09 augusti 2007

Stormuftin i Bryssel!Bryssels borgmästare Freddy Thielemans har bannlyst demonstrationen mot islamiseringen av Europa den 11 september.

Anledningen är att han säger att han inte kan garantera säkerheten och att han inte vill störa den islamiska delen av Bryssels befolkning.

Orimligt att borgmästaren i EU:s huvudstad vill förbjuda EU:s medborgare att uttrycka sina konstitutionella rättigheter. Om han får sin vilja igenom visar det att Europa redan har gett upp för islams krav och hot. Bryssel har för övrigt flera gånger varit utsatt för muslimska upplopp à la Paris.

SIOE (Stop the Islamisation of Europe)

Theodore Dalrymple meddelar via Snaphanen att polisen i Bryssel inte får äta eller dricka dagtid under månaden Ramadan, av rädsla för att kränka muslimerna.

UPPDATERING: SKRIV UNDER PETITIONEN TILL BRYSSELS BORGMÄSTARE

2 Kommentarer:

Berit sa...

Varför är jag inte förvånad?

Anonym sa...

Helt jävla sjukt! Inte nog med att yttrandefriheten kränks. Nu måste också belgiska poliser följa islams påbud under Ramadan! I Belgiens huvudstad!?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.