03 augusti 2007

Rättvisa?


Detaljerna kring det brott som begåtts av två kurdisk- iranska journalister har ännu inte gjorts offentliga. Det har emellertid bekräftats av iranska regeringen att de dömts till döden genom hängning därför att de är "Guds fiender".
Undrar om det är den uråldriga arabmånguden nu känd som Allah?

Under tiden har en amerikansk medborgare blivit arresterad för en kriminell handling som rubriceras som "hat-brott" därför att han placerade en bok i en toalett.

Han skulle ha ansökt om bidrag från the National Endowment for the "Arts" för att i stället kunna förevisa sin konst vid Guggenheims museum i samma stad där han blev arresterad.
Eftersom skändade religiösa förebilder som "Piss Christ" och de gödseldekorerade bilderna av kristna helgon räknas som konstverk, varför inte en koran i en toalett?

Oj, ursäkta! Endast en religion är skyddad från "förolämpning".

I vilket fall kommer detta att bli en intressant rättegång speciellt om den når till Justice Kennedy eftersom han verkar särskilt angelägen om att införliva utländska (sharia?) lagtolkningar så att de passar USA.
Hur kommer det sig att det alltid verkar vara samma politiker (Kennedy, Schumer ...) som konsekvent arbetar för strängare vapenkontroll och som också skriker "hate-crime" i alla sammanhang"

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.