14 augusti 2007

Ondskans religion

USA överlämnar sakteliga sin, en gång så storslagna nation, till det onda islam. Så säger Randy Taylor i sin artikel "America and the Demon within".

Titta närmare på rättvisa och religionsfrihet och och det blir väldigt tydligt. Man kan inte ge fördelar till en religion och ändra reglerna utan att trampa på rättigheter och frihet för andra religioner.
Vi tog kristendomen ur skolor och domstolar och nu släpper vi in islam i stället. Sakta men säkert ändras små detaljer som skolmåltider. Fotbad införs eftersom muslimer insisterar på dem och brott mot en muslim kallas automatiskt hatbrott oavsett omständigheter.
Jag har ännu inte hört talas om att någon muslim som arresterats för terrorism också anklagats för hatbrott.

Muslimer sätter ständig press på företag att avstå från ordval eller marknadsföra produkter som stör muslimer. Filmstudios och TV stationer rings ner om man framställer muslimer som terrorister. Folk blir stämda över text på T-shirts, radiodialoger, artiklar därför att de förolämpar muslimer. Ett videoföretag tvingades nyligen ta bort en fras i ett spel därför att det ansågs förolämpande.

Amerika ger upp sin yttrandefrihet, sin frihet att tänka och tycka samt religionsfriheten till dessa dyrkare av ondskan.

Överallt där islam är den dominerande religionen och där de helt eller delvis kontrollerar regeringen sker ständiga brott mot mänskliga rättigheterna, mord, bombningar och upplopp.

De är flera grupper som mer än andra verkligen borde uppmärksamma vad islam står för. Ju mer islam vinner insteg i det amerikanska samhället desto mer kommer dessa grupper att förlora den frihet de vunnit hittills.
De är:
Kristna grupper som enbart genom sin tro ligger illa till.
Våldtäktsoffer. I muslimska länder blir de ofta stenade till döds.
Människor som lever tillsammans utan att vara gifta. Halshuggning eller stening är straffet.
Feministgrupper. Enligt muslimsk tradition har ni mindre värde än en hund.
Människor som arbetar inom sex-industrin. Ni har inte en chans att existera under islams lagar.
Homosexuella har inte ens rätt att leva.
Ateister är lika illa ute som kristna och judar.
Människor som tillverkar, serverar eller säljer alkohol bör skaffa sig andra jobb snabbt.

Det är på tiden att vi stannar upp och ser vad som verkligen pågår därför att alla dessa friheter är under attack och bekämpas systematiskt av människor som vill förinta oss.
De har gjort så i sina egna länder och vill inget hellre än att göra det både här och i Europa också.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag undrar om det blir stor uppslutning på "Stop the Islamization of Europe-demonstrationen" , vet ej om jag kan ta mig dit då, känns angeläget dock, fortsätt skriva!

Knute sa...

Magnus Orerar har en bra postning: Farlig islamisering pågår! Bokbål!
som handlar om en arabisk al-Qaida-finansiär som köpt upp alla osålda exemplar av en bok som handlar om hans skumma affärer. Muslimers finansiella muskler gör situationen allt mer akut, för att låna ett par av Magnus formuleringar.
Magnus orerar

Knute sa...

Om juridisk jihad:
Front Page Magazine

Knute sa...

"Det är viktigare att inte bli beskylld för att vara rasist än göra något för att förhindra att barn blir gängvåldtagna av vildar."
No Quarter

Anonym sa...

Den där meningen låter bekant. : )

Anonym sa...

Är den artikeln seriös?? Det största skämtet jag läst på länge, för den som läst det här är verkligen en tomte som inte lämnat sin hydda på många år. 90&% av allt är i bästa fall stora överdrifter men i många fall rena lögner. Fy fan så patetisk text. Jag är religionslärare på gymnasienivå så jag besitter en hel del kunskaper i ämnet ifråga, och det som du Berit skriver här är klichébilden av den "hotande" Islambilden. Alla muslimer är inte extrema fanatiker som dödar för minsta vink, inte ens en minoritet av minoriteten är det... Dessutom så är inte Islam en religion som har ensamrätt på att vara extremistisk av sig, många sjuka rörelser i USA som är kristna som skulle kunna döda för minsta vink med. Se på KKK... Är skrattretande att läsa och dessutom otroligt sorligt då dessa ständiga lögner om andra ständigt sprids av okunniga idiotet... skulle gärna vilja träffa dig och lära dig ett och annat så du inte förstör och lurar andra vilsna själar!!! Lente

Berit sa...

Lente, om du är lärare och uttrycker dig så illa och inte har bättre läsförståelse än vad du demonstrerar här kan jag bara beklaga den svenska skolan.

Att försöka rationalisera genom att säga att andra religioner är lika dåliga är ju synnerligen svagt om det dessutom kommer från en lärare i religion. Om du inte vet och inser att alla religioner utom Islam har utvecklats till trosinriktningar som är långt ifrån vad de ursprungligen var, råder jag dig att byta jobb omedelbart.
I dag är det bara Islam som är en militant religion.

Ta dig en funderare på denna mening ur artikeln (som jag dessutom inte är författare till!) och ge mig ett exempel där det inte stämmer:
"Överallt där islam är den dominerande religionen och där de helt eller delvis kontrollerar regeringen sker ständiga brott mot mänskliga rättigheterna, mord, bombningar och upplopp."

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.