommer i hjernen."

"Mange av sykdommene er kjente syndromer, som oppstår på grunn av mutasjon i et gen. Mutasjonene fører til misdannelser hos barnet fordi foreldrene er i slekt, og dermed har samme mutasjon. Pakistanere og kurdere er blant de folkegruppene som tradisjonelt gifter seg innen slekten"

Dagens Medisin

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.